evt miniks hilmi nin bana yapmış oldugu gider sonucu akşam denemeye tabiki R yapmayıp gittim sonuç tahmin ettiğim gibi oldu çok şükür motoruma güveniyodum ve benı yarı yolda bırakmadı kısaca anlatırsak sonuç şu 20 deneme yaptık 10 tanesi adam gibi oldu 10 undada öndeydim diyebiliriz diğerleri karışık aşşadaki gibi
100km de basıldıgında fark 5 ila 10 boy arası açılıyo sonrası ben tek başıma 280 indirip bırakıyorum,
120km gibi basıldıgında 2 ila 5 boy arası takılıyoruz
130 140km gibi hilmi kafasına göre basınca bende delikanlılık yapıp peşine basınca 1-2 boy gibi önde takılıyorum 250 indirdim en son önünde bu şekilde bi denemede
birde dip not hilmi kafasına göre artık kaç km hatırlamıyorum dip gaz oturdu bende geyik olsun diye yanında gaz bastım ama cem abi ve hilmi bunu cidiye alıp benı geçtiklerini sanıp sevinç gösterisi yapıyolardı o anı görünce motordan düşücektimgözlerime inanamadım suadhausdhaushda
yani hiç geçilmedim diyebilirizsaygılar sevgiler ii seyirler cem abide eminim elindeki bütün videoları koyucaktır baya çekti sonuçta
yada seçmece yaparrrr mı acaba yapmaz yapmaz
benım motorumun specleri: buji filtre headers egzos ve motor 250kg ben 120kg = 370kg + benzın 390kg
Videoda bastığımız sürat 130km gibi hilminin yine kafasına göre gaz bastıgı benım ayak uydurdugum denemetemiz burda 1 boyda sabitlendik çok güzel denemeydi zevk aldım aynadan izlerken o anki adrenalin anlatılmaz
Eray YÜMSEL Hayabusa vs Cem Taşçı İntegra TURBO - YouTube
yeni videolarrrr
turbo intekra vol 2
Cem abinin beni geçtiği video | Facebook
http://www.facebook.com/video/video....58966151&saved