güzel oldu be kanka :) ben o günde demiştim çok hızlandı diye, artık iyice demire yapışıyordum :D arkada tost olduk ama değdi yani :D
Printable View
güzel oldu be kanka :) ben o günde demiştim çok hızlandı diye, artık iyice demire yapışıyordum :D arkada tost olduk ama değdi yani :D
maşallah mini lere cem uzmanın minisi benim gözümde başka zaten
uzman özledim senle sıkmayı bi ara çıkalım sıkalım ceb yoksa sana atarım şim
Kazasız belasız cezasız keyıflı olmuş ya gerısı önemlı değil,hepside kıymetlı ınsanlaar zaten :)
ve Luai karakara düşünür. acaba nerde yanlış yaptık be:beuj:
ahaahaha:D
http://img39.imageshack.us/img39/3713/dsc02501c.jpg
Masallah arkadaslar..
Cem'in araci olmus :)
hahahah luainin resim çok iyi olmuş :))
Ust devirlerde bitmeye yakin 11.4 yuruyosun Cem iyi ama altlar biraz zengin sanki 10.4 yuruyosun ufak tefek degisikliklerle daha iyi yuruyecegine inaniyorum 2 aracada masallah bs ile denediniz mi
denedik serhat geçiyor 4-5 boy gibi afr ile çok uğraştık fakire çekince yavaşlıo araba yani en optimum buydu bayağı bir uğraştık ama yakıttanda olabilir bu kadar zengine çekmiodu yaptığımız gün die hatırlıorum
ama bu kadar normal bs typer üst klasman bir araç bnm için bu sonuç yeterli bs kadar olmak için kapak+race egzantirik lazım o zman bir nebze yaklaşılabilir ama ben yapmıcam orası ayrı bu kadar yeter :)
yanımda yürüyen mini görmek istiyorum:) ayna takibi sevmiyorum ben:D
luainin minisi iyi gidiyor bencede 4.viteste farkı kapatıyor. bikaç kez 5.vitese oturtamadım hemen önüme çıktı. tebrikler Luai ye. aracıda hiç ısınmadı hep aynı kondisyon gitti, basıyoruzbasıyoruz yine geliyor soluma hadi diyor:D