User Tag List

Sayfa 11/19 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
355 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: NG106 vs SS F7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Throttle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ondan sonra okan karistirio piyasayi diolar al iste boleleri oldukca piyasanin .... nese dua etsin mami abiye sozum var yoksa bilirdim soliceklerimi
    Sen roketle dene yine bi bahane bulursun konu karistirmaya gerek yok her sey ortada adam sana saplamis konuyu hepsini okumadim sen mehzente yazarsan baskasida sana yazar op mami abinin elini evladim herkes buyugune saygi duysun

Usuyoruz mami reyizzzzzzz

Yancisi falan degilim tanimam mami abiyi ama adam KİNG yalakasida degilim yaptigi arabalar hep mi gider be kardesim abi tanismak isterim seninle 106 maslllah f-16

Throttle
    Misafir
    ahahahah muhabetlere bak şakamısın sen ya

üşüyomuş mami reis bi palto ver şuna

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahahahah muhabetlere bak şakamısın sen ya

üşüyomuş mami reis bi palto ver şuna
    Beni degilde seni baya bi isitmis ates gibisin patlama dikkat et fazla isidan haharet yapar conta yakarsin 106 nin pesinde kosma

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34k4970 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen roketle dene yine bi bahane bulursun konu karistirmaya gerek yok her sey ortada adam sana saplamis konuyu hepsini okumadim sen mehzente yazarsan baskasida sana yazar op mami abinin elini evladim herkes buyugune saygi duysun

Usuyoruz mami reyizzzzzzz

Yancisi falan degilim tanimam mami abiyi ama adam KİNG yalakasida degilim yaptigi arabalar hep mi gider be kardesim abi tanismak isterim seninle 106 maslllah f-16
    İyikide tanımıyosun mami abini tanışsan kesin akraba cıkarsın rengini fazla belli etmişsin emeğe saygın olsun!!

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O degilde ng de ne saplamis be en hizli 106 diye yirtiyodun kendini al sana en hizli 106 bide sokuk degil

sen varya bir numaralı ortalık karıştırıcısınnn .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne oldu ronay efendi ne zoruna gitti baskasina bi sey yazinca sikinti yok biz yadik mi sikinti oluyo adam saplamis yazdik diye mi sikinti oldu facebook ortaminda atar gider yapmak kolay bak adam denedi bende ona istinaden yaziyorum

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlara cvp verdıkçe kendıleri biyerlerde görür yazmayın gitsin he he diyecen geçicen

kendi acaba kaç kere ugraşmış emek vermiş kafa patlatmış kaçkere arabasını merak edip bir gecede 500 lira benzin yakmış biyerlerden kısararak klavyede sallaması çok zevkli o yüzden yol verin gitsin
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

EFL_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlara cvp verdıkçe kendıleri biyerlerde görür yazmayın gitsin he he diyecen geçicen

kendi acaba kaç kere ugraşmış emek vermiş afa patlatmış kaçkere arabasını merak edip bir gecede 500 lira benzin yakmış biyerlerden kısararak klavyede sallaması çok zevkli o yüzden yol verin gitsin

Throttle
    Misafir

kendi acaba kaç kere ugraşmış emek vermiş kafa patlatmış kaçkere arabasını merak edip bir gecede 500 lira benzin yakmış biyerlerden kısararak klavyede sallaması çok zevkli o yüzden yol verin gitsin

bu tipler bırak hızlı araba yapmayı hızlı arabanın yan koltuğuna bile oturamamış burda klavyeden ortalık kızıştırınca kendini bişi gören çok bi halt ettiğini sanan tipler.. mami abiyle tanışmak için can atıyormuşş bak bak abi rica ediyorum al şunu yanına bi tur yanında gezdir hevesini alsın

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İnstagram:
    guven_arabacioglu

aga81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alıntı ErHaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir arabaya şenolun eli değdiyse o araba olur kardeşim..
    USTAM DEMİR GARAJ DÜZCE
    SARAY EKMEK VE UNLU MAMULLERİ HİPERMARKET...

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ulann orçunn ilk defa devrik bir cümle kurmamışsın o yüzden bende baş parmağımı kaldırıyorummm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi birak bu bos muhabetleri senin megane rs 11 altinda ciksin kellemi keserim
    birincisi benim megane rs im değil artık. İkincisi arabanın parçalarının bazıları söküldü yani araba bendeki halinde değil. Üçüncüsü sen kelleni keseceksen ben hemen bi tane megane alıp yapiim forum kurtulur.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alper abinin megane rs in 13 sn altina inecegini tahmin etmiorm.
    Bu arada mavi megane rs bizde dv ile bi rol yapmak isteriz yeni sahibi isterse tabi.
    allah allah ne zaman gördün ne zaman bindinde oradan sallıosun aslan parçası. 13 ün altına inemezmiş. Allahım ya millette *** dynosu vardı bi de klavye dynosu çıktı şimdi.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o diil de bence f7r baya iyi koşmuş, Ng'ye göre
    Tebrikler

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne oldu ronay efendi ne zoruna gitti baskasina bi sey yazinca sikinti yok biz yadik mi sikinti oluyo adam saplamis yazdik diye mi sikinti oldu facebook ortaminda atar gider yapmak kolay bak adam denedi bende ona istinaden yaziyorum

kimin kime sapladığından banane kardeşim

bu tür konulara damdan düşer gibi girip ortalığı karıştırıyosun .YAPMA BUNU !

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birincisi benim megane rs im değil artık. İkincisi arabanın parçalarının bazıları söküldü yani araba bendeki halinde değil. Üçüncüsü sen kelleni keseceksen ben hemen bi tane megane alıp yapiim forum kurtulur.
    Megane rs bende diyorum hala sana sarıyolar, o da ilginç. Adamın kullandığı motor f7r mrsde var f4rt, kendi arabası 11 yapmış mrs yapamaz diyor. Yau niye yapamasın rolling koşturmak isteyen biri çıkar olmayanı yapar, sen evde uzay mekiği mi yapıyorsun f7r'dan.
    .

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeş üslubun hiç hoş değil geçen geçilen konuşmuş orta yolu bulmuş saplamış filan ayıptır terbiyesizliktir üç kuruşluk zevk için zaten saçma sapan muhabbetler dönüyor bide senin gibi acaip acaip laflarla olayı kaşıyıp yırtık çoraptan çıkar gibi çıkanlar oluyor suyu çıkıyor seviyesi düşüyor muhabbetin. bi kalipson vardı kurtulduk dedik sen ben daha ölmedim der gibi çıkmışın ortaya. az yaşının başının adamı olsana be mübarek saplamış felan. birini sevmeyebilirsin. ama bu senle ilgisi olmayan bir mesele yüzünden o kişiye kafana göre hakaret etme hakkını sana vermez. insanlar araçlarına emek veriyor para harcıyor geçilmeyi kimse istemez. haliyle arabaları yoldaşları gibi oluyor bazıları değişik bir bağla bağlanıyor aracına. değilsede dünya malı. adam çıksın fuzulinin birisi aracına hakaret etsin diye harcamıyor o parayı. bırak yalakalık yapmayı insanların malına hakaret etmeyi az yaşının adamı ol...

Throttle
    Misafir
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah allah ne zaman gördün ne zaman bindinde oradan sallıosun aslan parçası. 13 ün altına inemezmiş. Allahım ya millette *** dynosu vardı bi de klavye dynosu çıktı şimdi.
    *** dynosunu bırakta dbn de gördüğün en iyi rakamı söyle
    millete *** dynosu klavye dynosu diyonda dön bi kendine bak
    aracımı satmasaydım öle yapardım böle yapardım derken neye göre konuşuosun
    sürem belli giderim belli ne zaman beni geçebilecek bir dbn gördün sen hayatında ?
    dyno üzerine çıkıp bu gücü gördüm şu gücü kastım en hızlı megane benim demekten başka ne icraatın oldu söylede bileyim kimi geçtin kime ne kadar geçildin bunlarla gel yaz buraya kafandan uydurma

Alıntı YUNUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o diil de bence f7r baya iyi koşmuş, Ng'ye göre
    Tebrikler
    eyw saolasın ng kendini kanıtlamış en hızlı atmosferiklerden birisi zaten 400-500hp subarularla denenmiş bir araç ve benden hızlı geçeceğini bilerek denedim zaten denemeden öncede bir çok kişiye söyledim benim için ne kadar gideceğim farkın ne olacağıydı beklediğimden iyi olmuş aracım milletin ne dediğinide pek takmıyorum biz mami abiylede telefonda görüşüp bilgi alışverişi yapıyoruz zaten oda saolsun birçok eksiğimi görüp hızlanabileceğim birkaç noktayı söyledi bu arada çıkıp kamil kamil konuşan insanlarda olmasa ne güzel olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)