çok iyi kalkış hilmi, pist 100m. vht olunca ve dediğin gibi launchı biraz daha yukarı aldığında 10 lardan rahatça söz edebiliriz. emeğinize sağlık.
Printable View
çok iyi kalkış hilmi, pist 100m. vht olunca ve dediğin gibi launchı biraz daha yukarı aldığında 10 lardan rahatça söz edebiliriz. emeğinize sağlık.
moruk hulkun daha potansiyeli olduğu çok açık görülüyor bildiğim kadarıyla nos bile basmıyorsun (yada çok az basıyorsun)...rekor sırası sende bırak sonra ahmet abi düşünsün...sonra o sırasını savsın...sen düşün...aralardan bazuka gelsin fln o kadar para döküyorsunuz bu işe tadını çıkarmanız lazım keyifli rekabetle...
Hulk deler :D
İnşallah bu basınç ve bu nos memesi ile 10 lar hayal değil bana kalırsa
çünkü pistte kalkış yapıldıkça ve hava serinledikçe herkes süresini aşşagıya çekti
Bende Orhan bai ile güzel bir kalkış yaptım 2 yi bitirirken yaklaşıyordum kendisine aynı batu ile gecen sene kalktıgımız gibiydi ama kısmet 3 e girmedi
8 temmuzda aynı lastikler aynı basınc aynı NOS memesi ile katılcam kısmetse şanzumanımı halledip
bakalım kaç yapıyormuşum bir görelim
Maşallah,
peki 100 m vht olsa 1.8 2 bar gibi basınçlarda fazla sarmadan ilerleyebilirmi? yani potansiyelin yüzde kaçını kullanabilir
Videoyu izleye izleye bir hal oldum, gerçekten olmuş bu FI EKK20. Mazeretim vardı Akhisara gelemedim ama en azından videolardan, siteden takip edebildim.
Allah(c.c.) nazardan saklasın Moruks, kazasız belasız sorunsuz, 10.xxx sürelere inşallah. :)
tamamını kullanırım daha aracımda yapmak isteyipte yapamadıgım okadar çok şey varki
***** bunların hepsi para ile olucak şeyler ama başımızda bir hastalık var ve gerçekten çok maddiyat isteyen birşey o yüzden bu sezon çok para harcıyamıyorum
Ablam sağlıgına kavuşsun 100 metre vht olsun 9 saniye civic SÖZ veriyorum
Akhisarda yarışta 3 farklı Mickey Thompson lastik denedim
gecen sene kullandıgım lastiklerle yaptım bu süreyi
daha büyük geniş taban lastiklerim var bence yüksek basınçlar ile çok ciddi rakamlar gelecektir
konyaya gelecekmisin ?
gc8 ile kalkısında sanzuman problemın olmasaydı 10lu sanıyeler kacınılmazdı. tebrıkler kardesım. el ele kol kola daha ıyılerı bızım olacak...
maşallah hulk a
maşallah süper araba nice dereceler elde edersin işallah.
ablanıza geçmiş olsun , allah acil şifalar ve sizlere de kolaylıklar versin...
bundan sonraki Türkiye'de draglarda inşallah VHT kullanımı daha da artacak...
motor güçlerimizi yukarı taşımakta sorun yok maaşallah , örnekler harika...
bu durumda da debriyajlar-aktarım sistemleri ve lastikler yeni dönemin esas önemli gündemi olacak gibime geliyor...
Ganga tebrikler
maşallah ... çok güzel tr böle araçları görmek ..
maşallah süper daha iyi sureler olur inşallah
maşallah daha iyilerini izleyeceğiz yakında :)