bu son kasa m6 çok hızlı olmuş ya bmw büyük başarı elde etmiş bnce![]()
Gtr - m6
g11 gt3 rs - m6
Rs6 MTM 700 HP - STOCK F12 M6
458 italia - f12 m6
bu son kasa m6 çok hızlı olmuş ya bmw büyük başarı elde etmiş bnce![]()
Gtr - m6
g11 gt3 rs - m6
Rs6 MTM 700 HP - STOCK F12 M6
458 italia - f12 m6
harbi cok iyi gidiyormus bu kadarini beklemezdim cok agir bir araba cunku m6.. bide biseyi merak ettim 1. videodaki GTR acaba 480likmi.. bana pek mantikli gelmiyor cunku yagmurlu bir yolda arkadan itisli bir arabanin 4 ceker bir arabayi gecmesi
BMW M5 F10 vs Nissan GT-R R35 (both stock) - YouTube bu video da cok güzel başa baş gidiyolar f10 m5 vs gtr
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
kısa bir süre sonra turbo m lerin şovları başlar izlemeye hazır olun....ayrıca 458 kalkamamış daha hızlı olduğu aşikar.
RS6 için 700 beygir diyolar yandada sadece yazılım var denmiş video da ki sadece yazılımla 700 olması imkansız bi sürü şey gerekli, tamam yeni m6 hızlı ama hala çok ağır, videolar bana biraz kurmaca geldi o yüzden...
gıdıklanmıs vıdeolarını buyuk merakla beklıyorum. sonra sovu ızleyın. 555ı boyleyse 680lerı nasıl gıder
tek merak ettiğim drag org.neden porsche 911 gt3 rs i koyuyolar sürekli 450 hp arkadan itişli,elinde 911 turbo S PDK var 560 hp 4 çekerbu arada m6 gtr a sağlam saplamış gtr da sorun vardır abi baksınlar ona
![]()
M6 çok hızlı ama onun gibi bi araç daha var bu yeni amg motorlu e ve cls kasalar, aynı zamanda ml gl ve g de de olan twinturbo motor. Bu motor aşırı potansiyelliymiş sırf yazılım egzozla 100 beygirler alınıyormuş. O yüzden dubaide herkes cls 63 almış hatta
Bu da örneği
Lamborghini LP700-4 Aventador vs Mercedes Benz CLS63 AMG PP-Performance - YouTube
50. sn de başlıyo olay...
Stock m6 da cls den baya daha hızlı
http://www.youtube.com/watch?v=Mx0xQKIkaVc
M5board videoları zaten.![]()
M6 nin 458'i gecmesi mumkun degil.
ya M6 yazilimlidir ki ucuyor ozaman yada 458 de birseyler yanlis...
M6 suan 210 euro gibi sifir alinir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)