Xenon balastını sokucaksın bi tarafına
Printable View
Xenon balastını sokucaksın bi tarafına
iyi fotograf cekmis:D
Adam b.kunu cıkartmıs sellektöründe dikkat ettinizmi sol seritte gece vakti bombos yolda tıngır tıngır gidenler var sellektöre ragmen bu insanların sol serit sevdasına ne demeli ?
yuh ya adam yol ıstıyo sancak kıcında sonra kaza..
Videoyu izledim,kahrettim yanlızlığıma ,geçen yıllarıma..of ulan off
tam bir dal....
abi adam Meyhanede oturuyor.. O sıra manitaylada kesik kafa hafif dumanlı...
ulen diyerek kalkmış masadan binmiş arabaya bir el vitesde öbür el direksiyonda ( Artık kamerayı nasıl tutuyor bilmiyorum ) sarmış E5'e tabi kafa güzelya radyoda üstüne şarkıyı patlatmış abi bütün bunlara dayanamayıp zenonlada Tribe girmiş... bakmayın siz yapıyor ama oda farkında değil ne yaptığının :)
adam 0.30 da honda ya 1.00 ford a vuruyodu manyak herif delirmiş kesin kız arkadaşı bi tarafına tekme atmış :)
o değilde sellektor nedir sağa geç bende sağ taraftan gidiyorum arkadan gömüleyimmi :)))
Bir alkışta bi xenon farı yapan mühendise gelsin kendisi bu videodan sonra mesleği bırakmıştır.
Bari profili kendi adıyla alıp rezil olmayaydı. :)
Adam yoldakine selektör yapsa yine iyi bi ara uçan kuşlarada atiyodu selektör :D
yolunda giden adamların bile sinirlerini zorlamıs.. millet kendini foto çekiminde zannetmistir herhalde pat pat pat :)
Kötülemek için bahane bulamayanlar sellektör yapmama takılmış.
Sellektör yapmamın nedeni; Yerin de kal g.t ben geçerim bi şekil de. Sen yeter ki oynama yerinden. Yazmışlar videonun altına peh peh peh :)
selektör yapıyosun niye makas atmaya çalışıyosun hadi yaptın bir araba da selektörüne uyup sağa yada sola kırsa hopp patladı gitti :D
kameradan öyle görünüyor ama çok da bişeyler yok videouda istanbul trafiğinde zaten şerit değiştirsen bile makas atıyomuş gibi oluyor sağın solun araba dolu çünkü :D
kurbanda 7 ortak bu sığıra giriyoruz var mı gelen?
Parca secimi guzel, yol musait de bosa sellektor atmasaymis iyiymis :D
sellektör king