sessizlikmisessizlik için suan erken ondan once planlarım var ama sizle alakalı değil civicle alakalı
diger ewlat pompa bekliyor hala
olabilir geçilir baka geçilmiş eskidende geçmişti sorun olabilir sıkıntı olabilir hersey olabilir sıkıntı yok 1-1 olmuş işte denerler yeniden yahu sıkıntı yokk
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Selam Semih. Bursaya haziran sonu gelecegim ama bagaj dalis malzemesi palet gozluk kursun agirlik vs. olacak. O sekilde denemek pek mantikli olmayacak. Ramazan ayinda iftara gelirim en kotu o zaman haberlesir deneriz artik musait olursan . Yada sizi istanbula bekleriz hem burada farkli araclar var. Arkadan cekim yapacak hizli camcar da var. Arac ici disi video vs.. Benim ayar ayni bu araci satana kadar boyle kullanirim sanirim. Gorusmek uzere.
Tamamdir. 22-23 haziran bir aksilik olmaz ise Bursadayim. Muhakkak telefon acarim. Uygun olabilirsek cikar deneriz.Gorusmek uzere.
Eee artik sira sende Ilhan abinin gelmesini beklemeylim kop gel bir aksam ustu Caylar corekler benden Semihcigim
[QUOTE=ilhan;6837696]Selam Semih. Bursaya haziran sonu gelecegim ama bagaj dalis malzemesi palet gozluk kursun agirlik vs. olacak. O sekilde denemek pek mantikli olmayacak. Ramazan ayinda iftara gelirim en kotu o zaman haberlesir deneriz artik musait olursan . Yada sizi istanbula bekleriz hem burada farkli araclar var. Arkadan cekim yapacak hizli camcar da var. Arac ici disi video vs.. Benim ayar ayni bu araci satana kadar boyle kullanirim sanirim. Gorusmek uzere.
Atarini yesinlerHizli cam car benmi oluyorum
Dun gece revonun onunde stage 38 e gecerken gormusler
Hep hayalimdir 160 lik yazilimlilar roll yapiyor bende gelip 122 lik buyuk turbolu arabamla iclerinden geciyorHatta diyorlar bana hoopp bilader sen cam carsin gecemezsin tam o sirada uyaniyorum iste
![]()
Abi pazar istanbul parktaydim.yakin zamanda gelebilrmiyim tekrar bilmiyorum.ama ilhan abi gelmeden ben oraya gelirsem hbr vericem tabikibu haftasonu yanimda esim olmasaydi aksam ciktiktan sonra ariyip gelme planim vardi ama olmadi
![]()
Dr.Ecu
Ah ilhan abi ve rasit abi olmicakti bu isin ucunda seninle cok iyi anlasirdik![]()
Gun gelir sabret biraz.fazla ugrasmicaksin merak etme![]()
Dr.Ecu
ilhan agaya gıcığım, onun için boyle yazıyorum. cam carlı vs li organizasyonlarla ilhan abi ayıklanınca mutlu oluyorum. bunun geçmişe dayanan nedenleri var.
biz o zaman genç ve hızlıydık. ilhan abi bizden yaşca büyük olduğu için bizden bi fırt daha akıllı idi. aynı zamanda daha da cindi. erken basma, akıtma, yakıt atma vs numaralarla bizi kandırıp kandırıp geçiyodu. sonrada biz biraz daha büyüdük, gözümüz açıldı. artık biz de benzer numaralar uygulamaya, tünel yapmaya filan başladık ve işi gücü bıraktık onun geçilmesi için uğraşıyoruz.
ama o da raşiti buldu. yazılım yaptırıyor ama biz hala stoguz. paramız var ama bu raşit denilen adam yazılım yapmıo bize. ilhan agaya olan garezim ona sirayet etmi olmalı.
seni euro manyağı yaparım lan, yazılımla beni, king of the king yap, söz yaşatcam seni, her gecen happy end olcak diyorum ama yine de kabul etmiyor.
gördüğün gibi konu biraz uzun ve çetrefilli. yani her yazdığımı üstüne alınmana, sana gıcıklık yaptığımı sanmana filan gerek yok. senle ortak bi yanımız yok.
tek ortak noktamız, ikimizde ilhan aganın arabasına tır sokmak istiyoruz..
Ortak nokta kismindada yaniliyorsun.benim derdim kendi aracimla ilhan abiyle vs. Degil
Ben aracimi gormek adina son bi kez denemk istiyorum.bunun icin gerekirse rasit abiyi bile kizdirabilirim
Cocukluk doneminiz cok gel gitli gecmis artik size hak veriyorum.
Dr.Ecu
semih benim seninle beraber yürüdüğüm videoyu koy da arkadaşlar bi rahatlasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)