videodaki adam o yüzden saldıramadı zaten.. :D :D vursa nereye vuracak? :hahaha:
Printable View
Dedim ya abi bu yanlıştır zaten diye yapmamak lazım araba kulunaırken diyorum bunları ama motorda kulanıyorum ona binincede farklı düşünüyorsun ama dogrudur ama yanlıştır , araba kulanırken aldıgın bazi insiyafileri kullanığını düsünmek lazım motorcu icinde ama bu video icin ve tartıştıgımız konuda size katılıyorum ,
İki şerit arasından gitmek tehliklei ve yanlıştır :)
Bir şiridin sagini ve solunu kulmak dogru olandır
Kızgın Motorcu - Video Vidivodo
bide böyleleri var :D
türkiyede olsa motorcu çoktan dayağı yemişti :D
Ne olursa olsun haklı veya haksız olun.
Motorcuya kafasında kask varken kafa yeme mesafesinde durmayın.
sen motor sürüyorum diyorsun kaç defa bir şeridin sağını yada solunu kullandın kullanırsan ne olur dur anlatıyım arkadan biri arabayla gelir korna çalar hatta seni taciz eder arabayla ve hatta seni o şerit içinde sollmaya kalkar.. yada arkandan bağırır ulan ufacık motorla koca yolu kapatmışsın geçsene şöyle kenara diye..
iki şerit ortasına istesende istemesende kayarsın.. gerçek hayatla burda klavyenden yazmak bir değil ne yazıkki..
evet motorda sürsem yalan diyemem hodük çok fazla var.. eğitimsiz korumasız etrafda gezen o kadar çok ki.. adam 10 bin tl yemotor alıyor kafasında 10 tl lik çin malı kask hayatın bu kadarmı değersiz..
İşin gerçeği hödük olmalarını çok önemsemiyorum biraz ön yargılıyım malesef yakın zamanda İstanbulda ölen akademisyen motorcunun babası, babamın samimi arkadaşıydı.Kendimde Ankarada da incek yolunda yüz üstü yerde ölü yatan motorcuyu gördükten sonra mümkün mertebe uzaktan takip ediyorum.
Kendi canını önemsemiyorsa da ,bana çarpıp ölmesin diye...
yalnız otomobildeki adam arkadan sağlam gelmiş :D :D
bende motosiklet kullanıyorum genelde normal şeritte giderim ama trafik sıkışıkken istanbulda mecburen arabaların arasına giriyosun yoksa tepene çıkmaya çalışan mallar sürekli rahatsız ediyo :)
orhanın hesaptan yazmışım ben cabriolet :)
hep motorcuların yanından arabayla ön kaldırıp geçme gibi bi fantazim olmuştur :D
Motorcunun lastiklerini indirip sibob kapaklarını çalalım.