kanka kısmetse yaza...ama bu sefer atmosferik değil :D
bu arada bu kiloydu oydu buydu tartışmalarına artık gerek kalmıcak.Honda mühendisleride sonunda sesimize kulak verdi turbo civicler geliyo bakalım görücez ozaman neler konuşulucak :icon_tup:
Printable View
Aracı sökmek en ucuz modifiyedir, hatta bedavadır fiber vs. olayına girmezsen :)
600-700tl 2-3boy alıcaz diye yazılım yaptırıyoruz misal,
50-60kg sök 2-3 boy yine alıyorsun :)
Günü birlik sökmek iyidir.
Hele 207'lerin koltukları cok ağır, söküp 3kg'lik yeni moda olan o plastik koltuktan koydun mu tamamdır, o zevkide bir tatmak lazım :)
bu kadar ön yargılı olmayın, aykırılığı hoşunuza gidicek emin olun.
Sıkıntı yok ben denerim biz hondacıyız R bize ters ama o motorun ruhsatında ismini görcem ok
He birz daha eğlenmek istersen sana sürpz bişiler daha getirebilirim bana ait olmayan :)
ahahahahaahahahahaahaha ya sen ne adam çıktın be kardeşim :hahaha::hahaha:
kilo farkını napıcaksın? devir farkını napıcaksın diye soruyosun sabahtan beri kalkmış s1000rr diyosun ya :))) :hahaha::hahaha:
motor geçen honda çıkartırım sonra hangarındaki f16 yı yazarsın sen :D
@@rd@
Keske 80 liralik motor alicagina 40 liralik motor alip 80 liralik araba alaymissin simdi kimseyle polemige girmezdin :D
300+ araba ıle 180 bg ı denemek ısteyen ben degılım sızsınız
Tr de benım bıldıgım s1000rr geçen Honda yok
Daha önce de dediğim gıbı denem olana kadar olan konuşma boş konuşma
Denensın görülsün sonra herkes istediğini yazar
Dip not : rc geçerse atmosferık araba ıyı yürüdü dersınız :)
arkadaş bu camiada yeni sanırım...sanıyorki iki tekeri geçebilen araba yok...
açıp biraz Hulk videolarını izle msupra izle dicem ama gidip Hulk'un filmini izler diye korkuyorum :D
Ronay helal olsun kardeşim geçmen orhan'a dert olmadı ama bu @rd@ kardeşe baya sıkıntı olmuş