RSi suren arkadas nedense kambur durmus..
plakalarida vermeniz iyi olmus, polis rahat ceza keser :D
bende ehliyet te yok acaba neye kescekler artık:D
24-07-2008, 18:41
mustafa35
bu arada 13.61 ıle tam olarak 230 mu bılmıorum ama 220 altına rahat rahat ınıo(noredline)
24-07-2008, 18:43
STP
Alıntı:
mustafa35 Nickli Üyeden Alıntı
gusel bı denemeydi ama 2 kişiyken arkadan hepsınde yakaladım onlar neden kesilmiş anlamadım:Dama rs te gercekten ii di.gusel bı denemeydi
ahaha demek yakaladın ama vıdeolarda edıtleme var :D eee okan bu 3 kagıtcının ezıgın tekıdır saolsun ;) senın adınada konusuyo haberın olsun. kprosuz typerların hepsını gecıyorum edıyorum vs dıye .
masallah aracına gıdecegının en ıyısını gıtmıs ;)
24-07-2008, 18:47
mustafa35
Alıntı:
STP Nickli Üyeden Alıntı
ahaha demek yakaladın ama vıdeolarda edıtleme var :D eee okan bu 3 kagıtcının ezıgın tekıdır saolsun ;) senın adınada konusuyo haberın olsun. kprosuz typerların hepsını gecıyorum edıyorum vs dıye .
masallah aracına gıdecegının en ıyısını gıtmıs ;)
eyvallah..okan bana sordu ılk denememizde ben tektım 3 boy kadar acıldı o sıra typer denıcem dedı bıraz zorlanırsım dedım ben anca stock typer la gıdebılırım gecerım dedım muhabbet bu..ama hondatasız bı typer la denemek ısterım.;)no passenger:)
24-07-2008, 18:47
Göki,ZD
Alıntı:
BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
ılerdekı projede toda hafıf volan (orjınal baskı balataya olursa,) bırde mugen beyın,
bende BMK abim nerelerde diyodum :D
abi bi doldurdun bi boşalttın parçaları satıyorum dedin şimdide filmi baştan alıyosun :)
mugen beyin mi ? zamanında zekiye mugen bi işe yaramıyor diyodun abi :)
24-07-2008, 18:48
STP
Alıntı:
eyvallah..okan bana sordu ılk denememizde ben tektım 3 boy kadar acıldı o sıra typer denıcem dedı bıraz zorlanırsım dedım ben anca stock typer la gıdebılırım gecerım dedım muhabbet bu..ama hondatasız bı typer la denemek ısterım.;)no passenger:)
eywallah durust yorumun ıcın :)
24-07-2008, 18:49
Göki,ZD
Alıntı:
bu arada 13.61 ıle tam olarak 230 mu bılmıorum ama 220 altına rahat rahat ınıo(noredline)
230 gerçekten zor telde seninle konusmustuk herhalde kaça kadar çıkarım demiştin bende en fazla kadranı bitirirsin demiştim 220 ilersi malesef yok :)
kısada bi sorun yok her halde ? :)
24-07-2008, 18:50
STP
13 61 baska 14 60 baska ;) NOT ta 14 60 vardı
24-07-2008, 18:51
mustafa35
Alıntı:
neyse 106gti typer gecemez uzatmaya gerek yok rs le karsılastırın bence,
oyle bı kanun mu var:soru:
24-07-2008, 18:53
Göki,ZD
Alıntı:
reşit abiye göre evet geçemez :)
hiç bulaşma derim başa çıkamazsın ben çok kavasını ettim :D
24-07-2008, 18:53
BMK TypeR
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
bende BMK abim nerelerde diyodum :D
abi bi doldurdun bi boşalttın parçaları satıyorum dedin şimdide filmi baştan alıyosun :)
mugen beyin mi ? zamanında zekiye mugen bi işe yaramıyor diyodun abi :)
mugen beyın neden ıse yaramaz , egzantık takacaksan b..k yaranaz ama ben dusnmedıgım ıcın stok heders egsoz fılıtre bınerım ıyı gıdıyo zaten sen bılıyosun:)
bıde mugen koyarım gecen gecer gecılene gecılırım yok ayar su bu ugrasamam:)
24-07-2008, 18:54
BMK TypeR
Alıntı:
gelırsen denerız arkdasım,
24-07-2008, 18:55
M3CSL
Alıntı:
230 gerçekten zor telde seninle konusmustuk herhalde kaça kadar çıkarım demiştin bende en fazla kadranı bitirirsin demiştim 220 ilersi malesef yok :)
kısada bi sorun yok her halde ? :)
oraya kadar hızlı cıksın yeter aslında ama 8500lerde.. 220yı gecer:)
bıde 15 jant deılde bı 13 bulsak gazlamalık ama o dıskler adamı öldurur mustafacım:)
24-07-2008, 18:55
mustafa35
Alıntı:
CZT_03 Nickli Üyeden Alıntı
Walla o kadarına yorum yapamıcam, ben artık bişiler yapıım cnm sıkıldı:D beşokum senin de canın sıkılıo yüksek hızlarda biliorum yanına ben geliorum, millet hem cehenneme girecek(HELLLL) hem de CZZTTT diye çarpılacak yahu:D
:D:D:D oğlum kandırdın benı sennnnn
24-07-2008, 18:56
BMK TypeR
Alıntı:
reşit abiye göre evet geçemez :)
hiç bulaşma derim başa çıkamazsın ben çok kavasını ettim :D
gökhan kavgaya gerek yok senle denedık:) kafakafaya yarım boy gecıldıgın typerlarıda 2 boy net gecıyodum onun ıcın sorun yok, arabası senın kı gıbıyse gecerım cok rahat,olay bu,
24-07-2008, 18:56
Göki,ZD
Alıntı:
mugen beyın neden ıse yaramaz , egzantık takacaksan b..k yaranaz ama ben dusnmedıgım ıcın stok heders egsoz fılıtre bınerım ıyı gıdıyo zaten sen bılıyosun:)
bıde mugen koyarım gecen gecer gecılene gecılırım yok ayar su bu ugrasamam:)
doğru yolu buldun sonunda
insanların şu beyin ayarları hiç bitmiyor zaten deneyelim dersin baba ayar yok ya gına geliyor valla bu lafları duymaktan :)
hayırlı olsun şimdiden
24-07-2008, 18:57
Göki,ZD
Alıntı:
gökhan kavgaya gerek yok senle denedık:) kafakafaya yarım boy gecıldıgın typerlarıda 2 boy net gecıyodum onun ıcın sorun yok, arabası senın kı gıbıyse gecerım cok rahat,olay bu,
ben bu konu hakkında konusmuyorum abi sen büyüğümsün saygım sonsuz sen stock ben tam stock devm abi senle bu konu hakkında anlaşamıyoruz çünkü:icon_tup:
24-07-2008, 18:58
BMK TypeR
Alıntı:
ben bu konu hakkında konusmuyorum abi sen büyüğümsün saygım sonsuz sen stock ben tam stock devm abi senle bu konu hakkında anlaşamıyoruz çünkü:icon_tup:
ben taktım parcaları:)
dc headersı satıp toda alcam belkı bıdce toda volan uyarsa orjınal baskıd aalcam sıfır, uygunda mugen beyın olursa alırım,
24-07-2008, 19:01
mustafa35
Alıntı:
gelırsen denerız arkdasım,
ben gelemiyebilirim vize ve egzos+ehliyet yok ama her zamn beklerim