ortalığın gerginliğinden ekmek çıkmaz size ;)
Printable View
ortalığın gerginliğinden ekmek çıkmaz size ;)
Kötü niyet yoksa alınacakda bişey yok demektir birader. Ben kötü bişey yazmadım. Kimseye ekmek çıkmaz yazdım hepsi bu. ;)
vaybe 15 saat kaybolduk ortalık karışmış yapmayın arkadaşlar bu işin sonu nereye varır böyle tartışmayla ikinizde olgun adamlarsınız uzatmayalım kapatalım gitsin bu tarz muhabbetleri iki araçtada emekler var hat seviyede iki araçada MAŞALLAH kocamanından ..
maşallah rocconun sesde çok iyiydi elinize sağlık
Deneme videosunu izledim cidden çok zevki bir deneme çıkmış ortaya. İki araca da maşallah.
Sarocco cidden çok güzel giden bir araç olmuş. Vmax Ümit ve Murat Abi'nin ellerine sağlık.
2 aracada masallah :)
murat çım buradan sana bana hakana herkese söylüyorum...
modifiyenin aşırı yapıldığı bir araçta zevk olmaz
hırs vardır öfke vardır...herşey vardır
ben birtek adana birbirini yer diyordum
bakıyorum ankara da aynı keza...
makinalarınız allahım esirgesin inanılmaz 1.4 motorda neler neler yaptınız...allah kaza bela arıza yüzü göstermesin.bizler malesef bazı şeyleri içimizde sindiremiyoruz,taktir etmiyoruz,saygı duymuyoruz.hep kendi malımızı övüyoruz, kendi bilgimiz en iyi bilgi oluyor,biz en iyisini biliyoruz vs vs
ya nedir kardeşim bu ya , yapmayın etmeyin birbirinizin araçlarına çamur atmayın
araç kırıldıysa neden herkese söylüyorsunuz,yada kırılmıyor ama kırıldı deniyor...ulan araba çatır çatır gider,araba gitmiyor diye laf çıkarırlar.bunlara ne gerek var
ben bu çamura saplandım ,aracı satarak kurtuldum,aracımı çok özlüyorum ama birdaha ne yarış işine girerim nede modifiye...
ama şu kalp kırmalarınız boşa yazık
teneke parçaları bunlar
saygılar...
aynen moruk onun sebebide zaten açık ve net.sanki 600 700 hp yapmıyoda 110 hp motor topluyomuş gibi düşünüldüğünden sanki çok iyi toplandığında kırılma şansı yokmuş gibi davranıldığından hemen yok usta kaka ayarcı boktan lafları çıkıyor.üstüne bide sanki motor kırılınca araba leş oluyomuş gibi tavırlar var insanlarda çok acayip,he bu tavrı ve konuşmaları çıkaranlarda bugüne kadar arabalarına en iyi filitre takmıştır daha çok konuşuosa en fazla bide headers takmıştır :)
bugün dünyada en hızlıyım diyenler motor bir yarış dayansın yeter modundalar bizimkilerde hem en hızlı oluyum hemde motor 50 bin km sıkıntısız gitsin derdindeler.
fix türk mantığı en iyisi olsun en hızlısı olsun uçsun kaçsın ama hem ucuz olsun hemde kırılmasın,hee kıymalı pidede var yenmi
aynen öyle sana katılıyorum
lan araba orjınal 250 hp
bizler 500 hp yapıyoruz,sonra motor kırılında o araç yapılsada eskiden kırıldı kardeş o araba , alınmaz diyoruz.... lan ne alakası var yapılmış devam ediyor işte,haricen kırılabilir ne olmuş yani , paran varsa yaptırırsın yola devam edersin.
mesela ben araba satıcısıyım
bazen şirketimize 2. el 150.000 km de bir araç geliyor.sahibi diyorki aracım muhteşem
daha vidası sökülmedi diyor.aracı alıyorsun başka birine satıyorsun araç 500 km sonra piston eritiyor yada başka birşey oluyor.
başka bir adamda motorum yeni yapıldı saat gibi diyor,ama bizim 2. ele bakanlar aracı almıyorlar. nedenmiş efendim motor içi açılmış.... lan negüzel işte yeni yapılmış .
Masallah deneyen araclara
İyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum.
@typermelih;
abi konu hakkındaki düşüncelerine tamamiyle katılıyorum ve bende senin gibi düşünüyorum. BEn çok aşırı aktif değildim sırf bu muabbetlere girmemek adına. Enkaya bile gitmiyordumki arkamdan acaip laflar gelmesin diye.
Ancak gelelim ben neden bu şekilde patladım,
1- sürekli heryerde reklam yapıp ne sağlıklı arabam, bir kere kırılmadı, herkese tavsiye ederim diye reklamlar,
2- en hızlı tsi' biziz farkımız diye reklamlar,
3- biz daha iyisini yaparız biz daha iyisini yapana kadar kadar en iyisi yine biziz lafları ve bu şekilde reklamlar...
Ben Hakan'ı da yazılımcısınıda tebrik ediyorum güzel iş çıkarttılar ancak 1.5 yılda yapılan onca talihsizlik yaşanılan 5 6 harcadım diye reklam yaparken kat ve kat fazlası harcanan aracın ne olduğunu tüm içtenliği ile paylaşsın. İşte o zaman saygıyı hak eder. O zaman sözünün eri olur o zaman samimi olur.
Bu işe çok giripte kırılmasında hiç bir problem yok. Ama bunu gizlemek nedir. Yurtdışında dediğiniz gibi hiç sorunsuz dillendiriliyor ama bizde sadece saklayıp, olmamış gibi hava atılıyor.
Herşeyi biz biliyorken netten yalanlar yayınlaması hoş olmuyor. Benim takıldığım nokta bu. NEden hep en hızlıyım diye bir ispat zorundasın be kardeşim.
Araban güzelmi güzel, en hızlısımı? Tartışılır. Görüceksinde en hızlısımısın değilmisin. Sırf bana attığın mesajlardan ötürü sen istedin bende yayınlayacağım. Hodri meydan.
Bunun yanında bir kere daha söylüyuorum, bana, benim aracıma Maşallah diyen adamlara özelden kendi arabanı övme. Bu kadar küçülme...
bak yine benim dediğime geliyor olay
türkiyede bir araç kırıldımı
sicili bozuluyor.
belki kırılmıştır. kırılmadanda bilmeyenler sanki motor ortadan ikiye ayrılıyor değil,olası bir piston eritme gibi düşünelim
ne oluyor araç 2. elde satılmıyor.almak isteyen çıkıyor aracın sicilini araçtırıyor
bakıyor ki motor içi açılmış.aracı almaktan vazgeçiyor...daha önceden motor sorunu yaşayan bu sebeplerle herkes herşeyi saklıyor.
mesela birisiyle yarışıyorsun
allah vere yarışı kaybet
hemen karalamalar gelir
bu araç yürümüyor vs vs
lan şu dünyada geçilemeyecek bir araba yoktur.paran varsa iyi bir ustanda varsa işide biliyorsa o usta
yapılır geçilir...
bizde anasını satim dünyanın sonu oluyor geçilince
moral 0 oluyor
nasıl geçebilirim hesapları yapılıyor
bunlarda kime yarıyor
parça satıcısına ve motoru yapana....
bunlar okadar boşki
deneme sarı kırmızı güzel olmuş.
biraz konuyu okudum herşey boş arkadaşlar bir aracı kendini tatmin edicek şekilde yaparsın bırakırsın. illede onu geçicem şunuda geçeyim hevesine girmesin kimse. ben kendim yaptım yazılım bana yetiyor. bana koyan sadece başka 1.9tdi yazılım yapıp beni geçerse ozaman canım sıkılır:)
MuratGurakan@
Su konuyu okuyorum basindan beri yazdiklarinda tutarsiz mesnetsiz ici bos
yaziyorsun uyesi oldugum diger forumdan da seni tanirim kime yazilim
yaptirdigin da onemli degil ama bu soyledigin seyleri fazlasi ile yapan
sensin.K04 takdin araban ucuyor yada uctugunu saniyorsun gule gule kullan
ama sanane kardesim adam yaptirdigi yerin yazilimi begeniyorsa bunu
paylasiyorsa bunun tasasi sanami dustu?Senin derdin onun reklam yapmasimi
yoksa k03 hybrid ile senden daha iyi surelermi cikarmasi?Motoru kirildi
demissin varmi elinde bunu kanitlayacak bir profun yoksa bunu iddia ederek
karalamaya calisdigin hakanmi yoksa onun motorunu yapan ustasimi yoksa onun
yazilimi yapan firmami?
O motoru Ankaranin en bilinen en durust ustasi Erkan usta yapti tum oto diye
bir garaj sanirim taniyanlar bilirlerki motor ikiyede ayrilsa bunu
saklamicak kadar delikanli sozunun eri bir ustadir neden bu insanlari tohmet
altina alarak kendine pay bicmeye calisiyorsun yoksa amacin tuning sektorune
paralel gecismi yapmak?
Hayir soylediklerin o kadar ici bos sacmaki k03 turbonun housingine gt28 pallerini takilabiliyorsa o zaman kimse gt28 e bosuna para vermezdi arac tune ediyorsun biraz ogren bence ne nedir degildir housing k03 belli
Bir limiti var koyulan palin buyuklugu ayrica tek basina bir sey ifade etmez verimligi nedir ne degildir bakmak bilmek gerek hic bir k03 hybrid k04-64 den daha verimli olmaz uygulanan ornegide yokdur.salladigin seylerin icini doldur biraz..
Onun yazilimcisi reklam yapiyormus yok dogrulari soylemiyormus kirilmis bir
sure sacmaligi yazarak yapmaya calistigin her ne ise kimse inanmiyor cunku
senin onceden taniyan insanlarda nasil birisi oldugunu gayet iyi biliyorlar
biraz durust ol ve konuda tohmet altinda biraktigin insanlardan ozur dile .
Yazilacak cok sey varda hani yazdiklarinin neresinden tutsan tutarsiz sacma
neyin pesindesin bilmiyorum ama gercegin ortaya cikmak gibi kotu bir huyu
vardir.
Insallah En hizli tsi sen ol kardes k04 unle rekorlari egala et ama
dogrulukdan sasma ...
Sadece birkaç cümle söylecem.
Arabam iki defa kapak söküldü , birincisi sekman kırdı , ikincisi subap yayları değişti.
Arabam birincisinde 3 gün ikincisinde 1 gün sanayide kaldı.
Her halde gün aşırı erkan abinin dükkana yardımcı olmak için gittiğimden arabamın yattığını sananlar var. Şu anda da o dükkandayım mesala.
Bunun dışında söylenenler ve yorumlanan ve arabamın sanayide 1 ay yattığını , sürelerimin yalan olduğunu dynomun yalan olduğunu her hafta yaptığım rollerin yalan olduğunuispatlamayan en adi şerefsizdir.Yeter ama tamam söylenir de bu kadar mesnetsiz sallanmaz ki.
4 teker için birbirinize kurduğunuz cümlelere bakın yazık.
cok uzamış konu bence murat abı hakan abı hazırlayın araçlarınızı hıcbır bahane olmadan yok jantım buyuktu yok 18 19 larla geldım yok koltuğum takılıydı yok benım basınç kısıktı senınkı acıktı fln olmasın ıkı araçta hazırlansın denensın adam gıbı kopru ustunden altında araç ıcınden net bı sekılde ızlencek anlasılcak kadar vıdeolar cekılsın tartışma bıtsın en hızlı 1.4 tsı kım tartışmada bıtsın konuşmada bıtsın( murat abi yakın bı abımdır)hakan abıyı tanımıyorum kendımce bı yorum yaptım kımse katılmayabılır ama bu konu anca bole bellı olur...
Murat abiyi ve vmax ümiti tebrik ederim çok başarılı bir rocco hazırlamışlar.ve çok yazık bukadar uğraşı emek keyif alıp güzel zaman geçirmek için kendimizi mutlu etmek için yapılıyorken ucunun böyle tatsız yerlere gitmesi fazlasıyla anlamsız.geç geçil motor kır yap bak keyfine nedir yani olayı devlet meselesi haline getirmeye ne gerek var
@utkunoa, ne beni tanıyorsun nede yüzyüze görüşmüşğümüz var. Benim hakkımda konuşma! hakkın yok. Arabamın hakkında da en ufak bilgi sahibi değilsin. Kimseden özür dileyecek ne bir lafım ne bir hareketim oldu. Ben burda hakana ne dersem yüzünede söylerim merak etme. Ama 3. şahıs olarak sen haddini aşma birader.
Ben burda araç sahibinin laflarını söylüyorum sen ordan bana neler diyorsun. NE sen ne bi başkası bu arabada gt28 yok olmadı derse yalan olur. Çünkü adam kendisi bunu ağzıyla söyleyen kişidir. Ha yalandır, abartmıştır kendi kalitesizliğidir. Ama konuşuyorsa adam akıllı arkasında dursun. O yüzden, okları bana çevirmeye çalışma. Ben başka hiç bir forumda AKTİF olarak yazmıyorum ki sen beni takip ediyorsun. Anca bişeyi satacaksam girdiğim forumlardan benim hakkında bilgi sahibimi oluyorsun. İnternet alemine bu kadar gömülme. yazık... 1.4 araba ile hangi rekoru egale edecekmişim? Zihniniz bilginiz bu kadar işte.. Yorum yapma. 3. şahıs olarak. Benim yazılımcım ustam o kadar cevap hakkına sahip olmuşken yorum yapmıyorsa sende sus. Biraz olgunluk..
@Hakan,
Sen zamanında Erhanlara ve çevremizdekilere laf ediyordun yalan dolan konuşuyorlar, aramızı bozuyorlar diye. O zamanda tartıştık seninle bu konudan hatırlarsan. Şimdide Ümitin, murat abinin hakan abinin ettiği söylediği lafların yalan olduğunu söylüyorsun. Sen yalancı bir adamsın. Yanımızda bambaşka arkamızdan bambaşkasın. Hepte bu sebeple kavga ettik seninle. Şimdi bana Serdar'ın yaptığı turboyu kullanıyorum diyorsun. O zaman sende k06 olduğunu söyleyen yine sendin. Tabi o zaman yürütemeyip söken ve başka turbo takanda sendin. Şimdi yine o turbo diyorsun. Anlamıyorum.. Hangi dediğin doğru.
Şunu anlamıyorsun ama o küçük kafana sok. Senin arabana laf etmiyorum. Emeğinize hiç lafım yok. Allah kaza bela vermesin. İnşallah hiç kırılmazda şu arabaya harcadığın boştan paralar ailene sana gider..
Ama Sana laf ediyorum. Yalan konuşman bu kadar konunun uzamasına sebep oluyor. İster kır, ister en hızlı ol ister egale et neyi istersen ama tavırların mantıklı tutarlı olsun.
Benim buradaki konum, 1.4 araba ile cuprayla yürümem. Sende benden önceki denemeni konu etsene?? Senle ne oldu mesela aynı cupra? ultrahafif jant kullanıp çok geriye düştüğünümü zannediyorsun. 30 kg koltuk söküyorsun. süreden bahsediyorsun. Senin söktüğün koltuk kadar aramızda kilo farkı var. MAdem olay süre bunu hiç düşündünmü?
Murat benim harcadığım paralar sana ne koymuş be bilader.
Bi siktir git diyorum sadece hadi bokunla oyna
Senle yüzyüze gelicez illaki... O zamanda bekliyorum senden bu performansı.
ya beyler cidden kırmayın birbirinizi ya sonucta zevk için yapılan araclar.. bence siz deneme filen de yapmayın yüzyüze görüşün konuşun edin ama burdan konuşmayın burda insanlar sürekli birbirlerini yanlış anlıyorlar..
konu içinde de yazılmış olan su motor kırma acma vs mevzuyla ilgili ben de gıcık oluyorum ufak bişi olsa motor kırılmış acılmıs vs diye tü kaka oluyor ayar oluyorum.. benim aracım da da sorun yok vs.. ama gittim internal siparişleri verdim hem ileriye dönük baska planlarım var hem de daha gönül rahatlığıyla kullanmak için.. illa motor yapmak için motor mu kırmak lazım..
iki tarafta o gün polemik çıkıyo , laf çıkıyo şöyle oluyo , böyle oluyo diye araba denemedi .. simdi birbirinizi yiyosunuz.
madem bu tartışmalar olacaktı deneseydinizde oyle tartışsaydınız:)
ya arkadaşlar yapmayın ayıptır gerçekten.ikinizide tanıyorum ..efendi kültürlü tabir uygunsa okumuş kişilersiniz...ankaranın adamısınız ne güzel denemeler yapılıyor dostça hepimiz arkadaşız....konu iyice dillendi sakız oldu...
bence yapılacak en mantıklı şey uygun günde ikinizde denersiniz...dilerseniz bugün yarın oturalım konuşalım aradaki sıkıntıyı çözelim olmazmı..
ya hakan lütfen düzgün konuş birader ortamı germe ne gerek var bu laflara..
Murat abi bu saatten sonra deneme flan olmaz. Olursada daha tatsiz yerlere gider.
oturalım Murat abi. Oturalım şahsen artık yüzyüze gelmem gerekiyor son laflarından sonra. O zaman bokumla beraber başka bişeyle daha oynayacağım...
Abi yapmAyin dedim o kadar ayip ya. Siktir git ne demektir ya allahim yarabbim.
suratıma da söylemessen namertsin.
bari önce bi deneseydinizde sonra bu kadar tartışsaydınız durduk yere gerek yok bu kadar tartışmaya sakin olun birazcık
yalnız şu var ki bu saatden sonra murat a bokunla oyna kelimesi cok agır kaçmış bu işin sonunda can yanmaz inşalllah kocaman adamsın hakan bu kelıme sana yakısıyormu ankara küçük bir yer burada bir avuç insanlarız her yerde beraberiz olacak iş deyil bu murat sabırlı biriymiş agzını bozupta bir sey dememiş bokunla oyna kelimesine karşı karşıya gelmeyin benden size tavsiye kötü şeyler olur biraz üstüplu konuşmayı ögren hakan bey bence yalnış kelimeler kullanıyorsun bu kadar düşmek yakısık almıyor ...