4.vites iptali yapmış özgün![]()
1-3-5 yeter![]()
s3 kocaman maşallah çok iyi gidiyor... çarşamba ecu fast'te gördüğümde bu kadar iyi gideceğini düşünmemiştim maşallah... doğramış 4. vitesi
tommi de maşallah çok iyi gidiyor vitesler şaheser zaten
03 STİ
Savaş abi bende seni ve Özgünü tebrik ederim. Burda bazı yazılanlardan rahatsız oldum. Densiz bir laf etmiş arkadaşın biri, o arkadaş kimdir tanımıyorum benimle hiçbir alakası yok lütfen yalnış anlaşılma olmasın. Hepimiz dünya emek veriyoruz, kimsenin emeğine saygısızlık edilmesin. Çok sıkı bi araba hazırlamışsınız ellerinize sağlık, İnşallah en kısa sürede tüm problemleriniz düzelir, hedeflerinize ulaşırsınız. Çıkardığınız süre içinde ayrıca tebrik ederim abi.
Demir abi seninde yorumların için ayrıca teşekkür ederim, arabanın launch u 6800-7000 devir arasıydı ama olmadı bir türlü istediğim gibi kaldıramadım. Neticede geçti gitti. Sağlık olsun, henüz arabaya alışamadım ilerde arabaya alıştıkça inşallah daha güzel kaldırabilirim. Benim için çok verimli bir test oldu bu yarış. Umarım seninde araban en kısa sürede hazır olur ve aramıza katılırsın abi. Yiğit kardeşimi zaten pistte tebrik ettim. Çok güzel bir arabası var nazar değmesin. Oda eksiklerini tamamlar, ilerde tekrar deneme şansı buluruz. Onada yorumu için teşekkür ederim.
Herkeze yorumları için teşekkürler arkadaşlar.
her iki araçta çok başarılıydı. savaş abinin s3 zaten daha önceden de bildiğim için gidişi beni hiç şaşırtmadı tam beklediğim gibiydi.ama evo çok şaşırttı beni. yuro dan arabayı duymuştum ama bukadar güzel gideceğini beklemiyordum.Evonun sahibi launch yaparken dip gaz yapmamış o yüzden araba launch yapmıyordu bazen yada kalkışta bayılıyordu.araç sahibinede tecrübe olmuş oldu bu yarış.ozgün 4 ü kırdığında bu yarış biter diğerleride çok zevk vermez dedim içimdenAraçlarda emeği geçen herkesin eline sağlık.Kırmızı jantlı sti'ı suren orhan abiydi sanırım.söylemeden geçemeyecem tribünde deliye döndük DSG gibi vites atıyor helal olsun.
Çok güzel bir organizasyondu ve çok güzel bir gündü.Teşekkürler emeği geçen herkese.
MKT sözcü senmisin ?bence yazma WG açan araba launch'ami girmez
bu işin bahanesi olmaz dipyapmayan araba okadar çok ses cıkarmazki zaten1 saniye felan dip tutuyorudum bende s3 ü 5000 de kalkmadı 0.4 e gelemedi araba bu bahanemi tabiki hayır bayıldı ilkinde, 1 keresinde de düzgün kaldırdım onada 4 müsade etmedi
napabilrim
sahibiylede konuştuk hatta biraz üzüntülüydü benim arabam bukadarmı die konuşuyordu çok daha iyi yapmam lazım diyordu alışıcağım dedi de , hayır dip gaz yapsa ewo siker atardı felaana mı getirip polimik yaptırmaya çalışıyorsun anlamadım, umarım öyle değildir çünkü üzülürüm açıkcası yarış bu Gtr klimalı klimali 1 oldu geçti gitti
pazar günü 5.6 nin altı 100-200 üm yok haberin oolsun sona kalkış hariç ondada 4 yok zaten![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
evet evo iyi kalkabilseydi benide geçebilirdi.evo-s3-gtr üçlemesinde keyifli anlar yaşanırdı sıkıntılar olmasa.bi sonraki sefere enjektör takıp yetiştiremediğimiz ayarı yaptırıcam bu sefer,bi sonrakinde çok keyifli geçicek inşallah![]()
INFINITE PERFORMANCE
Emre cim iyi haberler aldım bu gün sevindim.kaç shot![]()
Team PAŞAOĞLU
MAGIC Performance
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)