Corolla T-sport Türkiyede hak ettiği ilgiyi görmemiş..Ama mekanik ve motor açısından güzel alet..
Printable View
Corolla T-sport Türkiyede hak ettiği ilgiyi görmemiş..Ama mekanik ve motor açısından güzel alet..
maşallah araclarınıza
t-sport lar gereken ilgiyi göremediler bu ülkede ne yazık ki
evet satılık tüp takmış bizden sonraki sahibi bide :( yaklaşık 230-240 hp arası gücü var ve sc den önce motorun lift sesi bile duyulmuyodu ama sc sonrasında gerçekten inanılmaz olduki senin gibi sağlıklı bir t-sportta nasıl olur tahmin bile edemiyorum. denemede seni üzebilir normal olarak ama emin ol en temiz t-sporttan birine sahipsin maşallah :)
Maşallah kanka canavara
maşallah tsporta. hala içim sızlar şu araca güvenipte giren usta bulamayıp antalyaya 50yaşında bir amcaya sattığım için :rolleyes:
cooperSler tsport zamanımda benim belalarımdı resmen. nezaman nereye gitsem elbet cıkıyordu karsıma. 1-2-3te cok seri uzuyor tsporta göre ama allah 4ü bitirip 5i yaşatmasın minilere ozaman fark ortaya çıkıyor işte.
https://www.youtube.com/watch?v=K7I-glYd930
2008 yılından bi videomuz, görüntüsü tamamen felç ***** 6yıl önce. videonun evvalatında umitköy içinde telsizle sureklı konusup aralarına alıp sıkıstıran arkadaslardı bizi ve eskişehir yoluna çıkınca sonuçta ortaya çıktıydı 4ü bitirdik mi :heyoo:
T-Sport şaka yapmış :)
maşallah araçlara can kardeşim senide ayrı tebrik ediyorum arabayı güzel yürütyosun tebrik ederim.
maşallah hacı güzel yürüyor, konuyu açtığından beri sahibinden.com t-sport ilanları aşındırılmıştır kesin:)
Maşallah T-Sportların bu kadar iyi gidebileceğini tahmin etmiyodum...
Maşallah kazasız belasız.T sport zaten sadece değeri bilinmeyen bir araç.Şunu söyliyebilirim ki typer vti'a takık olanlar arasından bile tsport'u bilmeyen vardır.
maşallah kanka çok güzel yürümüş al senin specler böle olursa bence araba çok can yakar
feh var zaten
beyin
egzantirik
emme,kapak,gaz kelebeği port polish,
ayar,sök bide yakıtıda koy dibine vur :D
Her iki aracada masallah can dondu yine sahalara:)
araçta zaten port polish var diye biliyorum.
Masallah deneyen iki aracada, t sport a kocaman masallah ..
can kovalıyorsun yine :)
SAnırım 1 yane video var dnemelerdeki öteki videolarıda koyarsan kımın gectıgı daha acık gorulur..
Bu video denemelerin en sonuncusu yani mininin şiştiği video kapak eksıklıgınden dolayı.
minini devrinde bastunz mı bastysanz videovarsa merak edıyorm can pm atabılrsn konuya koyabılırsın farketmez. Bu ara bende araba değsme asamasndaym otomatk dızelmı hızlı guzelmı alaym kararszm afastrdgm araclardan ıkısı tsport ve mını
Rica etsek Mini nin devrinde bastigin videolarida koyarmsin
Candan bende rica ettim o geceye ait tek video koymuş ve koyduğu tek videoda sadece beni geçebildi 1 defa uzun bastık ondada ben 6 ya atınca geçmeye basladi özelden mesaj atan bi kac arkadas oldu neden tek video diye candan rica ettim diger videoları yükler beyler sorun sıkıntı yok
top sport cok ıyı gıdıyor maşallah kardeşim
şimdi oyle bir hal almışki durum Tsportun devrinde basıldı heralde bilmeyenler için soyluyorum arac 6200 rpm altı 110 150 arası bu sacmalık olurdu emrenın bastıgı denemelerde var konuda adam 60 da 4500 de basmıs orda bıle ayıra ayıra gıdememıs mını benım affım yok bu konuda her aracla kım olursa olsun lift altı basmam ama gokhanla bu denemeden once denedıgımızde hep 4 e attıgımda yol bıttı araba cıktı ben hatta donuste gel uzun uzun deneyelım deneyemedık dedım ve donuste bostu uzun uzun BENIM DEVRİMDE bastık boyle oldu sonuc adamın arabası zımba gibi zaten hazırlıksızda gelmedı benı bundan oncekı hafta cagırdıgında cıkamadım araba brandalıydı onunde araba vardı vs onun ısrarıyla cıktım varsa gokhanın specte mını 240 a kadar deneyecek olana her zaman gaz basarım 170 180 de deneme bitmez eger elimde baska video olsa hemen koyarım eksim yok uzunda zaten benım devrımde her hangı r53 un tutunması zor ben 235 e kadar hepsıyle denerım gokhanla aynı specte aracın uzunda gideri belli speclerim belli cok komik FİLTRE VAR HEADERS VAR EGSOZ VAR bu parcalarla arabam bu kadar gıdıyor aynı parcalara sahıp bır mınıyle denedıgımde neler olur gerısını dusunmuyorum ama dedıgım gıbı gokhan saolsun hep benım devrımde denedı bır kere 3 de onun devrınde bastık yok oldu gıttı
maşallah 2 sinede Gökhan kanka bi iki video bende vardıda telefonu sattım :D iphoneda kaldı denemeler :)
Maşallah aracına, bu arabaların motorlarının çok iyi olduğunu biliyordum ama şanzımandan dolayı performansını çok ortaya koyamıyor diye biliyordum, buna rağmen çok iyi gitmiş. Devir olayına gelince bence çok haklısın, nasıl hiçbir honda sahibi vtec altı basmıyorsa seninde lift altı denememen kadar normal birşey olamaz. bu arada bildiğin bir araç sanırım, merakımdan soruyorum satılık olan scli araç ingilterede orjinal scli çıkanlar gibi orjinal parçalarla mı sclendi yoksa dışardan bir sc kiti mi takıldı?
orjınal sc olması gerek cunku baska bir toyota sıtesınde bu aracın cok cok uzun konuları mevcut ama ben orjınal olarak fabrıkadan cıktıgı gıbı charger olan modellerındekı gıbı chargelamayı sacma buluyorum cunku daha hart chargerlar yine ingilterede mevcut ve 1500 dolar cıvarı 2. eli komple set olarak enjektorlere varana kadar bıldıgım kadarıyla
lift altı basmamam konusuna gelince bu arac tork yoksunu sanzımandan dolayı motorlada orantılı tabı lıft altı ne gelen var ne gıden normal corolla gıbı bu yuzden gerek yok sacma buluyorum bundan once typerımda vardı cok cıddı gıdıyordu oda bu speclerde onla denedıgımde de nos var bu typerda muhabbetlerı cok donmustur bazen suphe duyuyorum bende mı bırsey var dıye acıkcası :)