User Tag List

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
336 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: DEVO ASTRA GSİ & CDU COOPER (beklenen deneme)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gene yazıyorum hala konuşanlar okusun herkes emek para zaman harcıyoo bide evli adamsan bu işler daha zor oluyoo bunun farkında olan bi insanım,ÇÖP kelimesini sinirle sölediğimi devrana söledim oda anlayışla karşıladı neden sölediğimi açıklayınca kendiside görür yazar zaten ben 7 aylık arabayı söktüm geldim benim için hangi araba ne marka olduğu verin csi onada binerim fark etmiyoo devranada dedim adam gibi özürdilemesini bilirim tebrik etmesinide bilirim ama senin muhattap olurum yeter dedim biri daha yazmasın konu uzamasın
    Senin yapmış olduğun açıklama mesajı saati 12:15 benim yazdığım mesaj sabah. Senin açıklama mesajından sonra ben çöp'le ilgili mesajımı yazmış olsaydım haklısın derdim. Yazdığım mesaja hiddetle cevap vermesen şuanda bunları yazıyor olmazdık zaten.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben geçmedim ki mutlu olayım
    sende geçersin bigün senide mutlu ederiz emrin olur
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin yapmış olduğun açıklama mesajı saati 12:15 benim yazdığım mesaj sabah. Senin açıklama mesajından sonra ben çöp'le ilgili mesajımı yazmış olsaydım haklısın derdim. Yazdığım mesaja hiddetle cevap vermesen şuanda bunları yazıyor olmazdık zaten.
    benden önce açıklama yapan devran var okusaydın anlardın ama ne deyimki
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benden önce açıklama yapan devran var okusaydın anlardın ama ne deyimki
    Kardeş benim mesaj saatim sabah 8 Devranda benden sonra yazdı yani.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeş benim mesaj saatim sabah 8 Devranda benden sonra yazdı yani.
    eyv orda yazdım olanı biteni sen anladıysan sorun yok abi kusuruma bakma sende
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beni burda bilen bilir ben böle şeyler yapıcak adam değilim ama insanın siniri oynuyoo bi yerden sonra ÇÖP kelimesi yanlıştı bi daha yazıyorum geçmeyi hazmediğim felan yok rollinge çıkanlar çok iyi bilir beni geçmek geçilmek gibi derdimde yok arabayı niye söktüm onuda söyleyim amg olsa altımda onuda sökerim bu fark etmiyoo inş. herkes anlamıştır
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

osman 1.8t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen kimin parayi nerden kazandigini biliyo musun maliyeci misin ??

Kaldiki babasinin parasi varsa sana ne istedgi gibi harcar yapar bende bu muhabbete tutuluyorum baba parasi ile yapilan arabada emek olmuyo mu

Birakin bu fakir edebiyatini
    ciğerim bırakacaksınız ozaman milletin aracını hakir görmeyi sonra elin 10000 tl lik aracı gelir içinizden geçer ben yapılan küçümsemeye karşıyım bane kimin parasını yersen ye istersen esrar sat ama kimsenin aracını küçük görmeki demesinler babadan para görmüş adam olduğunu sanıyor diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı birkan01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelen herkesin ayagina saglik konu tatliya baglandi gurkan net 4 boy gecildigini kabul etti yalniz su gereksiz muhabbetlere devam etmek yersiz iki uc yorum bu muhabbetlere geldi ayrica o baba parasiyla araba yapan diyen arkadas kendi arabami yaparken babamdan tek kurus almadim bizim gordugumuz terbiyede zevk icin babadan para alinmaz kendi alin terim ve emegim var bos konusup surda ortaligi alevlendirme madem bu isleri biraktin niye yorum yapiyorsun son olarakta devranla denedigimizde devran 180 e kadar tutundu sora actim yanlisim varsa solesin hatta kendiside denemeden sonra soyledi sohbette ve aracim tts degil tt tkrr gelen herkesin ayagina saglik bahsedilen aracida gordum ben turbo fln daha hazir degildi bn kendm gordum intercooler borulsri bagli degil ve parcalari bagajinda duruyordu yalan yok.
    dostum ben yazıdan alıntı yaparak arkadaşa cevap yazdım herkez niye üstüne alındı anlamadım adamın aracına hakaret etmiş yok ortadan ikiye ayrılır falan filan diye bende ona cevap verdim devranı burada tanıyanlar bilirki asla yalan söyleyecek birisi değil tatlıya bağlandıysa ne mutlu size ben lafımı söylerken arkadaşın lafına istinaden söyledim kimse üstüne alınmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osman 1.8t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciğerim bırakacaksınız ozaman milletin aracını hakir görmeyi sonra elin 10000 tl lik aracı gelir içinizden geçer ben yapılan küçümsemeye karşıyım bane kimin parasını yersen ye istersen esrar sat ama kimsenin aracını küçük görmeki demesinler babadan para görmüş adam olduğunu sanıyor diye
    sen beni yasin ünlüye sor abi ben öle bi insanmıyım
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

birkan01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iste sen babadan para goruyormuyuz gormuyor muyuz onu bilmiyorsun bilmedigin haldr yorum yapiyorsun ayrica kimsenin hakir gordugu yok dun gecede konustuk gurkan para harciyoda devran para dokmemismi aracina yaptigi altyapi o ararabaya minumum 5000lira sen gelmis muhabbeti zengin fakir muhabbetine donduruyorsun olayi cozduk dedikce herkesin durumu neyse arabasina onu yapar zenginligini fakirligini yorumlamak ne bana sen sana ne baskasina duser biz olayi cozduk diyoruz hala bole yorumlar yapiliyo gurkanin siniri gerginligide o yoksa cocuk gecildigini kabul ediyor
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birkan tt yi satip bi s2k al valla cok yakisir bence fast&furios tr versyonunda basrol bile alirsin
    TUNED BY POWERSHOP
    01 AYF 01 REVO STAGE3
    ROLL CHANNEL
    bknevran@hotmail.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuşuldu anlaşıldı devranın arabasına maşallah çok güzel yürüyoo ağmızdan yanlış kelimeler çıkmış devran ve tm nin sahibinden özürdilerim ağır kelimeler oldu ama gene diyorum bu yancıların konuşması beni çileden çıkarıyoo devrana söledim dün akşam arabanın sahibi kimse o konuşsun kimse boş boş elin s... gerdeğe girmesin girerse benim uslübum değişir devran tekrar maşallah seni tanıdım oturduk konuştuk sen hızlıda olsan seninle sabaha kadar çıkar sıkarız önemli değil geçmek geçilmek tekrardan maşallah
    tamamdır kardeşim hatayı anlayıp özürdilemekte bir erdemliktir demekki sende kötü bir arkadaş değilsin dilin kemiği yok insanlar konuşurken çıkan kelimeleri tartmadan atınca ister istemez kırıyor birbirini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iste sen babadan para goruyormuyuz gormuyor muyuz onu bilmiyorsun bilmedigin haldr yorum yapiyorsun ayrica kimsenin hakir gordugu yok dun gecede konustuk gurkan para harciyoda devran para dokmemismi aracina yaptigi altyapi o ararabaya minumum 5000lira sen gelmis muhabbeti zengin fakir muhabbetine donduruyorsun olayi cozduk dedikce herkesin durumu neyse arabasina onu yapar zenginligini fakirligini yorumlamak ne bana sen sana ne baskasina duser biz olayi cozduk diyoruz hala bole yorumlar yapiliyo gurkanin siniri gerginligide o yoksa cocuk gecildigini kabul ediyor
    dert bu zaten ama kimse anlamıyoo oraya adam gibi açıklamışım hala baba parası
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamdır kardeşim hatayı anlayıp özürdilemekte bir erdemliktir demekki sende kötü bir arkadaş değilsin dilin kemiği yok insanlar konuşurken çıkan kelimeleri tartmadan atınca ister istemez kırıyor birbirini
    abi sen beni tanırsın görsen bi hafızanı zorla
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu tamam ben sadece adamın devranın arabasına çöp dediği için bozuldum arkadaş lafını istemeden söylediğini kabul etti bende arkadaşın kişiliğini yanlış anladığımı kabul ettim uzatmanın bir anlamı yok paranın nerden geldiği çok önemli değil önemli olan emeğe saygıdır ama kasten adamın arabasına çöp denirse emeğe saygı kalmaz başka gözle görülür ben bunu demek istedim.

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sıkıntı yok dün akşam herkez bi araya geldi ve güzel bi akşam yaşandı bazen form ortamı insanı çok fazla geriyor gereksiz muhabbetler dönüyor bunu hepimiz yapabiliyoruz o yüzden bence bu konuyu admin arkadaşlar kapatırsa
    güzel olur gerekli yere varılmış oldu
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sen beni tanırsın görsen bi hafızanı zorla
    daha önce illaki tanışmışızdır sende benim nasıl bir insan olduğumu az çok tamin edersin olur böyle yanlış anlamalar ben sadece senin bir cümlene kırıldım o yüzden kırıcı oldum sıkıntı yok biz yine dostuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntı yok dün akşam herkez bi araya geldi ve güzel bi akşam yaşandı bazen form ortamı insanı çok fazla geriyor gereksiz muhabbetler dönüyor bunu hepimiz yapabiliyoruz o yüzden bence bu konuyu admin arkadaşlar kapatırsa
    güzel olur gerekli yere varılmış oldu
    saol orcun
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eyv orda yazdım olanı biteni sen anladıysan sorun yok abi kusuruma bakma sende
    Anladım ben sıkıntı yok zamanlamadan kaynaklı oldu sıkıntımız zaten

Keyfini çıkartın gerilmeyin arabalar için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce illaki tanışmışızdır sende benim nasıl bir insan olduğumu az çok tamin edersin olur böyle yanlış anlamalar ben sadece senin bir cümlene kırıldım o yüzden kırıcı oldum sıkıntı yok biz yine dostuz
    abi benim hayalimdeki arabayı ben sana söylesem o ÇÖP kelimesini senmi söledin inanmam dersin ama işte aileden dolayı alamadım kısmet değilmiş
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)