User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
137 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Audi S3 Quattro vs Tommi Makinen

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.vites iptali yapmış özgün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.vites iptali yapmış özgün
    en tatlı yorumdu
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-3-5 yeter

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Savaş, gtr karşısında da favorimsinbu arada geçmiş olsun

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s3 kocaman maşallah çok iyi gidiyor... çarşamba ecu fast'te gördüğümde bu kadar iyi gideceğini düşünmemiştim maşallah... doğramış 4. vitesi

tommi de maşallah çok iyi gidiyor vitesler şaheser zaten
    03 STİ

RUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evoyu yaptıran da yapan ustada arkadaşımız hergün yüzyüze bakıyoruz tebrik ederim,ellerine sağlık.
    Genc kardesimde anlatmak istediğini yazarken,problem olduğunu bilmeden farklı yorumlayınca doğal olarak sevdiğimiz saydığımız arkadaşlarımız ,kardeslerimiz tepki göstermis.
    O gün herkez birbirine yardımcı oldu bitti gitti hiç bır sıkıntı yok.
    Durmak yok yola devam diycemde sevmiyorum bu totoş lafı
    Sıkma canını.

Savaş abi bende seni ve Özgünü tebrik ederim. Burda bazı yazılanlardan rahatsız oldum. Densiz bir laf etmiş arkadaşın biri, o arkadaş kimdir tanımıyorum benimle hiçbir alakası yok lütfen yalnış anlaşılma olmasın. Hepimiz dünya emek veriyoruz, kimsenin emeğine saygısızlık edilmesin. Çok sıkı bi araba hazırlamışsınız ellerinize sağlık, İnşallah en kısa sürede tüm problemleriniz düzelir, hedeflerinize ulaşırsınız. Çıkardığınız süre içinde ayrıca tebrik ederim abi.

Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kalkışa bakarsanız Emre (EVO)nun geç kaldığını hatta kaldıramadığını görüyoruz.Emre nin arabası bir gün önce bitti ve aracıyla hiç tecrübe yapamadı.Zamanla çok daha iyi olacaktır birde yanlış lastik seçtiği kanısındayım.slic lastiklerle fazla tutunup araç kalkışta yığılma yaşıyordu.biraz patanajla dolu kalkması çok daha iyi sürelere yansıyacaktır.S3 te bir VAG çı olarak sevdiğim ve emek harcanmış ciddi yürüyen TR deki araçlardan biri.inşallah bir dahakine çok daha zevkli yarış seyreder talihsizlikler yaşanmamasını dilerim.

ps: GTR da ki eksikler ve eklemelerle bir dahakine daha hazır olarak yarışacaktır.
    İkinizide tebrik ederim.ikinizde ilk defa hiç tanımadığınız araçların dreksiyonuna geçmişsiniz.olsun geçmek yada geçilmek hiç önemli değil sorunlar her zaman olur olucaktırda önemli olan o ortamı yaşamak keyif almak.
    Evo 7000 devirde lunch ayarlıydı fakat dediğim gibi Emre nin aracına hiç alışık olmamasından dolayı istediği gibi kalkamadı.evet s3 yabana atılır gibi değil çok iyi kalkıyordu.oda e85 sorunu yaşadı bütün gün uğraşmaktan aracıyla antreman yapamadı.yinede her 2 araçta övgüyü hak ediyor.
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S3 sıkı makineydi kalkıcaz diye heyecanla bekledim ama kısmet olmadı malesef.evo her parçası profesyonelce hazırlanmış bir araçtı dolayısıyla sıkıntısız yürüdü fakat onunda sorunu lastiklerin fazla tutunmasından dolayı ilk kalkışta yığılmasıydı onuda lastikleri arka tarafta suyla yıkayarak çözmeye çalıştı ama yeterli olmadı sanırım.benimde ayar yetişmedi bide lastiklerin bitik olmasından dolayı 1i sararak bitirdim hep.bi sonraki sefere herkes eksiklerini halleder sorunsuz çıkar inşallah bende ayarı bitirip yeni lastiklerle gelirim daha keyifli ve çekişmeli bi gün geçiririz

Demir abi seninde yorumların için ayrıca teşekkür ederim, arabanın launch u 6800-7000 devir arasıydı ama olmadı bir türlü istediğim gibi kaldıramadım. Neticede geçti gitti. Sağlık olsun, henüz arabaya alışamadım ilerde arabaya alıştıkça inşallah daha güzel kaldırabilirim. Benim için çok verimli bir test oldu bu yarış. Umarım seninde araban en kısa sürede hazır olur ve aramıza katılırsın abi. Yiğit kardeşimi zaten pistte tebrik ettim. Çok güzel bir arabası var nazar değmesin. Oda eksiklerini tamamlar, ilerde tekrar deneme şansı buluruz. Onada yorumu için teşekkür ederim.

Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki araçta çok başarılıydı. savaş abinin s3 zaten daha önceden de bildiğim için gidişi beni hiç şaşırtmadı tam beklediğim gibiydi.ama evo çok şaşırttı beni. yuro dan arabayı duymuştum ama bukadar güzel gideceğini beklemiyordum.Evonun sahibi launch yaparken dip gaz yapmamış o yüzden araba launch yapmıyordu bazen yada kalkışta bayılıyordu.araç sahibinede tecrübe olmuş oldu bu yarış.ozgün 4 ü kırdığında bu yarış biter diğerleride çok zevk vermez dedim içimden Araçlarda emeği geçen herkesin eline sağlık.Kırmızı jantlı sti'ı suren orhan abiydi sanırım.söylemeden geçemeyecem tribünde deliye döndük DSG gibi vites atıyor helal olsun.
    Çok güzel bir organizasyondu ve çok güzel bir gündü.Teşekkürler emeği geçen herkese.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MKT sözcü senmisin ? bence yazma WG açan araba launch'ami girmez bu işin bahanesi olmaz dipyapmayan araba okadar çok ses cıkarmazki zaten1 saniye felan dip tutuyorudum bende s3 ü 5000 de kalkmadı 0.4 e gelemedi araba bu bahanemi tabiki hayır bayıldı ilkinde, 1 keresinde de düzgün kaldırdım onada 4 müsade etmedi napabilrim

sahibiylede konuştuk hatta biraz üzüntülüydü benim arabam bukadarmı die konuşuyordu çok daha iyi yapmam lazım diyordu alışıcağım dedi de , hayır dip gaz yapsa ewo siker atardı felaana mı getirip polimik yaptırmaya çalışıyorsun anlamadım, umarım öyle değildir çünkü üzülürüm açıkcası yarış bu Gtr klimalı klimali 1 oldu geçti gitti

pazar günü 5.6 nin altı 100-200 üm yok haberin oolsun sona kalkış hariç ondada 4 yok zaten
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MKT sözcü senmisin ? bence yazma WG açan araba launch'ami girmez bu işin bahanesi olmaz dipyapmayan araba okadar çok ses cıkarmazki zaten1 saniye felan dip tutuyorudum bende s3 ü 5000 de kalkmadı 0.4 e gelemedi araba bu bahanemi tabiki hayır bayıldı ilkinde, 1 keresinde de düzgün kaldırdım onada 4 müsade etmedi napabilrim

sahibiylede konuştuk hatta biraz üzüntülüydü benim arabam bukadarmı die konuşuyordu çok daha iyi yapmam lazım diyordu alışıcağım dedi de , hayır dip gaz yapsa ewo siker atardı felaana mı getirip polimik yaptırmaya çalışıyorsun anlamadım, umarım öyle değildir çünkü üzülürüm açıkcası yarış bu Gtr klimalı klimali 1 oldu geçti gitti

pazar günü 5.6 nin altı 100-200 üm yok haberin oolsun sona kalkış hariç ondada 4 yok zaten
    işi evo mu hızlı s3 mantıgına getirmeye gerek s3 hızlı oldugu zaten aşikar
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Savaş abi bende seni ve Özgünü tebrik ederim. Burda bazı yazılanlardan rahatsız oldum. Densiz bir laf etmiş arkadaşın biri, o arkadaş kimdir tanımıyorum benimle hiçbir alakası yok lütfen yalnış anlaşılma olmasın. Hepimiz dünya emek veriyoruz, kimsenin emeğine saygısızlık edilmesin. Çok sıkı bi araba hazırlamışsınız ellerinize sağlık, İnşallah en kısa sürede tüm problemleriniz düzelir, hedeflerinize ulaşırsınız. Çıkardığınız süre içinde ayrıca tebrik ederim abi.

Demir abi seninde yorumların için ayrıca teşekkür ederim, arabanın launch u 6800-7000 devir arasıydı ama olmadı bir türlü istediğim gibi kaldıramadım. Neticede geçti gitti. Sağlık olsun, henüz arabaya alışamadım ilerde arabaya alıştıkça inşallah daha güzel kaldırabilirim. Benim için çok verimli bir test oldu bu yarış. Umarım seninde araban en kısa sürede hazır olur ve aramıza katılırsın abi. Yiğit kardeşimi zaten pistte tebrik ettim. Çok güzel bir arabası var nazar değmesin. Oda eksiklerini tamamlar, ilerde tekrar deneme şansı buluruz. Onada yorumu için teşekkür ederim.

Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar.
    tebrikler emre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ne polemik yaratması ne atarı ne gideri gözünüz dönmüş kanka delimisin ne diye oyle birşey söyleyim.neyse ararım konuşuruz.kimseninde sözcüye ihtiyacı olacağını sanmıyorum.kimse içinde sözcülük yapmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işi evo mu hızlı s3 mantıgına getirmeye gerek s3 hızlı oldugu zaten aşikar
    işi hiç bir yere getirdiğim yok ben tarafsızca gözlemlediklerimi gördükleirmi duyduklarımı yazdım.

team_k20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo kalkabilseydi bence gtr i gecerdi
    鉄の男 (ironman)

[SIGPIC][/SIGPIC]

私は車を買いたいとミラーで迷子に

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gtrı şimdi geçtin geçtin yoksa bu saatten sonra o gtr bidaha geçilmez bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet evo iyi kalkabilseydi benide geçebilirdi.evo-s3-gtr üçlemesinde keyifli anlar yaşanırdı sıkıntılar olmasa.bi sonraki sefere enjektör takıp yetiştiremediğimiz ayarı yaptırıcam bu sefer,bi sonrakinde çok keyifli geçicek inşallah
    INFINITE PERFORMANCE

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet evo iyi kalkabilseydi benide geçebilirdi.evo-s3-gtr üçlemesinde keyifli anlar yaşanırdı sıkıntılar olmasa.bi sonraki sefere enjektör takıp yetiştiremediğimiz ayarı yaptırıcam bu sefer,bi sonrakinde çok keyifli geçicek inşallah
    bidaki sefere derken olucakmı bilgi varmı ?
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre cim iyi haberler aldım bu gün sevindim.kaç shot
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bidaki sefere derken olucakmı bilgi varmı ?
    Seyirci ve katılımcı sayısı yeterli sayıya ulaşırsa olucak sanırım emin değilim
    INFINITE PERFORMANCE

RUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tebrikler emre
    Sağolasın Serhat

Emre cim iyi haberler aldım bu gün sevindim.kaç shot
    Ahahahahaha Abi daha ortada birşey yok hayırlısı diyelim

Yiğitcim bu haliyle bile ben çok beğendim. Çok daha iyi olacaktır illaki, artık kol piston yakışır sana

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)