Alperle hic denemediysek 50 defa basmişizdirElimdeki video arşivi Alper sayesinde 10 GB a yükseldi
E artik bir iki video paylaşmayi hakettim heralde yüksek müsadenizle
Specler;
Focus ST 2500cc: Filtre egzoz downpipe intercooler yazilim ve ekstra hafifletme sanirim koltuklar bagaj filan sökük, 290whp teker gücü. Sanirim wastegate' te bir sıkıntı varmış araba patirdiyor. Alper bi bitmedi olm şu arizalarinNezaman geçilsen hep ariza
RED s2000: 500 lük NOS tüpü, Supercharger, Garett GTX 44556 büyük turbo, intercooler taktik ama yeterince sogutmadi biz de direk klima gaziynan soguttuk iceri giren havayi, büyük ama hafif kasnak, eksantrik, YATAŞ' tan geçen sene aldigim ortopedik yatağimdan söktüğüm yay şapka, PPR Mötörspörtse yaptirdigim kağıt zimpara ile kapak mapak emme gömme buji muji herbişeyi zort zoliş, Kastım Garaja yaptirdiğim özel Group M CAİ (grup çalişmalarina nedense başka bir sempatim var ondan yaptirdimGrup olsun üç kuruş fazla olsun
), EcuFast Özgünümü zorla tehtid ederek Fılanşprodan avansi +54 derece actik, AFR yi de 8 lere kadar çektirdim ki karisim zengin olsun. Fakirliği sevmiyorum ben
![]()
Keyifli seyirler
Link;
RED s2000 vs Focus ST 2.5 300whp - YouTube
Link;
YouTube
Maşallah
![]()