Maşallah butun araclara , s2kler top speed vıdeosu cok iyiymiş.
Printable View
Maşallah butun araclara , s2kler top speed vıdeosu cok iyiymiş.
tüm araçlara maşallah güzel geceydi
cupra çok ayrı olmuş maşallah
Maşallah deneyen araçlara çok keyifli olmuş top speed'ler:)
s2k ların denemesi çok keyifli olmuş fn2 ninde arkadan kopmadan gelmesi keyifliydi :)
Hepsine maşallah,
Abicim belliki duyarlı bir gençsin,deneyen ve forumda kavga eden arkadaşlar iki gün sonra çıkar yine gazlar eder,senin böyle ünlemli ,uyarıcı tarzda sosyal mesaj vermene gerek yok zamanla daha iyi kavrarsın;)
Denemeler mükemmel olmuş maşallah tüm araçlara :)
Fn2 nın top speette s2klara gore daha az dolu olmasına ragmen gelmesı hem sasırtıcı hemde guzel..
Çok başarılı videolar kamera tanıdık sanırım son yılların en iyi rol videolarını çeken cam bu:)
yasinim teşekkürler kardeşim..
fatih tekne beygirleriyle araba beygirlerini ayırt edip birde vitesi çözdümü tamamdır
:D
zübeyirin araba zaten dınırlı sayıda üretim dsg s2k :)
teşekkrüler sizin arabanızada maşaallah
teşekkür ederim :)
videonun basında specler yazıyor zaten bu specler+nos ne olur bılemıyorum :)
teşekkürler sizide keyifle izliyoruz..
hayri teşekkürler kardeşim evet kaanlaydım :)
Zevkli ve guzel bir gece gecirmissiniz deneyen araclara masallah
Cupra ibiza cupra demi :)
cupra ciddi gidio. böyle video koyarsanız denemeye adam bulamayabilirsiniz :D
maşşallah BOM typer a daha çok gideri var pompadan araba kendini çok kesti daha çok ilerlere gidecektik ..
maşallah tüm araçlara cupra çok iyi gitmiş,fn2 de top peed de s2000 leri iyi yakalmış
HAHAHAH sesli güldüm valla:D
fatih tekne beygirleriyle araba beygirlerini ayırt edip birde vitesi çözdümü tamamdır
masallah cok guzel denemeler olmus ellerinize saglik bu arada erayin araba muthis olmus dahada iyi olur insallah ayricada de s2k yada masallah fatih eminim dahada iyi olacak