Sana bi kaldirmisim biliyosun havada kaldi :D
Ekmeği yenmiş olum arabanin yapacak bişey yok :D
Printable View
sikinti yok kanka 306yla videon var Zaten si duruonuz biz geciyeuz hatirliosun dimi :)
Erken bastı bea :D
benmi yanlış biliyorum diye tekrar baktım simdi
BMW 5 Serisi Sedan : Teknik Veriler
BMW 3 Serisi Sedan : Teknik Veriler
Biri 1480kg diğeri 1700 kg.
eğer kanka sızın denedığınız 184 hp lık olandan olsa yazılımlı halıyle sızın onun yanına sokulmanız bıle düşünülemez 225 hp lere cıkyıor torkta yaklaşık 480 fln ;)
BMW 5 Serisi 5.20d 2008 Model 84.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - Teknik Detaylar - 94844168
Yanlis yazmis ozaman ipneler :D:D
Onu bunu boşverde gel az hızlandır bizi ;)
8 ilerinin etkisi büyük..
Bmw nin dizelleri fenalarda. 306 ya maşallah kanka bebekler bekeği,boncuklar boncuğu ;)
maşallah iki aracada..
180 bg değil mi bu gti ? Eğer öyleyse senden daha ağır ve üst devirlerde daha isteksiz hızlanan bi aracı geçmen lazım yada benim araba efsunlu :) ki nitekim forumda da bir çok video şu olan 160 lik ve 170 lik golf'lerin 320 d leri 200 e kadar çok rahat geçtikleri aşikar ankaradaki arkadaşların denemelerde bu araçlar benim araçla yaklaşık performansa sahip ki bende aynı sonucu aldım burada denediğim 320 d ile ama tekrar söylüyorum benim araç 190 bg egzos var hayırlı günler
Masallah TH 306 ya.. Eskişehir'e gel artık ozledik ahenkle dalgalanan saclarını:D:D
güzel deneme olmuş 306'da chip olsa daha güzel deneme olabilirmiş.
maşallah 2 aracada
306 167 hp 190 tork 1225 kılo ruhsat ve teknık verı bmw 184 hp 380 tork 1500 kg eğer orj halıyle önde olman lazım dıyosanız şaşırırım gerçekten.bende nette bırkac vıdeo ızledım 160lık srocco ıle fln denemeler koymuslar srocco kopuk gıdıyo 3.20d den şaka gıbı geldı vıdeolar 136lıklarıdır dıye tahmın edıyorum o vıdeoları yakında bı srocco yla fln denerım ortaya kaba taslak bı sonuc cıkartırız yıne;)
maşşallah güzel gitmiş 306.. erselin 320 mi bu? benle denerkende ben 5 e atınca geçmeye başlıyodu:)