YOK ABİ BEN GIRGIRINDA DEGILIM KESINLIKLE DENEYECEM GEÇSEDE SIKINTI YAPMAM BEN DENEMEK İÇİN ARABA YAPIYORUM SONUÇTA
600 LUK MOTOR 5.5 SN BAYA İDDALI OLDU SANKİ :beuj:
Printable View
Satis yasaklisin halen s2k lara tutuluyosun birakin bunlari 10.xx s2k cikinca napican :D
ama diyim orcun bur la red denemesinde 200e kadar gecemedi ama dbn imzadir her zaman devranin arabasida hizli bi dbn alin bulunsun :)
Maşallah arkadaşlar , Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın ...
orcun seni severim o yüzden orada haberin olsun istemedim :) ama gerçekler böyle benim motorumu 600 rr ile karıştırma gsxr 600 5.5 sn civarı koşar birde 200 270 arası demişsin bilmiyorum ama buradada eksiğin var 200 290 arası yapalım sunu bir şakada orada yapıyım sana :) :)
ozaman sıkıntı yok zevkli olur ne biliyim gel burda gazlayalım diyince sende astra ile gider yapıyosun sandım :) kimse gider yaptığı aracı kafada yazmıyor hep sonlarda marka çıkıyor piyasaya sen yeterki yap aracını koştur bizim emeğe saygımız sonsuz geçersende tebrik eder bedava mangalın keyfine bakarız :)
aynı güçteyiz bu araçla ve bende yaklaşık 300 kg daha hafifim :D :D
kıstas alabilirsin
orcun belliki orada bir oyun oynanmış ama kendini o videoya fazla kaptırma oradaki plot vites bile etmıyor nasış bir gidiş o neyse ben bir ara gösteririm sana gsxr 600 ün nasıl gittiğini :) hatta bekle birtane bulup atıyım video :)
http://www.youtube.com/watch?v=irrkdsqW_1Q bak buda sana gelsin :)
Bugun 6 sn 100 200 giden bir araba 600 lugu pokemon eder demedi demeyin 600 luk 220 den sonra duvara carpmis gibi olur araba uzar gider
100 200 ü 6 sn giden bir araba dediğin gibi yapar ama arkadaşın dediği araç 9 sn civarı gidiyor diye biliyorum hatta dahada fazla 100 200 ü 9 sn koşan bir araç gelsin beni oyuncak etsin de gülelim biraz :)
Onla yarisa gerek yok motor iyi pilotla kendi kendine yarisir.
sen yeterki 6 sn altı araç yap ben sana 3.5 sn koşan motorda getiririm :) şaka bir tarafa sen çıkar aracı ne motor istiyorsan onla gelirim işin görülsün :) benimde lau cupra ile hedefim o ama hedeflerle bitmiyor icraat istiyor vatandaş :)
sıkıntı yok arkadaşlar siz yapın yürütün bendeki makinalar yürür halde 1 tele bakar şuan olmayan setup larla konuşmaya gerek yok orcun sende yap bitir ozaman gider yap 20 güne ne ne olur bilinmez :)