ben kaldıramadım arkadan yaklaştım ama malesef yetişemedim ewo istanbulda sanırım sanzımanı yaptıktan sonra yenien 0 danda rolling startta denemek isterim :D
http://www.youtube.com/watch?v=2asPH...ature=youtu.be al buyur izle cnm
Printable View
ben kaldıramadım arkadan yaklaştım ama malesef yetişemedim ewo istanbulda sanırım sanzımanı yaptıktan sonra yenien 0 danda rolling startta denemek isterim :D
http://www.youtube.com/watch?v=2asPH...ature=youtu.be al buyur izle cnm
şanzumana gene aynı şekil devammı yoksa değişikliğe gidilecekmi acaba?
:) garajda duruyordu s3 bilal söledide zorla çıkardık öğlene doğru çıkardık aksamda e85 bile yapamadık e55 ile yarıştık ahanemi hiçbiri bahane değil hayatımda ilk defa s3 ü kaldırdım ben sadece viteslerine alışkınım düşünkü arabaya dokunmadığımız için 1558 kilo çktı benimle :D
iki aracada masallah
ciddi yürüyorlar ,eksiklikler ,arızalar ,ınsan hatası hepsi olur önemli olan keyif almak allah kaza bela vermersin
iki arac da drag için hazırlanmıs zaten draglar tekrar olacak klasman aynı ..
dolayısı ile pistte araclar konusur tekrar
suan evo 1 s3 0 tabela boyle .
biri gecer biri geçilir eksiklikler gıderılır dıgerı gecer vs vs ama zaten amaç aracları ve süreleri geliştirmek değil mi.
la olm :) drag için olsa slicks takardık :=) ewo drag için güzel bence ttebriketmek lazım Motorunu yapan sawes ustamızı :)
masallah buda pasaoğlunun farkı diyelim .
S3 sıkı makineydi kalkıcaz diye heyecanla bekledim ama kısmet olmadı malesef.evo her parçası profesyonelce hazırlanmış bir araçtı dolayısıyla sıkıntısız yürüdü fakat onunda sorunu lastiklerin fazla tutunmasından dolayı ilk kalkışta yığılmasıydı onuda lastikleri arka tarafta suyla yıkayarak çözmeye çalıştı ama yeterli olmadı sanırım.benimde ayar yetişmedi bide lastiklerin bitik olmasından dolayı 1i sararak bitirdim hep.bi sonraki sefere herkes eksiklerini halleder sorunsuz çıkar inşallah bende ayarı bitirip yeni lastiklerle gelirim daha keyifli ve çekişmeli bi gün geçiririz :)
Evo 7000 devirde lunch ayarlıydı fakat dediğim gibi Emre nin aracına hiç alışık olmamasından dolayı istediği gibi kalkamadı.evet s3 yabana atılır gibi değil çok iyi kalkıyordu.oda e85 sorunu yaşadı bütün gün uğraşmaktan aracıyla antreman yapamadı.yinede her 2 araçta övgüyü hak ediyor.
Araçlara maşallah
Evoyada nos bassalar daha zevkli olacaktır...
savaş abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sesime gel.bu arabalıktan çıkmış.yaratık olmuş resmen.:)
herkes neden o kadar sert çıktı ki. ben konuyu bilmediğimden tam tersini düşünmüştüm aslında... amacım kimseyi kırmak veya yermek değildi, ki elbette tahmin edebiliyorum s3 sahibinin de bu sitede olabilceğini...
benim düşündüğüm ise evonun ilk başta kalkamadığı ancak buna rağmen sonradan toparlayım geçtiğini düşünmüştüm. s3te problem olduğunu düşenemedim hiç...
kusura bakmayın.
ayrıca içinden geçmek kelimesinin kötü bir anlamı da varsa ben bilmiyorum. ben de farkındayım elbette forumdakilerin birbirini tanıdığını sevdiğini ancak ben kötü bir niyetle söylemedim. o gün bende yarışta olsam ve tanıdığım veya tanımadığım beni iyi bi farkla geçse kendim içinde kullanırım bu kelimeyi.
sizi kırdıysam affola ama böyle bir konuma düştüğüm için bende üzüldüm şuan açıkçası.
helal 2 aracada mermi gibi arabalar oldu türkiyede artık yatırım kredisi falan vermek lazım arabalara leasing falan bişeyler yapmak lazım kimse farkında değil türkiyenin :D
ama ben ezik gibi .9 barda kalkıyordum ama :D hueuehue
söylenecek bişey yok maşallah iki aracada özellikle TME cok sasırtı bizi resmen arkadan birisi tekme atıyo gibi bi hızlanması vardı maşallah daha iyi olur inşallah
S3 tek kelime mükemmel ses durus gidiş herşeyiyle olmuş ya bu özgün başkan 4 ü kırmasaydı bence gtr ile cok güzel bi yarısa sahitlik edecektik ama nasip bi dahaki yarısta sorunsuz olursa türkiyedeki 10 sn altı araçlar altında bi aracı daha görmüş olucaz emeği gecenlere helal olsun.. :)
Maşallah kardeşime. Bu arabaya binilmez. Tirsarim ben :D
bu s3 u bana verın 1 hafta bınım yururum sonra
Sawas abi idolümsün
Oncelikle evoya tebrikler kazanan her zaman hakldir:)
S3 zaten Turkiyede bilinen en hizli vag insallah dahada iyi olur.
Bir dahaki denemenin cok cekismeli gececegi asikar.
maşallah ıkı aracada yasanan seferberlıkse ona keza her zaman dostluk kazansınn maşallah ..
Savas abim hem adam hem hizli daha napsin :) dedikoducu olsa farkli olurdu severdiler adami sevmiyor bu piyasa
Taraflı yorumlara hastayım yanlız
bende savaş abiyi çok severim s3 zaten tartışılmaz çok iyi
yanlız evo dan kimse bahsetmiyor nitro kullanmıyor alışkın olmayan pilotaj
beni s3 degil evo şaşırttı ;)
hassasiyeti anlıyorum fakat yinede sizden önce birçok arkadaş yeterince uyarmış ve yazan arkadaşta hatasını anlamıştır diye umuyorum zaten , bence sizde size yakışan gibi fevri davranmayıp kırıcı olmadan uyarmalıydınız azcık sert kaçmış sanki
bu arada geçmiş olsun güzel yarışmış ancak talihsizlik.. :(
Evoyu yaptıran da yapan ustada arkadaşımız hergün yüzyüze bakıyoruz tebrik ederim,ellerine sağlık.
Genc kardesimde anlatmak istediğini yazarken,problem olduğunu bilmeden farklı yorumlayınca doğal olarak sevdiğimiz saydığımız arkadaşlarımız ,kardeslerimiz tepki göstermis.
O gün herkez birbirine yardımcı oldu bitti gitti hiç bır sıkıntı yok.
Durmak yok yola devam diycemde sevmiyorum bu totoş lafı :)
Sıkma canını.
Beyler kimse laf cambazlığı yapmasın yazan arkadaşta okuyan herkeste içinden geçti kelimesinin ne anlama geldiğini çok iyi bilir. Aşağılayıcı bir laf olduğunu da çok çok iyi bilir. Yoksa sadece evo ne güzel geçti yazardı. Hemen tepki gelince R yapmasın kimse. Yok öyle demek istemedi yok valla ben o anlamda söylemedim . Komik olmayın enayi değiliz yemiyoruz. Biraz delikanlı olun ettiğiniz lafın arkasında durun. O anlamda söyledim ama özür dilerim derseniz olay çözülür. Yoksa çıkıpta valla o anlamda söylemedim ama yinede yanlış anlaşıldım özür dilerim dersen o zaman zaten özür dilemiyorum ama kalbiniz kırılmasın diye özür dilerim demek oluyor.
Orcun adam ne demek istedigni cok iyi biliyor hepimiz turkce konusuyoruz icinden gecmek nerde kullanilir onde bitirdi nerde denilir iyi biiyoruz keske yazdiginin arkasinda olsaydi dedim kardesim iste deseydi
çocuk zaten kocaman özür konusu açtı ayrıca kimsedende taraf degil içinden geçmiş dese nolur demese nolur adı üstünde çocuk.
Bana göre her iki araçta çok güzel yürüyor sonuç olarak 4 kırılmasa s3 alır gibi duruyor lakin bu işin doğasında sorun yaşamak her zaman var.
Emeklerine saygı duymak lazım.
xx
masallah araclara:icon_tup:
İkiside çok iyiydi fakat Evo başkaydı :)