maşşallah ya one hp öyle:) tebrikler bu araç istanbuldamı burdamı yapıldı?
Printable View
RS2 :) bitsin tabiki deneriz hic sorun degil beni bilen bilir herkezle denerim ramazan mevzusu deilki olay honda mevzusu ramazanin vtec yada herhangi baska bi turbo type rda olabilir.
Kardes neyi zor tutuyosun anlamadimda zaten burda mevzu ramazanin arabasi degilki herhangi bi x hindada olur cem abinin hondasi olsun varsyalim o zaman ben sadece ramazanin aabanin lafi gecti diye onu ornek gosterdim.ama mevzu genelnolarak hondalar.
dağılın nennn gitmeyin avukatımın üstüne :hehe:
@palamut
İnsallah hersey istedigin gibi olur arabani tamamlarsin hondalari gecersin bu beni uzmez mutlu eder sonucta yuruyen bi opel olmus olur ama benim dedigim su an icin ramazanin honda olsun cem abininki olsun yada bi hulk olsun turkiye sartlarinda bi opel tarafindan gecilebilecegini pek dusunmuyorum
güzel güçler,
maşallah...
z20let nerden girmiş konuya, z20let candır yahu (:
karışmak yok,
devam devam...
Opeller yürüsün...
kahrolsun Honda, yaşasın Opel...
Type-R ı Opel e transfer ettik mi Honda biter zaten :D
bi mesaj atalım da bu gider gözümüzden kaçmasın
kimsenin holigan oldugu yok artık kurtulun su honda kompleksinden. Siz fanı olduğunuz markanın modifiyeli videolarını ancak internette izlerken, biz internette izlediğin hondaların aynısını yapabiliyoruz TR de . ;)
Eski aracım C20let + f28 + KKK16
şuanki aracım sc6262 2 aracıda sürdüm 2side birbirinden keyifli Ne yorum yapsam bilemedim =)
Türkiye'de değeri anlaşılacak otomobiller değil opc'ler. İngilterede özellikle çok tutuluyorlar,parça da istemediğin kadar var adamlarda. Corsa opc çok başka bir otomobil, S2000'den bile fazla zevk veriyordu bana. Yüklenmeye çok müsait ve feci gideri olan bir araç.. Yazılım,egzoz,cai ile 250+ lere cıkabiliyor mu Hondalar?
guc guzel egri guzel basınc guzel.
yalnız ben turbo arabalar hakkında birazcık biseyler biliyorsam bu araba 1.6lt uzerine 2.4 bar basıncla cok fazla dayanmaz bi yerlerde pistonlar kaputtan fırlar demedi demeyin:D
soylede bisey var bunu yapan adamlarında bu arabayı 2.4 bar ile cadde de kullandıklarını zannetmiyorum bana biraz dyno uzerinde tek seferliğine limitleri zorlamak adına yapılmıs bir test gibi geldi.
ben opel fanı değilim alman arabalarını severim hatta opel hariç derim opel sevdiğim bi marka değil :beuj:
ben honda videosu izlemem izlesemde yapmam nie milletin yaptıgını yapıyımki benim yaptığım arabalar belli hepsi farklı değişik ilk olan projeler siz yabancı forumlardan kopyalama yapmaya devam edin o zaman ;)