öncelikle aptuğ ve özgünü güzel bir araç yaptıkları için tebrik ediyorum. fakat şöyle bir durum var videolarda da görüldüğü üzere 3. vites te sıkılıp 5. vites bitmeden gazı bırakmak rolling midir ? 200 küsürlü süratlere çıkmadan rolling olurmu eğer olmaz diyosanız ki bence olmaz . eğer 230 240 gibi süratlere çıkılsaydı sizin arabanızın sürekli missfire olduğunuda düşünürsek sizce bu araç en hızlı mı ? stabil olmayan dakka başı kenara çekip arıza silinen bi araba ne kadar iyi ve verimli olabilir ki ayrıca neden missfire olduğunu da düşünürsek ben bunu sadece yüksek basınca yada buji bobin bozukluğuna bağlamam bende aynı buji ve bobini kullanıyorum ve birçok kullananı tanıyorum daha henüz missfire olanı duymadım 1.4 tsi da.benim zoruma giden olay eğer ortada gizli bişey varsa ve söylenmiyosa ve karşı tarafın emeği göz ardı ediliyosa sadece ben değil kimse bunu hoş karşılamaz. siz kutlamanıza devam edin ben herşeyin farkındayım içiniz rahat olsun insaları da çocuk yerine koymayın saygılar...