kuzeni yazmıştır :D
Printable View
İboooo boarddan dustum ahahah :))
Emg cooper ortaligi asil karistiran :D hizlanma arkadasim bak olay oldu nerde senin hava delikleri torpulenmis kapak :D
Ya rahat ol Yektacım :) Benim arabamın nasıl gittiğini ben az çok bilirim. 1 ay öncesine kadar rollerde neler yaptığını bilen az çok bilir :) Bilip de farklı konuşan da anca kendini kandırır.
Ben zaten artık denemiyorum çünkü şu arabaya 15 milyarın üstünde para harcadım. f/h/e üstüne aldığım max kıçını yırtsa 3 boy oldu. Benim mantığıma ters olduğu için arabayı satma kararı aldım. Hevesimi de aldım. Keyifle biniyorum.
Sonuçta EZN kendini defaatkere kanıtlamış bi s2000. Araba 109 binde ama benim diyen s2000 ile ya kafaburun gitmiştir ya da önde olmuştur. Geçildiğim de olmuştur. Mesela Önerin HP s2000 beni geçmiştir. Varsın o geçsin. Zerre umurumda olmuyor. Hep güler geçerim. Maksat da o değil mi zaten :)
Bunların hepsi mekanik. S...yim geçmişini. Benden ve keyfimden daha mı değerli :)
Maşallah araçlara.. Aren emeklerine değmiş.. Çok güzel yürüyor emg. Mini nin zaten 220 dem sonra iddası olamaz. Resmen duvar oluyor. Tekrardan maşallah..
Bendemi cooper alsam kekuti kankam banada cant alinmi :rolleyes:
Maşallah Aren çok hızlısın valla :)