ahahahahahahahaaaa
Printable View
ahahahahahahahaaaa
kardeşim senin yazdığım yazıları dikkatlice okudum çok saygıyı hak eden bir tutumla yazmışsın gerçekten de. yalnız sormak istediğim bişey var, pejo daha başarılı derken uygulamaya daha verimli olduğunu söylemek istedin sanırım. bence bir kavram karmaşası var orada. çünkü evet değerlerinde öyle gözükse de fabrikadan çıkan hiçbir pejo aracı saydıkların arasında hondadaki makinalar düzeyinde olmuyor. 106 standartında vtece geçilmekle beraber rakamlar ortada, 306 zaten 2.0 olmasına rağmen ep3 ile kıyaslanamaz bile, rc çok bilgim yok ama standartta yine type r kadar gideceğini düşünmüyorum. ama dediğim gibi aktarma ve kilo avantajı ile 106 cidden baş belası bi hale geliyor hiç sevmesemde takdir etmek gerekl gerçekten de. umarım yalnış anlaşılmam bu mesajdan dolayı.
stocktan bahsetmedim ki ben, stroker girilmeden ki verimlilikten bahsettim.
.
k.kaan@
evet yapılan işlemlere verimlilikten bahsettim kardeşim.
Iki arac ada masallah vtec cok guzel olmus yapanlarin ellerine saglik
Hilmiii :))))
Rs biniyorum ama honda cok başka alet duyduguma göre gsilerdede ciddi verim alınıyormus ustadlar yorumlar...
2015 hondaların devrı olucak gıbı gorunuyor:)
honda çok iyi sesinden belli zaten istekli çeviriyor maşallah emeğinize sağlık
Civic oldukça güçlü ve gayet hızlı White Type-R denemesinde de gördük. 2014 yılı swapların yılı oldu. Sanırım 2015'de öyle olacak.
Araçlara maşallah,
Hilmi elini değdiğin arac emsallerinden bir adım önde oluyor eline sağlık kardeşim
1-) abi ben hilmi abiyi, sende beni komple yanlış anladın, hilmi abiyle biz çözdük ama sen çözemedin benim yazdıklarımı :) iyi okumamışsın sanırım. tekrar özetliyorum.
hilmi abi dedi ki '' peugeot kapakları hondalara yaklaşabilir mi orası muamma ''
bende dedim '' ki verim anlamında mı? '' hilmi abi de '' evet '' dedi.
o cfm mevzusunu kast ediyormuş, benim anladığım ise port matching olsun egzantrik vs. olsun üst kapağa takılan malzemelerden alınan verim konusunda idi.
bende peugeot araç kapaklarının honda'nın k ve f serisi hariç diğerlerine üstün veya en az denk olduğunu söyledim.
dediğim gibi hilmi abi sadece hava akış hızı, çekilen hava miktarı vs. sadece bunu kast ettiğini söyledi.
bu konu böyle noktalandı.
2-) Diğer konu klasik honda-peugeot, modifiye, verim vs. idi. Bu nerden çıktı bilmiyorum, bir kaç kişi yazdı geçmiş sayfalarda işte.
Bende stroker olmadan peugeot'ların genel anlamda honda'dan çok daha fazla hp-tork verdiğini söyledim. birkaç istisna hariç yine.
Yani senin sorduğun soru ile ilgili geçen bir konuşma vs. yok. Alakasız oldu soru.
Yeterince açıklayıcı oldum heralde abi :)
Oncelikle guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim hazir tesekkure baslamisken aracta emegi gecen herkese cok tesekkur ederim miniks