Evet gercekten cok iyiydi hele o kanat ne kadarrr heybetliydi :)
Printable View
Maha dynoda nosla 650 beygir evo..
Evo ya maşallah S3 ün içinden geçmiş resmen
doğru abi haklısın :))
Evoda nos yok 708hp dynosu
İki araca da maşallah, mekanik ya da pilotajlık problem yaşamaları normal ikiside zıpkın gibiler cünkü. her kalkışlarında maşallah çekiyordum.
Gtr'ı izlemek de cok keyifliydi, beyazken hep görürdüm, turuncu hali de cok tatlı. Maşallah.
Svs bey talihsizlik olmuş hislerini yerim senin
Her iki araca kazasız surusler cok ii yürümüşler
Evo da nos yok. Lastik seçimi biraz hatalı olmus, düzgün kalkamadı.
savaş abi S3 için Pazar günü kullanılan takımları kenara kaldırdım , içimden bir his çok yakında değerlli takımlar olacak diyor :) , özgün 4 ü kırdığında ayakta idim , fena bir gidişti Maşallah ..
Nazikmi,:D
http://i44.tinypic.com/14xyohg.jpg
iki aracada maşallah güzel görüntüler izledik, emeği geçenlerin eline sağlık.
http://merryabla64.files.wordpress.c.../dogrmaci1.jpg
Toprağı bol olsun, ruhu halen aramızda Maslak taraflarında :D
Ozgun tornaci acmis diyollar!
ince işçilik:D
Bu videoyu 6 yaşındaki yeğenim izlese küçük araba niye gazı kesti amca der, anlamak için adam çıkarıp camdan 4. vitesimi göstersin. Gazcı adamların bunu anlamama gıbı bır luksu yok. he dersen bu bı yarıs pılot hatası oldu ben kazandım eywallah derım. ama bu sekıldeyken bu kadar sevınmenın anlamı yok. en azından rakibin Özgün bu tip konuları aşmış bır adam... konuyu art nıyete tasımayacaktır. iki arabayada allah kaza bela vermesın saygılar..
bencede sorunu artık kökten çözmüşler :D
Sanzımanı çözdümde özgünü çözemedim :)
4.vites iptali yapmış özgün :)
1-3-5 yeter :D
Savaş, gtr karşısında da favorimsin:icon_tup:bu arada geçmiş olsun:ofk:
s3 kocaman maşallah çok iyi gidiyor... çarşamba ecu fast'te gördüğümde bu kadar iyi gideceğini düşünmemiştim maşallah... doğramış 4. vitesi
tommi de maşallah çok iyi gidiyor vitesler şaheser zaten
Savaş abi bende seni ve Özgünü tebrik ederim. Burda bazı yazılanlardan rahatsız oldum. Densiz bir laf etmiş arkadaşın biri, o arkadaş kimdir tanımıyorum benimle hiçbir alakası yok lütfen yalnış anlaşılma olmasın. Hepimiz dünya emek veriyoruz, kimsenin emeğine saygısızlık edilmesin. Çok sıkı bi araba hazırlamışsınız ellerinize sağlık, İnşallah en kısa sürede tüm problemleriniz düzelir, hedeflerinize ulaşırsınız. Çıkardığınız süre içinde ayrıca tebrik ederim abi.
Demir abi seninde yorumların için ayrıca teşekkür ederim, arabanın launch u 6800-7000 devir arasıydı ama olmadı bir türlü istediğim gibi kaldıramadım. Neticede geçti gitti. Sağlık olsun, henüz arabaya alışamadım ilerde arabaya alıştıkça inşallah daha güzel kaldırabilirim. Benim için çok verimli bir test oldu bu yarış. Umarım seninde araban en kısa sürede hazır olur ve aramıza katılırsın abi. Yiğit kardeşimi zaten pistte tebrik ettim. Çok güzel bir arabası var nazar değmesin. Oda eksiklerini tamamlar, ilerde tekrar deneme şansı buluruz. Onada yorumu için teşekkür ederim.
Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar.