maşallah demiyorum çünkü ben maşallah dediğim zaman inek sütten kesiliyor. :D Allah kaza bela vermesin kanka.olm bizim kesin bi koyun kesmemiz lazım bu arabaya.olmadı bi hindi mindi bişeyler keselim kan akıtalım sonrada mangalda yeriz onu aq :)
Printable View
maşallah demiyorum çünkü ben maşallah dediğim zaman inek sütten kesiliyor. :D Allah kaza bela vermesin kanka.olm bizim kesin bi koyun kesmemiz lazım bu arabaya.olmadı bi hindi mindi bişeyler keselim kan akıtalım sonrada mangalda yeriz onu aq :)
maşallah hayırlı olsun çıkıp koşmaya başlamasına sevindim :)
Vayy yavas yavas ortam senleniyor hizlanma la bizim katogaride kal daha zevkli:)
Dayi massallah mal cikmis yola inmis ya gerisi gelir en iyi sekilde hadi bakalim massallah kazasiz belasiz
Ekip ayni gene ucanla kacanla sikiyor masallah
Maşallah opeller çoştu :)
Arkadaslar saginda solunda motoru kirik gsi bilen varmi:))))
Beyaz)
bekliyodum nezaman düşer bu video diye :D düşmüş sonunda .. sinan abi tampon takıldımı ???
bide m6 yla kendi devrinde yürüseydiniz çok daha farklı olabilirdi , maşallah mermi gibi astra
Hepinizden allah razi olsun insallah sikintsiZ binmeyi nasip eder.
maşallah astralar gerçekten güzel işler çıkarıyor.
bu m6 gürcü plakalı olanmı acaba?
Aracın hayırlı olsun. Videolar hiç anlaşılır değil , daha iyilerini çekmelisin. Arabayı yaparken çok uğraşıyoruz ama işi gösteren kısmı , yani videoları düzgün çekmeyince hiç birşey anlaşılmıyor :)
İstanbul'a uğrarsan bizim yaptığımız 0.5 bar da yürüyen Bmw ayarlayabilirim denemek için.
Maşallah Sinan ! (:
maşallah hayırlı olsun turbo opeller çoğalıyor