Sanırım ölçütleme yapan arkadaşlar gopronun fisheye lensinden kaynaklı bi aldanma yaşadılar.
Printable View
Sanırım ölçütleme yapan arkadaşlar gopronun fisheye lensinden kaynaklı bi aldanma yaşadılar.
fiesta benzinli mi ? powershift şanzıman iyi değil dsg ye göre sanırım.
fiesta cidden iyi yürümüş stock olmasına karşın ama boy konusunda 3 boy var arada . boy hesaplama öndeki aracın arka tamponundayken bir boy olduğu için aradada 2 boy mesafe var toplam 3 boy cok belli videodanda . ama normalde bu corsanın videoda görünmemesi gerekir maşallah tekrar iki aracada en cokta fiestaya
corsaya maşallahh güzel yürümüş...
İki aracada maşallah ilk videoyla ikinci video akıtarak yapılan denemelerin ne kadar etkili olduğunu göstermiş
Güzel dilek ve yorumlarınız için teşekkürler arkadaslar fiestayi komple söküp yazilim yapip tekrar deniycez ama corsa ayni kalacak :D
öncelikle boy hesabı aradaki mesafedir senin dediğin gibi ön tampon arka tamponda pozisyonu kafa burun olarak söylenir araya araba giricek mesafe açıldıktan sonra 1 boy denir :) ikinci olarak kemal abi intikamımı almış :) fiestaya maşallah yine çok atarlı :)
Bi arac bi aracin arka tamponuna dustuyse bu 1 boydur.
Bu 1 boy deilse ne denir kafa burun mu :)
Edit:corsa speclerine gore yavas kalmis
1 boy fark var ne demek araya bir araba girer demek ?
tayreep gözlükleri değiştir la numaralar büyümüş. Olm 2 boydan fazla var fark. Bi de çakala çukala yatmışsın ayıp oluyor. :D Canımsın.
Tamam beyler sıkıntı yok 5 boy olsun :) biz aradaki farkı bilioruz. Aybars senden sonra herkez geçiyo beni beddua mi ettin naaptin :)
intikam yemini ettim nos basıcam :D:D
yiğitin boylarla ilgili sıkıntıları hep oluyor :D bi keresinde bana küsmüştü doğruyu söyledim diye :D
corsadan daha iyi bir sonuç beklerdim bu speclere göre.
Güzel deneme olmuş, fiestayı yazılımdan sonra da izleyelim mutlaka. :)
2 boy değil 5 boy diyelim yazılımdan sonra çok farketsin ;)
corsanın stock turbo hard yazılımıyla sonuç sanıldı peki ?