İyi güzel yorumlamışsın kendine göre ama Ankara tayfası-İstanbul tayfası genellemesini sende yapmışsın....
Oy oy oy Ng vs 30-35 derken Cnk Golf vs Ng denemesimi izlicez ? Hemde ankarada:D O iş biraz karışık olur ama neyse :icon_tup:
Printable View
İyi güzel yorumlamışsın kendine göre ama Ankara tayfası-İstanbul tayfası genellemesini sende yapmışsın....
Oy oy oy Ng vs 30-35 derken Cnk Golf vs Ng denemesimi izlicez ? Hemde ankarada:D O iş biraz karışık olur ama neyse :icon_tup:
Durumum musade etse bende ng ile denemek isterdim golf denemesini izlemeye geliriz artk :) hayirli olsun
Ankara'da atmo araç yürütmek adaletsiz olur...
Yanımda 100'lük gold rakım olsa dahi Ankara'da atmo araç denemem.
Turbo arabayi istanbulda yurutmek adaletsiz olmuyormu ? Yanlis bilmiyosam daha yavas oluyor. Ankarada atmo deniyenler neylesin :D
Bildiğim kadarıyla istanbulda turbo araçlar atmoya göre daha iyi gidiyor ama yanlışım olabilir.
turbo arabayı istanbulda yürütmek neden adaletsiz olsun ki. Rakım da basınç azaldığı için o2 de azalıyor o nedenle güç düşüyor. Turboda da düşüyor tabii ama atmosferik kadar değil. Deniz seviyesinde öyle bir sorun yok.
Rakimdan dolayı olabilirmi n/a rekor cikmamasi ? Yada ankarada kac kiside dbn olcer var ? Ben haybiye konusuyosunuz demedim. Sadece yavasliyormu dedi. Kelalper abimiz yavasliyor demis ben cevabimi aldim. İs rekor dolus bos beles konusma degl benm icin. Yanlis anlamissiniz cevabımı aldm ben hayirlı isler.
Abi ng nin arka camina dillere dusecegiz seninle yazarmisin :-D
Ya arkadaşlar adam o anki gecmiş video yu koymuş hiç bir araç gecilmez diye kaide yok
gel gelelim sıkıntısı olsada sonucta gecilmiş ileriki müsabakalara bakacak artik eksigi gedigi varsa düzeltecek Ng 106 ya kocamam maşallah mami agbi baya ugraştı sonucta emek varsa bir başarı mutlaka elde ediliyor
Anlamıcak birsey yok aynı seyi soyluyoruz ;) geceniz iyi olsun kazasiz belasiz
Bu arada wrx deniliyor araç icin 300 hp lerde wrx in şanzıman kırılıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin ?