thanx low yardır
Printable View
Ben metine dedim bizim arabanin on koltuk arka koltuklar sokuk haberin olsun dedim .. İstersen sende sok dedim sonra sikinti olmasin diye .. Metinde bu saatte onu sokemem ne sokecek anahtar nede usta var ben boyle geliyorum dedi bende sen bilirsin dedim .. Yani hersey SEFFAF ...
dbs adaletini götermiş onada bu yakışır
kardeşlerim buyrun Kantar bizde digital aldım hususen uzamasın olay gelin ölçelim Araba sökmekle takma bişiolmaz kimse görmeden typerde nöyle seyler sökerimki inanamasssınız :) nolur bu işin kaşarlığını yapmayın ikinizinde ısıkları yansın gelin buraya ölçelim sonra benzinlerinizi alın gidip deneyelim senle deneme yapmak için araba sökmeye neden çalışssın adam hergün nasıl kullanıyorsa burdan nasıl izmire gidebiliyorsa o şekilde gidiyor adam ne koltuğu ne cubuğu kemeri :) komik olmayın RP03 ler orjinal TYPERDEN 500 gr ya hafif ya ağır ben çok ölçtüm iikisinide Malumkimsede yokken ben ölçüyordum ***** :) neysem şimdi
sidik yarışını bırakın kimsenin setup ı kimseyi ilgilendirmez selcuk egzantirik yok diyor herkes var diyor kapağının taşlı olup olmadığını kim biliyor kimse ? yada egzantirik olup olmadığını KENDİNİZİ KANDIRMAYIN... Gelin buyrun ölçerizde sikinti yokkk
en hızlı K20 yim demeyin sakında ama :D
ılk cıkarken mamı abıye dedımkı abı ben hakan ıle denemıyım daha once formdada soyledım selcuk gecsın dedım ama derdım kılo deıldı.. mamı abı de tmm soylerız dedı sonra iş farklı yerlere cekılmesın dıe tekrarlamadık mamı abı de tmm bısey olmaz dedı..
normalde ben zaten hakan ıle denemıyecektım daha oncesındede dun aksam ıcınde.. ama muhabbet farklı gelısınce cokta ustelemek ıstemedım..
biri en hızlı K20 mi dedi :D kıs kıs kıs kıs tut olum :D:D:D
kavga edeni banlarım !!!!! sitttin senede açmam yalamalarda yazmasın!