365 gün 6 saatte gördü sen koşarak görebilio musun acaba 40 km hızı. Araban bile yok yaptığın yoruma bak.
Printable View
Bu motoru, başarısını, 1.6 ile kıyasını zaten paylaşıyorum senle ve forumla da daha önceden paylaşmıştım ayrıntılı olarak;
http://www.techturkey.com/forum/gunc...e-geliyor.html
Bence de son derece başarılı bir motor. Ama son sürati ile övmek veya yermek motorun tasarımına aykırı diye düşünüyorum.
Link için teşekkürler daha önce de göz atma şansım olmuştu. Sün sürati övmek degilde henüz yeni oldugu için bir çok şeyi merak ediliyor, test etmemişler de kolay kestiremiyor haliyle, hızlanma süreside merak konusu olabiliyor. Üretim amacına kesinlikle aykırı zaten son sürat muhabbeti,katılıyorum.
1.6 ecoboosttan haber var mı peki?
getirmiyorlarmış turkıyeye?
tipik 1.4 tsi cıktıgında olan muhabbetler işte :) allah kaza bela vermesin ,1.2 tsi ı begenen bunu hayli hayli beğenmesi gerekiyor
Aynı bunun gibi 6 ileri şanzıman ile belki daha ideal oranlar ile 16" jant ile Fiesta'ya koysunlar. 6 lt yakıtı geçmesin. Chipsiz dahi güzel seri ve ekonomik bir araç olur. Yeni kasa fiesta zaten 1000 kg civarındaydı. Bu motor çok daha hafiftir. 980 kilo felan 125 hp turbo bir araç zevkli olur.
maşallah 1lt 231km helal olsun teknoloji her geçen gün daha da gelişiyor :)
helal olsn 1litre motor sadece çiple 230km yapmış. Helal olsun.
Şehiriçi karma 100kmde kaç litre yakıyor? yada yol bilgisayarı aç göstriyor.?
ayrıca teknoloji gelişiyor sonuç çok normal. VWlerdeki 1.4tsi motordan bundan 3-5 sene önce 220hp çıkardık deseler millet dalga geçerdi şimdi çok normal diolar. Buda normal sonuç
araçla alakalı detaylı bir bilgi verim size 1.5 ay önce test aracı geldi bize
aracı daha 300 km de aldım akşam vakti rolıng e götürdüm
tsi leonla kalktık 4 sefer
golf tdi ve focoz 115 hp yeni kasa ile kaldırdık
araç o motora nasıl gidiyor inanamadık
ama sonunda acı son oldu
araç hararet yaptı ve şuan üst kapak garantiden değişiyor
hala parça bekliyoruz
ogün cok zorladım stok zaten araç 215 km ye kadar çıktım,aslında o motora turbo hiçte küçük değil
lakin ya bu araçla bukadar üst üste basmamak lazım yada ben daha 300 km deki bir aracla bunları yapmamam gerekiyordu.şuna emin olun 2. viteste 100 ü görüyor 3 e alıyorum araç patinaj çekiyor
ben böyle sessiz bir motor daha görmedim ,ya motor sesini 2 de 100 e getiriyorum içeri giren ses sıfır...neolursa olsun 1.0 motor stok ve 1.4 tsi motorları acı acı bitiriyor ,bize sadece saygı duymak düşer .denemesi bedava bu araç hertürlü 1.4 tsi 122 lik yada 125 leon vs alır aldıda
Adamın yaptığı yoruma bak be jakuza.
2012 Focus İle İbre Sonunu Gördüm ben
vay arkadaş ne kaç günü yav. iyice abarttınız. 3 silindir 1.0 L araç maaşallah çok iyi hızlar görmüş dememiz gerekirdi bence.
adamın arabası yürüyor. varsa 1.0 olup benim aracım daha iyi gidiyor diyen onlarda bişeyler yapsın kıyaslayalım. adamlar 1.6 arabaların bi kısmına takan 1.0 araç yapmış :D ben maaşallah nazar deymesin diyorum.
Ben de kavacık ta sıktım etiler sapağında bunu gördüm :D:D Corsa c 1 lt 3 silindir 60 hp cik + 100 hp iman power :D:D
http://i47.tinypic.com/2vis8kz.jpg