maşallah reds2000 e güzel denemeler olmuş
Printable View
maşallah reds2000 e güzel denemeler olmuş
herkezin ayağına sağlık yahu şu piyasa insanı çok kızdırıyor olur böyle yanlış anlamalar herzaman dostluk kazansın.
iki araçada maŞALLAH, Bora kardeşim maşallah arabana 5-6vitesine benden gider ahahahaha fazla açmıyıcam basınçı söz:)
300 tekerle beklıyoruz yakısıklı :D
özledim roll işlerini filan:D
tebrikler tebrikler:)
buaada bi duzeltme daha gelsin basinc acik derken 0.55-0.58 cont. ile yuruyoruz eski denemelerde 0.5 bar sabitti :) oyle boyle acik degil yani:)
red de sokuk birseyler vardir elbet dimi
s2000 ler güzel top speed kosuyor.Masallah.
masallah iki aracada ikiside sinifinda iddali araclar sahipleride bir okadar adamlikta allah nazarlardan korusun yakinda aranizdayim:)
devran en son red de 25 kg sökük bişeyler vardı sanırım tentenin bişeyleri.gs ile deneyeceği zaman damacana alacaktı yanına.oem kiloyu yakalamak için.eger öyle ise senin arabanın sökük olmasının bi anlamı yok sende zaten toplamda 30 35 kg bişey attın.
Bu arada ne güzel kilo eşitlemişsiniz.35 kilo attın arabadan 90 kilo sinanı aldın yanına :):)
Ellerinize saglık yıne dokturmussunuz :)
Bora abı sendekı kamera gopro3 degılmı ses neden bozuk cıkmıs?
ya valla ben hergün sizin arabalarınıza maşallah diyorum :) videolar bölümünde devo astra red sürekli deneme videoları var. zaten devonun arabayla nerdeyse 3 günde bir cıkar olduk ona her gece maşallah diyorum.Adnan oktarın yanındaki hatunlar gibi oldum iki lafımdan biri maşallah :) Allah kaza bela vermesin maşallah araclarınıza...