öncelikle ilk mesajımda herkese selamlar...
Printable View
öncelikle ilk mesajımda herkese selamlar...
Eray yine bmw yi övecem diye yerin dibine sokmuş kendini. Bu kadar kör fanatiklikte kötü ya
s1000rrı geçecek makina yok, bi arkadasımız yazmış s1000rr geçilirse sürücüden dolayı geçilir kesinlikle çok doğru bişey söylemiş... s1000rrın gazını tam anlamıyla açabildinmi hiç bi makina bırak geçmeyi tutunamaz bile ciddi anlamda baya bi fark yiyor... yanlışsam biri çıksın yanlışsın desin ve denemeyede hazırım saygılar....
ayhan abi antalyadan varmı bi isteğin?
allah razı olsun abim, inş bi kaç güne istanbulda olurum seni üzen sana atar yapan hangi motorcu varsa valla part part videosunu çeker afrika sitelerinde bile paylaşım yaparım :)
<Alıntı:
buyrun bu da baska s1000rr sürücü kötüydü diyenler icin
s1000rr vs kawasaki zx14r 2 - YouTube
bu s1000rrın sahibi soner yılmaz can ciğer arkadasım adam gaz acmıyor motor yarıştırmıyor açsada sekıl A yukarda videoda belli işte, böle gazcıları geçerek biz s1000rr geçtık demeyin lütfen...
Sonerle denemem gecerli degildir. Videoda da yaziyor zaten izlediysen. İlk videodaki denemenin gecerli oldugunu gostermek icin yuklenmistir. İlk videodaki s1000rr da eyup abinin acamiyor mu gazi ? Bi sen mi acabiliyosun ya da bu gazi ? O zaman s1000rr gecilmez demeyin fatih gecilmez diyin. Bu arada ben mehmet fatihcim istedigin zaman deneriz buraya yazmana gerek yok ;)
Mehmet baba sana saygilar birbirimizi cok iyi biliyoruz, sadece sonerle olan videonu koymana anlam veremedim, soner gaz acmayi bilmiyorki adam kendini riske atmiyor daha dogrusu, eyup abiye diyecek hic bisey yok 10 ustunden 10 gaz aciyor bunu herkeste biliyor. Bana sorarsaniz zx14 le s1000rr ne yapar diye sorarsaniz zx14 hayatta yakalamayaz bmw yi, mehmet baba bunu eyup abiyede sor uzun icin bi arka disli kucultunmu iş biter saygilar...
Fatih bir geçtin beni baya masraf ettik :) eski postumda da belirttim seni geçmeden s1000rr geçtim saymıyorum :) 15-20 güne eksik malzemem geliyor daha sağlıklı deneme yaparız hem Ankara'da hem istanbulda gerçi istanbulda bu kadar uzuna nerde gidilir bilmiyorum yine geçersen birazdaha masraf edeceğiz yapacak bisi yok :) Ankara da Mehmet ben sen üçümüz deneriz Bakarız kim hızlı ILKER de var Supra motorlu e30 oda aracını görmek istiyor oda katılır
cenk abim nasilsin :)) ben gecilmezim demiyorum herzaman el elden ustundur sadece bindigimiz makinanin hakkini veriyoz abi. 15 20 gune geliyorum ankara bilginiz olsun. Buarada cenk abi seni tebrik ediyorum benim s1000rri ben ustundeyken gecersen diger s1000rrlar bi yerlerini yirtsalarda seninle gelemez hak hukuk neyse direk soylerim ama ilk once gecmen lazim :))))Alıntı:
Fatih bir geçtin beni baya masraf ettik eski postumda da belirttim seni geçmeden s1000rr geçtim saymıyorum 15-20 güne eksik malzemem geliyor daha sağlıklı deneme yaparız hem Ankara'da hem istanbulda gerçi istanbulda bu kadar uzuna nerde gidilir bilmiyorum yine geçersen birazdaha masraf edeceğiz yapacak bisi yok Ankara da Mehmet ben sen üçümüz deneriz Bakarız kim hızlı
Sonerle olan videomu ben s1000rr gectim demek icin koymadim buraya da o videonun icine de yazdim bu deneme gecerli degildir boyle deneme videosu olmaz diye.. O videonun burda olmasinin tek sebebi eyup abi ile denemenin mesrutiyetini ispatlamaktir ki soner kardesim rahatsiz edilmis videoyla ilgili hemen kaldirdim. Her yorumda yazdim yine yaziyorum benim gecmek gecilmek gibi bi sikintim yok ben de bi buyuk disli takarim 0 dan kalkariz istersrn ;) benim motorumda pc bile yok bi ayar yok sadece limitor iptaliyle geciyor eyup abinin rr i ki benden 40 kilo hafif adam. O yuzden s1000rr gecilmez degil emin ol
Saol kardesim Zaten derdim sensin :) sana sürprizim var dikkat edersen Mehmet de kamerayı arkaya koymuştu beni bir daha arama diyor :) geçersen beni caps ten bir adet sıralı şanzıman almak durumunda kalacağız şanzimanda sorun var 4 e zor giriyor veya girmiyor şu şanzıman ile alternatörü bir hallederiz inşallah 20 güne kadar Korhan konuyu okuyorsun parçalarımı uçaklami uzay gemisi ilemi getirirsin bilemem
abi zx14e nos turbo disinda istedigini yap aramizdaki 400 cc farkta hic onemli degil kilo konusuna gelirsek ayni kilodayiz ankaraya geldigimde hemen denememizi yapioz... S1000rr gecen bisey olursa oda ii bi araba gecer motor olarak s1000rri gececek bi motor yok abi...Alıntı:
Sonerle olan videomu ben s1000rr gectim demek icin koymadim buraya da o videonun icine de yazdim bu deneme gecerli degildir boyle deneme videosu olmaz diye.. O videonun burda olmasinin tek sebebi eyup abi ile denemenin mesrutiyetini ispatlamaktir ki soner kardesim rahatsiz edilmis videoyla ilgili hemen kaldirdim. Her yorumda yazdim yine yaziyorum benim gecmek gecilmek gibi bi sikintim yok ben de bi buyuk disli takarim 0 dan kalkariz istersrn benim motorumda pc bile yok bi ayar yok sadece limitor iptaliyle geciyor eyup abinin rr i ki benden 40 kilo hafif adam. O yuzden s1000rr gecilmez degil emin ol
cenk abi benim kamera yine kuyrukta olacak haberin olsun 1500 2000 hp ile sakin gelme :)))Alıntı:
Saol kardesim Zaten derdim sensin sana sürprizim var dikkat edersen Mehmet de kamerayı arkaya koymuştu beni bir daha arama diyor geçersen beni caps ten bir adet sıralı şanzıman almak durumunda kalacağız şanzimanda sorun var 4 e zor giriyor veya girmiyor şu şanzıman ile alternatörü bir hallederiz inşallah 20 güne kadar Korhan konuyu okuyorsun parçalarımı uçaklami uzay gemisi ilemi getirirsin bilemem