Ohh seslere bak yaa.Masallah.DBS kilo avantajını kullandı.
Printable View
Ohh seslere bak yaa.Masallah.DBS kilo avantajını kullandı.
Edit:link varmis
typerlara maşallah. iş sadece arabada bitmiyor sürüş de çok önemli. ne mutlu size ki bunun tadına varıyorsunuz tecrübe ediyorsunuz :)
ilk sayfadaki kalkış videosunun araç içi çekimi, biraz uzun ama idare edin artık:)
Serhat link piliz :)
buyrun lşnk Gökizade
First drag experience - YouTube
ikinci kalkışta var onuda montajlarsam atarım biara
Maşallah . Kalkış sırasında sonradan gelen launch c. sesi kimin ?
maşallah her iki aracada BS de çok şık görünüyordu allah kaza bela vermesin.. DBS ye de gereklı bakımlar yapıldıktan sonra çok ii duruma geldi ve meyvelerınide aldık die düşünüyorum..
ama gercekten BS nin ılk drag da elenmesine bende üzüldüm biraz daha kalsaydı çünkü çok emek var üzerinde die biliyorum..
İnsan video'yu izlerken bile heyecanlanıyor 2'nin kaybolması çok normal :)
sağlık olsun diyelim.
bizim grupta kaç araba vardı hatırlayan varmı? ısınma turundan sonra start gerisine ilk dizildiğimizde hakemlerden biri bana gelip sen ilk turu bay geçiyorsun mümkün olduğu kadar kenarlarda kal diğer araçlara yol verdi dedi bende ok.dedim. yaklaşık 5dk.sonra aynı hakem gelip bay değilmişin DBS ile kalkıyorsun hazırlan dedi. yani araç sayısı tek rakammıydı bizim grupta eger ööleyse birisi bay geçmiş olmak zorunda.
2 araçada maşallah erken final olmuş :D
10 araç gözüküyor serhat abi sizin grupda eğer yanlıs yazılma v.s. bişi yoksa alltaki konudan bakabilrsn
http://www.techturkey.com/forum/drag...serisi-39.html
İkisininde ayagina saglik aynen BS bi kac kez daha kalksa daha iyi olursu ama dedigin gibi Serhat abi drag rollingden cok baska biz alismisiz cekmeden atmaya :))