ben hiç zannetmiyorum o değerlere ulaşacağını zaten denediği t-jet yazılımlıymış daha ne yürüyecek turbo benzin diye üstlerde dizelden ne farkı var dolu dolu gideceğini sanmam
polo da 170hp 400 nm oluyor yazılımla. m.gazihan dynosu var
Printable View
[QUOTE=Onur Fatih;7113899]ben hiç zannetmiyorum o değerlere ulaşacağını zaten denediği t-jet yazılımlıymış daha ne yürüyecek turbo benzin diye üstlerde dizelden ne farkı var dolu dolu gideceğini sanmam
polo da 170hp 400 nm oluyor yazılımla. m.gazihan dynosu var[/QUOTE
mehmet gazıhanın yaptıgı polo harıc hıcbır polo sadece dp ve yazılımla 170 hp olamaz...yazılım ne olursa olsun dp ve sadece yazılımla en fazla cıkacagı rakam 160 dır poloların.oda en ust rakam...techturkeyde ve baska forumlarda mehmet beyın polosu harıc hangı polo 170 hp??????ben hıc goremedım...zaten o rakamlar cıkamaz dp yazılım +box olması lazım...
t-jet Onur abinin arabasımı ?
düzgün yazılımlı bi t-jeti 1.6 tdi geçemez yazılımlıda olsa :)
duzgun yazılımlı tjet nedır anlamadım bu dandık yazılımlı tjet mı yanı farzedelımkı bu t jet dandık yazılımlı arada 7 8 boy var en ıyı yazılımlı olan olsa aca aca gıtmesı demek ıcın 8 boy gecmesı lazım onun ıcınde en azz 30 35 hp daha artması lazım oda ıyı kotu yazılımla olcak ıs deıl vardır mutlaka ıyı yazılımlı tjet onunla denerler ıns
yazılımlı t jetmız var varmı denemek ısteyen polo 1.6 tdi?
t-JET yazılım yok gibi birşey, ki stok t-jet ile burun çıkaracak kadar.
mıllet 1 2 vıdeo goruyor sonra polo vtı la yuruyor yok tjetı gecer bınmesek denemesek bu ısle az cok ugrasmasak anlıcazda vıdeolara bakıp mıllet yorum yapıo emrah kardesımızın arabası cok guzel yuruyor masallah nazar degmesın ama bu poloyu mubarek typer yaptılar yok 170 hp cıkarıyomus sadece yazılımla...bılıyomusunuz kardesım o 170 hp poloda neler var?hangınız bılıyosunuz?mehmet beyın polosu harıc pıyasada sadece yazılımla gezen kac tane 170 hp polo var???bendede 20 bınde 2012 polo 1.6 tdı vardı tamam alet guzel yuruyor ama abartmayın...varsa ankarada 160 170 hp polo bende focus var hadı cıkıp deneyelım gorelım su 170 hp poloları???
yıllarca türkiyedeki en hızlı punto t-jet e bindim büyük turbosuna kadar birsünü şey yaptım. stock turbolu t-jet le 161hp 245nm dyno dahi aldım bi çok kez denemelerde yaptım..bahsettiğiniz 300 tork vs civarları imkansız açıkçası stock turboyla..Polo gerçekten güzel gitmiş ama yazılımı düzgün bi t-jet çok daha iyi gidecektir..Zamanında X firmada t-jet e yazılım yaptırıpta stock t-jet e geçilen puntoda gördüm o yüzden net konuşuyorum...Maşallah iki aracada..
ertuğ doğru söylüyor nokta :)
Ben ertugun puntosunu da biliyorum onlada denedim 1.6 tdi lada , o yuzden bu polo tjeti gecer, 120 lik tjetin orjinal turbosunun nefesi tdi a yetmez :), ayrica m.gazihanın basarilarinin devamini dilerim de baskalari neden yapamiyor ? İstese onlarda yapamazmi? Senin polonda yazilim varmiydi? 1.6 dizel var , dizel var her 1.6 aynimi?
Biz yapmıyoruz sen biliyosun dp den sonra focus 3 te sarmaya başladı yazılımdan sonra 5 ten itibaren saracak dimi. 1 buçuk sene kullandım yazılımdan sonra 205 tabanla 2 de sarmaz focus ;)
poloyla arandaki 150 kg farkı kapatman için çok şey lazım veya senin focusu söküp tabureyle denemen lazım ;)
ben 5 te sarcak gıbı bısıymı dedım sen o guzel cnını hıc sıkma ben focusu amudada kaldırırım getır 1.9 dizelınıde deneyelım haftaya...205 tbanla 2 de sarmazmıs :) sen bu soledıgıne ılk once kendın ınan tamam ;)
gelelım poloya varsa 170 hp polon gel sımdı cıkıp denıyelım t jetle olurmu? komık duruma dusurme kendını ılk once arabaların kıtapcıklarıı fazla okuma hastalık olmus sende bu :)fbrıka agırlıklaaaarı ıyı bılıyosun ama poloyla focus arasında 150 kılo yok ılk once bunu ogren aralarında 80 kg var bılıp bılmeden konusma...benım poloyla alıp veremedıgım bısıy yok polo jetta golf ceed megane i30 kıa rıo butun yazılımlı 1.6 dızellerle denerım sen derdıne dusme tamam mı ;)
emrahın arabasının bu kadar hızlı olması neden zoruma gıtsın?aksıne emrah benım arkadasım arabasının hızlı olmasına bende sewınırım ne zoruma gıdıcek? yazılımlı t jetı polo focus fln gecemez cok gecer dıye tutturuyosan gel ankaraya deneyelım ben ne gelcem baskasının arabasnın yuzunden...