Tüm araçlara maaşallah cupra 1.4tsiların gururu olmuş :))
Printable View
Tüm araçlara maaşallah cupra 1.4tsiların gururu olmuş :))
Masallah cok guzel videolar 263 gorulmus cok uzun bir roll olmus bas basa giden :)
gordum speclerı ama 270-280 hp denılınce şaşırdım biraz.
videodakı sonuca bakarsak gayet ıyı yurumus ama biraz mantıklı dusunursek rakıplerın ıkısıde neredeyse stock ve hatta type-r 2 kişi.270-280 hp cupranın çok daha çabuk yakalaması gerekırdı oncekı araçları.
ama 270-280 hp hedeflenen gucse sorun yok tabıkı.
Maşallah araçlara :)
herşeyim takılı sadece arka koltuğum sökük onada söküklük denirse tabi :) belki duruma göre yan koltuğuda sökebilirim yanımda arkadaş getirmessem
nasıl gelmek istersen gelebilirsin sonuçta speclere söküksen sökük yazasını ekleriz zaten sonuçta oda bir hızlanma biçimi :icon_tup:
Ben aracin gucu hakkinda bir sey yazmadim dynoya cikmadan tahmin etmek cok zor ancak arac cok guclu yanimdaki yolcu 130 kg ben 95 kg yim ve 2saniye sonra basiyorum videoda belli zaten hafta sonu deneme olunca cikicak ortaya zaten iddali konusmalari sevmem zaten kaan bey'de dyno dynamics o gucler simdilik zor dedi gercekci olalim
270-280hp ciddi güç yani
yazılım egzos ppr işlemleri ile 100hp güç artışı demek bu normal dyno için konuşursak maşallah denir
Arkadaslar onu yazanda arkadasimiz ama kendisinin beygirleri biraz boldur ustteki postlarimda anlatmaya calistim
Ok araba guzel yuruyor ama o gucler zor
o guclerdeki cupralarin gidisi belli
oh oh kulaklarımızın pası silindi :)
araçların ciğerlerine kocaman maşallah..
deneyen araçlara maşallah
saat ve kadro olarak mükemmeldi , tadı ağzımızda kaldı .
ibiza cupra için 260-280 dynamics hp çıkarırsa hiç şaşırmayın .
Oner masallah kardesim. Uzun zamandir bi fn2 yi bukadar iyi yururken gormemistim..
Eyvallah kadir usta..seninde araba bitti sanirim gule gule kullan... bize xl olur ama istanbula yolun duserse hem tanisir hem deneriz..
Eyvallah muharrem keyifliydi gercekten o gece.denemeler.kritikler.makaralar.
filmin devamini cekeriz bi ara :)
Kafa karisacak bisey yok esasinda konuyu tam okursan typerin 259 oldugunu cozdugun gibi
O aksam kesiklik yaptigini ucak tefek sikintilarinin ciktiginida cozersin..
birde typer in yanindan gecerken yarim camurluk gectikten sonra arabasi kesiklik yaptiginda birakiyo
yoksa ben isinlanmiyorum orada yanlis anlasilmasin..
Eray abi valla Maşallah çupra cok iyi gidiyo :)
çok güzel çekim olmuş.
deneyen araçlara maşallah mermi gibi :icon_tup:
Kocaman maşallah araclara:icon_tup:
birkaç ay evvel buna benzer bir deneme yaptım(cupra-typer)sonuca hiç şaşırmadım :)
Beyler yorumlar için teşekkürler bu konudaki gibi herkez kendini bildiği sürece tartışma olmaz zaten benim için geçmek geçilmek önemli değil geçilsemde videoyu koyuyorum zaten denediğimiz insan adam olsun yeter.
Bu arada s2000lere yaklaşmamda rüzgar tünelinin de etkisi var tabi zaten benden 20 25hp güçlü hemde hafiflerdi yani aerodinamikle ilgisini olduğunu düşünmüyorum 😄
Cupra o hızlarda typera yaklasıyorsa muhakkak ondan güçlü olmalı.. 280 fılan verebılır bencede..
s2000 nın sürtünme kat sayısı hatırladıgım kadarıyla 0.33 olucak typer ise 0.29 sanırım. :) yuksek hızlarda etkıler cok :)
Ne güzel temiz gazlamışsınız ibiza hakikaten iddealı maşallah
hepsine maşallah güzel denemeler olmuş..
gecenin sürprizi gtr35 'di adam el salladı gitti :) bu güzel geceden baska karelerde biz cektik keyifli seyirler clio v6s2k ve s2kların denemeleri elimizdeki iyi videolar bunlar diğerleri konuşmalarla pijj olmus :) eray kankamın arabada 3 kişiyiz araba katliam gidiyor sanki 1.4 değil 3.4 masallah
https://www.youtube.com/watch?v=cEuzViHWq-0
rolling yapan clio V6 gordum ya gam yemem artık :)
clio v6'da sadece kat iptal okan geçen haftada gelmişti bugra kat takılıydı cok fark etti kat iptali ayrıca v6'ların kilosu 1400 falan 3 hatta 4LÜ gazlamalarda war ekleyeceğim 2 s2k 1 cooper ve v6'nın
Videolar çok güzel ,
herkesin ayağına sağlık özellikle 2. video süper uzuna salmışssınız resmen Öner Fatih abi ve Zübeyir ayağınıza sağlık çok güzel olmuş bu video belgesel niteliğinde
Yesil cliomun videosunu gordum sevindim
Alinti olmasaymis kaybolacakmis az kalsin:D
Güzel denemelerdi,çeşit boldu..
R35'de t.sak geçmeseydi iyiydi.
2. Video nokta olmuş. Son zamanlarda seyrettiğim en iyi vidoydu. Tüm araçlara maşallah. Öner in Fn2 sinin gidişi ayrı bi hoşuma gitti.