Doğru söze ne hacet. :icon_tup:Alıntı:
Bir zaman sağ şeriti ortalamış bir motorlu trafik polisine rastladım.Sol şeritte beni geçen arabalarla doluydu.Polis arkadaşı bir süre takip etmek zorunda kaldım.Sonra motoru emniyet şeridine çekti ve geçtim.Daha sonra beni tekrar geçip durdurdu.Ve bana dediki motorda bir araçtır sana yol vermek zorunda değildir normal araç sollar gibi motoruda sollayacaksın.Ben de biliyorum ama solum doluydu dedim ve ha tamam o zaman millet motoru adamdan saymayıp illaki yol istiyor demişti.
Şimdi motor önümüzdeyken standart bir araç gibi hareket etmemiz gerekiyor.O zaman motor da bizi geçerken standart araç gibi hareket edecek.Biz sağdaki önümüzdeki arkamızdaki araç falan filan uğraşırken 20 cm. sağımızdan cart diye geçmeyecek ki bizde kazara azıcık sapma yaptığımızda birbirimize dokunmayalım.Öndeki aracı geçerken arasında yeterli mesafeyi bırakacak ki hem o zarar görmesin hem bizler görmeyelim.Bunun yanında ana yoldan giderken ve tali yoldan bir araç çıkıyorken motorcu arabanın cam direğinin arkasında kalıp görünmediğini bilecek ki ona göre tedbir alsın.Adamı görmüyorsun bir anda dibinde bitiyor ve sonra sana kızıyor.Halbuki normal araçlar gibi şeriti ortalasa ya da sol şeritten gidiyor olsa göreceğiz.