teşekkürler butonu koyulsun heryere arkadaş :)
Printable View
dogrudur abi geçersin valla hondacılar ınanmış insanlar
düne kadar vti modası vardı ucanı kaçanı geçiyorlardı şimdi alayı onları geçiyor typerlar çok hızlıydı onlarında n/a sı artık kesmıyor başka araclarda düzgün parçalar kullanırsa typerı geçtigi görülmeye başladı
ender abi bu arada tolga abi 10 num insandır onun demek istedigi
2.0 lt ciddi malzeme var ne den yüremesin diyo ama 206 dan bahsediyoruz
k20 karşı 10-0 dan başlıyor :d
adam kafa yormuss para harcamıs emekk harcamıss vıdeo koyup kanıtlamısss bırakında o kadar atar yapsınnn masallah 206'yaa kazasızz belasızzz arkadsmm....
Aractaki gucu nerden nereye cikarmis asil emek olan odur, hizli araci daha hizli yapmak degil. yada bilinen parcalar takip gelmek degil..
206 gti maşallah güzel güç çıkarmış, eğer yürüyen bir type-r la kıstas alınmak isteniyorsa ve 206 nın sahibide isterse skn her zaman denemeye hazır.
206 kac verdi simdi dynoda ?
ortalama 230 uzman bence. araç sahibinin yorumuda önemli tabi.
Tebrikler icin tesekkurler. Emege deger veren insanlar da varmis ya arkadas.:D
masallah kazasız belasız
Sariyerde bazen goruyorum ama hep orta yasli hafif kir sacli karizmatik bir amca kullaniyordu o arac mi bu gs206 :) masAllah cok guzel guc cikmis emege her zaman saygi gostermek lazim gecmek gecilmek onemli degil bence hirsa gerek yok.bide konuda gecen hzk hzk nerden taniyorum diyorum rc jantli 206 o da piyasa caddesinde park halinde dururdu hakkaten ne oldu o arac da cok guzel gozukuyordu
Honda degil hic bir otomobil firmasinin fanatigi degilim bunu bastan bekirteyim
206 RC nin fabrikadan cikan halinin 1.6 4 kapi gitmesi sence bir kistas mi??
Bence degil bu kimseyi baglamaz 206 rc ye masallah ama araba hafifletilmis itb konulmus olucak hersey var
Bu durumda esit sartta bir type R gelmesi lazim karsisina
Eger simdi bu adalet mi olurmu dersen olur olmaz dersen zaten siz sartlamissiniz demektir o type R gecilecek arkadas diye :D
Emege bence kimsenin bise dedigi yok emeklerine saglik ama ayni setup da hazirlanan type R da emek yok mu para dgil pul mu harciyolar ??