Dip not : Savaş abinin arabasını kendi sınıfında bi arabanın geçmesi çoooook düşük ihtimal.
Geçilirsede arabasında sıkıntı olmuştur ondan geçilmiştir :)
Printable View
Dip not : Savaş abinin arabasını kendi sınıfında bi arabanın geçmesi çoooook düşük ihtimal.
Geçilirsede arabasında sıkıntı olmuştur ondan geçilmiştir :)
Ben ilk soyledigine katilmiyorum kanka :) her araba gecilir :)
Kismet diyelim ozaman :)
Tebrik ederim her iki aracıda.Leventin yeni süresi gerçketen stock internallle bravo.hele aracn dsg ye rağmen yalnız yazılımla bu oadar yürümesi vag gurubu araçların ne kadar sağlam olduklrının bir örneği.güzel video olmuş.
yaw stock stock yahu 600 e kadar o makinayı kıran öküzdür :) bırakın stock stock demeyi :)
@pasha Tolien %25 felan her yakıt tolien deildir :)
Gecen hafta aramizda 5 boy vardi bu hafta 2.5 ben 8 boy civari hizlandim sizde bi 5-6 boy hizlanmissiniz doktor. Bencede motor ici dayanir ama bu sekilde gazlayip huzursuz olmaya gerek yok 76 ya gectigimde kafam rahat olsun istiyorum. Ne demek yine gelirim yine deneriz...
Tesekkur ederim. Koyucagimi zaten soylemistim benim icin sikinti yok ...
Tesekkur ederim ...
Onumde Evo oldugu icin gecicek baska yer yoktu haliyle arkasina gectim tesekkurler...
Denemede 2.15 bastim AFR 11.8 idi 8050 devirde. Istesem 2.4-2.5 basabilirdim o haliyle de faha farkli olurdu bence . 3 senedir bu arabayi yapiyorum ve hic bir sorun yasamadim o yuzden hirs yapip tam motor yapicagim zaman daha fazla basinc acip riske girmek istemedim...
Bunu soylemek icin de bence daha cok erken. Bunu bence zaman gostericek:)
levent aracın gayet başarılı çok iyi yürüyor
doktor sana gelince söylicek söz bulamıyorum çok iyisin nazar değmesin
her iki aracada maşallah (emeklerin karşılığı alınmış)
tebrikler iki aracada levent gayet iyi aracın maşallah ...
savaş abi senin hakkında emeğinde yenilmez gayet süper araca sahipsin allah kaza bela vermesin senin aracada maşallah