yok beaaa tabiki biri gecilecek ama kulağa gelen ayrı laflar var orda burda konuşulan görülen madem bu kadar iddalı 1,4 tsi varsa deneyelim görelim illa ankarayamı gitmekmi lazım ortada buluşalım bizide gecin tamam eyvallah diyeceğim ..
Printable View
semihh bana yazmıyorlar panpa sen tekrar yazıver gelsinler antalyaya misafirim olsunlar yedireyim içireyim konaklamaya kadar bana ait en sonda deneriz yolcu ederiz..
Valla kanka illa sana cvp vercekmis bana ole dedi. :D
ankarada enka gibi bir nimet varken başka yerde denemek gerekiz olur bence..benim tutupta polo gti için arabayı afyona götürmem zaten çok saçma olur adama gülerler..
artı burda denemek isteyen çok araba var sizle şimdi bütün bu arabalar toplanıp afyona gideceğine siz ankaraya gelseniz daha mantıklı olmazmı?
bana kalsa bugun cıkıp gelicem işlerim yoğun ailede hasta var pek uzaklaşmak istemiyorum kalma durumu olduğu için sıkıntı olucak afyonda çok uzak değil akşam üstü olur pazar olur gece olur 3.5 saat bize cıkar geliriz deneriz tanışırız antalyaya gelirsiniz misafirimiz olursunuz sizn uygunsa vakit gelin misafirimiz olun kalıcak yatıcak yer sıkıntı değil
Rahat olsun penguen bey abi arabamın sorublarını hallediyorum.gelicem kimse skntı yapmasjn baska foruma değil buraya yazın ;)
Valla işin açığı gelip denemek isterdim Ankarada ama son 3-4 aydır Roll b.kuna gezmediğim şehir kalmadı :) Size iyi denemeler Allah kaza bela vermesin. :)
En güzeli stock gezeceksin kafan raahat olacak :D
bende burda kıvranıp duruyorum şöyle dolusundan polo gtı arıyorum yokmu bu akşam deneyecek araç beyler koçaman ankarada
Yazılım Savaşları 3
olaylar çok gerilmiş, üzüldüm... Hakan bence bu roll olayını çok abartmışsın açık konuşayım, diğer sitedeki konuyu da okudum... geçmişsin OK, geçmemeyi mi umuyordun? arabanı ne kadar sevdiğini ne kadar uğraştığını neler yaptığını bilen birisiyim, ben 20li yaşlarımın başında giderdim İstanbul'a atarlanıp, boş ver artık gerek yok...
ayrıca ortaya konuşayım, geçmekle ya da geçilmekle ders de alınmaz ders de verilmez, bence siz bu işin rövanşını hiç yapmayın...
Su ana dek gordugum en uzun text li deneme konusu
Massallah arqclara :)
butun araclara tebrıkler
Gelen deneyen tüm araçlara maşallah.
maşallah bütün araçlara
raşit abi roll king olmuşun :D
Link yerine anlatım :)