Bu konuda haklısın abi ama ordan mecbur geçtik Zübeyir bariyere yaklaştı muharrem sol şerite kaydı bende ortaya kaydım çok anlık geçti orada şaka maka 1 kişinin hatasıyla Allah korusu 2 S2k 1 mini bide taksimiz oluyodu
Printable View
Yukarda Allah var muharrem bende hiç riske atmadım tek riske attım an taksiye silme geçtiğimdir ondada baktım ufak ufak sola kayıyosun yanaştım yoksa baktım kaymicaksın frene basar arkana atlardım :D
o bu değilde bak başkalarına örnek teşkil ettik anında görüntü oğleden sonra konuştuk gece dışarda 24 saat olmadan videolar nette:D geçtin kardeşim dünde elini sıktım arabana maşallah kazasız belasız FOG iyi yürüyen bi S2k bundan sonra dyno olarak kullanırız sen headrs egzostunu teke çevir ben bir süre daha devir dönmeyi ve meth basmayı düşünmüyorum :D
gece seslerinizi duydum evdende, güsel muhabbet dönmüştür :) taxi işide öle çok sıkıntılı olmamış bence, kamera açısında mini ile s2k arasında yer var baya, daha risklilerinide gördük :)
tüm araçlara kocaman maşallah
denemeler keyifli olmuş maşallah fogda ciğer çıktı yaw :D
yanlız bu camcar bi ara fogla emg nin üstünden atlicak sandım :D sc s2k fenamış :D güç durumu nedir urfanın arabada ?
Atmosferik 300 beygir kardeşim gel beni bi yar der Urfa bey:D hahahaha 1
dönüşte shell muhabbetleri iyiydi:)
otoban cok kalabalıktı bı ara kamyoncularla baya bı sevısıyoduk az kalsın:)
CUK herkesi geçmiş gibi bir dedikodu mu yoksa o :D
Maşallah bu arada araçlara.
aynen yolun azizliğine uğrayan çok kişi vardı, bi çok kes frene bastım metin kaptırmış gidiyor bi ara öyle selktör attım ki onun frene asıldığını gördüm aracın götü sağa sola oynuyordu resmen. :) aman dikkatli olalım beyler herzaman 200-300-400 metre öteye bakarak araba kullanmakta fayda var...
Walla ben anlamam Enginle 2 de 75 te basmıssınız 3 te 100 te bitirmişsiniz denemişsiniz yani :D
Yaw Muharrem rahat ol Enginle konuştuk o da aynısını söyledi telefonda. Basamadık doğru düzgün dedi. Debriyajının şiştiğini söyledi.