selçuk sizden cekilenleri bilmiyorumda senin koyduğun videoda 5 sonu olduğunu nerden çözdün._?
Printable View
selçuk sizden cekilenleri bilmiyorumda senin koyduğun videoda 5 sonu olduğunu nerden çözdün._?
stp metine diğer konuda bk ben olmadan kıçını kaldıramaz gibi bişeyler yazmıştı, bk nın dyno konusuydu zannedersem, şimdide tam tersi olmuş.
Gercekleri bilen derken benimi kasdediyon hakan evet bildigim cok sey var bende kalsin .. Sen kullanirken yanyana gidiyosunuz adamda soyluyo selcuk kullaninca geciyo 2+2=4 uzatmayada gerek yok carpici yorumlarada ..aksam soyledim kavga cikar diye ama herkes showun pesinde ...
Dbs nin specleri ezberledik artık ta bk'nın ki neydi?
Typer konuların ozlemişim gerılmeyın beyler burada sımdı karar cıkmasa ne olur bır daha denenır..
Ikı secenek var;
1. hangı araba daha hızlı bunu bulmak ıcın kılolar esıt denenır,
2.Kım gececk gorelım bakalım demek ıcınde ıkı taraf elınden gelenı ardına koymaz herkez ıstediğini yapar oyle denenır :)
Hangısını secmek ıstıyorsanız karar verın bence ıkı tarafta hazırlansın deneyın sonra yenıden :)
Eskiden BG zamanı
En iyi olmak için uğraşılırdı
şimdi araç satmak için
devir değişti maalesef
Nie ceyrek boy onden basiyor dbs bu kadar acele etmeyin ya sakin yapin su rollu :) korkmaya gerek yok
ya saçma olmadı mı bu biraz ? hangisi öndeyse o HIZLI dır :D sükükmüş güçlüymüş vites atamamış vs vs ne fark eder hangisi önde bitiriyorsa o HIZLI dır bunun lamı cimi yok tartışmayada gerek yok bence yok o kullansaydı soyle olurdu bu kullansaydı boyle olursu bende arka koltugu sokseydım vs vs bırı koltugunu sokmeden gelıyorsa bu su demek oluyor ben sokmedende egcerım arkadas bu kadar basıt ;)
bu denemeler yıne ıyı namuslu basılıyor, gelın bursada deneyenlerı ızleyın bırde,
adam sabıtlemiş kendını namuslu namuslu beklıyor kornayı, diğeri arkadan akıtarak sabıtleyenın yanına geldiğinde 85 km lerde 3. kornaya basıyor , sonuç 2 boy geçtim denıyor yook yaa namuslu bas bakayım kaç boy gerıdesin