Biri üstüme mikserle beton döksün....
Printable View
Biri üstüme mikserle beton döksün....
Peugeot'tan ve RC serisinden soğudum tüylerim ürperdi. Seslere bak.
makas bekledim bütün video boyunca...
WTF.....?:eek::icon13:
Konuşmalardaki eko efekti Samanyolu- Flash TV kanallarındaki ulvi programları hatırlattı.. Gerçek kesit falan? :D Tüylerim diken diken.
Görmeyenin bir LeMans'ı olmuş sanırım.
sesler 3. sınıf korku filmlerini hatırlattı
Araba adamı hep yarı yolda bıraktı, adam hep yuruyo baksana :(
By Sebo diyomuş o saçma ses, onu şimdi keşfedebildim. İngilizce çevirileri de Google Translate'den yapmışlar belli ki.
anlamsız??
Emeğe saygı diyelim bari :)
saçma hiç bişey anlamadım :S
Henüz izlemeyenler için söyliyim 4.09'dan sonrası çok hoş beyler.
bir umudum vardı izlerken ama videonun sonunda iyi güldüm :D
Haydi hayırlısı :cool:
Baaaay SEBooooooooo bu ne abi? Dalga mı geçiyorlar acaba? Viral reklam falan mı ne bu? xD Abi niye yıllar geçtikçe insanlar garipleşiyor? İnanmış güzel olduğunu youtube a koymuş. Adanalı dizisinin senaryosunu ortaokul talebeleri yazıyor diyorlardı. Bu ilkokul falan sanırım. Fantastik efektler falanlar filanlar. Bide bizim burada oturuyormuş görmedimde hiç aracı.
Videodaki amacı anlyamadım ben , biraz garip , izleyince eeeeee diyor insan
kople ekip olarak biseyin kafasini yasamislar anlatmaya calismislar ama anlamadi :) bu nedir neyin kafasidir basta adam arabayi cagirinca koptim ne kulandilarsa benzin deposundan arabayada vermislerrr :)))
videoyu 3 sn ızledım sag tarafta turbo vtec kurbanlı adlı vıdeo cıktı dırek ona gectım :)
korku filmi çekse daha iyi olurdu :) bu ne laa ...
arac iyi de, video enteresan :)
bari admine rica etsinde kaldırtsın yoksa adam kıng olur forumda ufakda değil yası basarılı olmamıs ama kendide izlemiştir görüpte eklenmesi ilginç belkide kendi değildir ekleyen bu tip durumlar adamı gülünç duruma düşürüyor son olarakda keske görüntüler gibide seslendirmede iyi olsaydı
Çok fazla bilim kurgu izlemiş bunlar
alkol şişede durduğu gibi durmaz konulu bir film
bu nedir ya :D