hahah tuncay abi alın ikinizde vtec tekrar kendi aranızda sıkın :D
Printable View
En iyisi sokuk arabayla denemieksin tak gel kardesim sekli bundan sonra
Sökmek ile modifiye oluyormuş saka gibi:)
Neymiş oda salyangozu sök deseymiş
Adam arabasına günlük biniyor , istediği zamanda gazlıyor bu sekilde giden araba benim gözümde iyidir , sökerek giden araba bana göre drag pistine yada pist e yakışır . Ne ailesini alır gezebilir nede günlük binebilir ,esas haram hızlanma sökerek olan hızlanma
Neymis kiloyu aoylemiskmis yok yaa
Neyin kafasini yasiyosunuz
Bunlar az kilo ile gazlayarak gıttıklerını sanıyorlar :) kendılerını kandırıyorlar
Yok turbo vrs peki sen kaç devir donuyorsun ?? Zora geldı mı atmosferık araba derler
Orhan I'n araba 100 kg atsa elek olur eg ,zaten arabada olan fazlalıklar 50 kg dır :)
yahu neyin kafasındasınız şimdi bu eg 2 koltuk söktü diyemi geçti :D şakamısınız siz 2 koltuğu taksın 5 değil 4,5 boy olsun sizin olsun neyin hesabındasınız anlamadım :D isterseniz bide tüp atsın arkaya falan hatta eşitlesinler arabaların kilosunu hey allam alsınyanına 2 kişi eg :D:D
Sokuk araba dddigin gibi piste gitsin kimsenin mal ve can guvenligini tehdit etmesin
ne kadar komiksiniz ya
roll yapan her araç mal ve can güvenliğini tehlikeye sokuyor kendisininde herkesinde
ozaman kimse roll yapmasın konuyu getirdiğiniz noktaya bak
adam sanki kapıyı bacayı söküp atmış gibi konşmayın altı üstü 2 koltuk toplasan 30-40 kilo gelir saçma sapan hesaplar yapmayın o eg 30-40 kilo koltuk taksa nolcak gene sittirolup gidecek hala neyin bahanesi bu anlamadım
kardeş sen şu orhanın arabasını söküp getirde bi elek yapsana eg'yi...
burda konuşarak olmaz bu işler söküceksin gelip deneyeceksin geçersen tebrik edicez. boş muhabbete gerek yok...
yarışa çıkıyosun yok sende o var yok senin kilon hafif yok rengin sarı geçin bu muhabbetleri beğenmeyen gelip yarışmıcak.merak etmicek egvtec ile ne olur sonuç diye.
orhan bu işin eskilerindendir aynı garajın adamlarıydık zamanında bu tip olayları sorun edicek adam değildir ama işte konuya senin gibi yazanlar olunca böyle sıkıntılar oluyo. al orhandan arabayı 100 kilo hafiflet yer zaman söyle gel elek et bakalım görelim hodri meydan...
200 kg ağır araba gecıp sevınmeyın , karsındakı sökmek zorunda degıl arabasına güvenen dengeler bakalım gecebılıyor mu ?
Aksı halde kendını kandırır
uzatıcak bişey yok ortada ,Egnin o speclerle ve sökük haliyle basar basmaz açması gerekirdi :)
açamamış .200hp 1ton eg ile 220hp 1250kg denenmiş sizce kimin geçmesi normal?
videonun sonunu tam göremedim 200km de kaç boy vardı ? canlı gözleriyle gören birisi yazsın.
Kardesim bizi taniyanlar bilir biz keyif icin gazliyoruz hicbir iddamiz yok
Arabamizi sokelim dahada hizlanalim gibi bir derdimiz yok
Hafif araba herzaman risklidir sende bu piyasanin icinde olan birisin bilmen lazim
Arabaya sozumuz yok rolde kilonun farkini bilmicek kadar cahil degilsiniz