Sakin ol Kizcak bsy yok abi tahmin yuruttum ;) binmeme gerek yok bi defa izledim gordum.
Senin burda surekli tahmin yuruttugunede sahit oldum ters yapcak bi durum yok ;)
Printable View
kardeşim ben megane rs 11 yapamaz demedim zaten alper abinin yaptığı megane rs yapamaz dedim onuda sen almışsın senin içinde geçerli altındaki megane rs o speclerde 11 yapamaz dyonda verdiği gücüde biliyoruz yaptığı işlemleri de biliyoruz buna göre konuşuyorum anladın en hızlı megane rs te o değil zaten ondan çok daha hızlılar var m.etme
alper abi senin okandan daha aşşa indirdigin dbn nen varsa koy görelim ?
NG 106 dan veya egk20 den yola çıkarak f7r a yavaş demeniz yanlış bence bu araba çoğu atmosferik araçları geçer hatta biraz daha hızlandırırsa 11 saniyenin altına iner bence
Hizli arabam yok diye yazmiyim yani burasi forum ortami kimseye kufur etmiyom
Okan mehzente icinde tutuklarini doktu sapladi falan yazdi
Bende mami abi iyi saplamis yazdim sonucta ayni usluptayiz
Hic hizli arabam olmadi ne var yani bu bi eksiklik mi
Arabasina *** atmadim ama herkes haddini bilmeli
K24 e mami abiye denemek ister ama sonucu belli olan deneme bence gerek yoktu
Mami abi kirmamis denemis sonra yazilanlara saygi duymali
Sen yazarsan bende yazarim oda yazar buda yazar kimseden binsey ogrenecek halim yok
mami abiye ng ye diyecek yorumum yok zaten kendini kanıtlamış ispatlamış çığır açmış 106 da.
ama ilk çıktığı zamandan şu zaman kadar meganı çok beğeniyorum gidişini okan güzel emek vermiş tekrar tebrik ediyorum...
sonuçları az çok araç sahipleri neyin ne olduğunu biliyorda kaç sayfa geçmiş okumadan sayfa sonuna geçtim bi kaç post okuyup. ya arkadaş ne kadar zibidi zibidi yazılar gereksiz boş beleş yazılar yazılıyor ki. azcık yaşınızı taşıyın ya...
eyw abi saolasın :icon_tup:
aslında hata diye birşey yok bana göre deneme denemedir geçsende geçilsende aracının durumunu görürsün ben en hızlılarla deneyip aracımı görmek istedim nitekim gördüm geçebileceğim araçları zaten biliyorum deneyip geçip onu bunu geçtim diye reklam yapmak yada video çekmek (daha hiç bir denememde aracıma kamera bağlamadım) yerine en hızlılarla aramda ne kadar kaldı ne yaparsam arayı kapatırım demek benim için doğru olan yol bence herkes bu fikirde olsa sürekli kendilerini geliştirir araç yapanlar herkes reklam peşinde onu geçtim bunu geçtim videom bu diye yayınlıyorlar ben zaten deneme talebi açtığımda yada birine deneme gönderdiğimde sen beni geçersin denemeye gerek yok cevabı alıyorum çoğu kişiden böyle bir olay varmı ya
Mami passata çip yaptırdım al 2 ye gel yanıma. Ama Ziword kullanacak.
Maşallah araçlara ikisinde de ciddi emek var. Okan ne yapsın o kadar yokluk içinde Tırmalıyor resmen bi de taa nerelerden geliyor cocukcagiz. Yorumlarını da heyecanına verin. Takilmayin her yazdığına.
.............................
Maşallah iki aracada, sonuç belliydi zaten NG formunu koruyor alevli meyve :)
Maşallah deneyen araçlara .
hey allahım ya. Nerede olm DV megane dan hızlı megane rs. Nerede ben göremedim daha. Yanımda gidebilen MRS olmadı daha. Buraya da yazdım çıkartın arabaları gelin deneyelim diye bir tane cevap veren olmadı kimsenin yemedi. 150kg mım ben kullanıcam dememe rağmen kimse çıkmadı. Daha ne yapacaktım anlamadım. Araba Candan da parçaların çoğunu söktü ama isterse arabayı toplar çıkar dener.
Yaw dalgamı geçiosun bizimle sen ben bir deneme yapayım diye 500km yol tepiyorum aracımla kim gelse deniyorum öyle dönüyorum. millet sana gel deneyelim dedikçe yok kar lastiğim yok bagajım deyip sallayan sen değilmiydin kar lastiği lafı lafın bile dalga konusu oldu şimdide millet senle denemiyomu oldu ?
merak ediyorum izmirde Alper abinin araç seninkinden yavaşmı ?
çorludan satılan mavidende hızlımısın yada magicte yapılan turuncudan ?
hepsinden hızlı senin eski megane rs yani öylemi ? neye göre ?
varmı bu forumda senden başka acaba böle arabasını denemeden konuşabilen atar yapabilen birisi ?
Kimse cikmadi mi ?
Alper abi erdal konu acti kac defa hatta mahmutbey gidelerinde buluscaktiniz sonra lastiklerim kotu muhabeti mi ne dondu.
Yanlis hatirliyosam kusura bakma.
Erdalın arabasında benim yazılımım yok parçalarının benim koyduğum parçalarla alakası yok. Özgün attı map ini. Dediği senin araba ile alakası yok. İnançın yeni hali normal dynoda 1 barda 260 hp verdi büyük turbo ile. Benim stock mapim dynomacs üzerinde 245ti. Yani % 10 ile hesaplarsan aynı. Eski hali ile aynı mapte denediğimiz zaman daha ağır olmama rağmen geçiodum. Alperin arabasını bilmiyorum görmedim. Görende yok. Dyno verisi de yok. Bişey diyemem.
Dbn e gelinde dbn bir kere öylesine ölçüldü o da 12.8 stock map herşey takılı. Senin 11.9. Sence yazılımı yüklersem koltukları söküp yakıt koyup avans açarsam 1 saniyeden daha mı az hızlanır. Kafan mı iyi. Yazılımı neden ne için yapıo millet o zaman. DBN dosyası sormayın öylesine harala gürele arasında takılıp denedim. Daha sonra söker yazılımla deneriz dedik ve kaldı. Yani yok. OK