Bi durulmadin...
Adam gayet net yazmis,genelleme diye. Sen her turboyka denetim diyorsun,e benim turbo 3,4 sev yuruyordu. Kimisi 6 yuruyor.
Atar gider adi herneyse seviyorsunda,dur daha yeni girdin bu islere,sakin.
Printable View
Bi durulmadin...
Adam gayet net yazmis,genelleme diye. Sen her turboyka denetim diyorsun,e benim turbo 3,4 sev yuruyordu. Kimisi 6 yuruyor.
Atar gider adi herneyse seviyorsunda,dur daha yeni girdin bu islere,sakin.
Durulmayla ne alakası var abi lutfen yapma 3 4 sec yuruyen turboya geçilsem ne olur 6 sec gecsem ne olur sizin davranıs ve yazılarınız beni tahrik ediyor.
atar gider yok ortada. Dogrusun daha yeni basladım ama bu yasta basladım, sizin yaşlarda neler olur nerelerele gelirim kimbilir.
ben gayet netim abi sewmwdiğim sey hoşuma gitmeyen sey su AA biz gittik eee bizene tebrik ettik çok hızlısınız byrun sona baslıcaksınız stock turb o bizimkisi stock sanzıman bizimkisi banane diincede aramız bozulucak en büyünü getirin koyun 60-130 2.54 sanye yapmış herifler usa de sen ben kimiz ? çatır cutur gazlıyor aynı sekilde sen ben kimiz hangi 997 2.5 100-200 deil baq 60-130 zamanı olan araba varmı ? tamam büyüksünüz yarışa katılmıassınızda sanki dünya olayı gibi lanse etmenizi biz yaptık siz yapamıyorsunuz demenizi yediremedim.
açıkca söledim adam tt yapmış güzelde kontrol ediyor helal olsun dedim onlar o işlerle olmaz dien de sensın benim üstüme yıkmana gerek yok abi :) ben dragı sewiyorum drifti sewiyorum İlllegal Rolling i sewiyorum evet senin piste harcadığındanda cok para harcıyorumdur belki gerizekalılık olabilir bu benim kendi düşüncem benim sinirlendiğim olay pistte yaptığın seyler deil ki banane :) git piste giren biri yazssın onla sawas beni bağlamıo ben pistte güzel süre tebrikler der geçerim herzaman olduğu gibi amaa siz yapamadınız bakın biz gittik yaptık deyip (sanki Tr rekorlarına imza atip bizi orda temsil ediyormuş gibi) davranmana kızdım evet bizi temsil etmeniz çok güzel bişiy helal oolsun keske akıl edip gideymişiz gidemedik hayırlısı seneye insallah
sonuc olarak piste giden piste gider draglarada bekleriz porssche lerinzi Gtrlarınızı Golfr larınızı :)
Yahu hala benı Ozan'ın yaptıgı ıse karıstırma. Temsıl memsıl vs yazdıklarını Ozan'a yaz.
Yada kızım sana dıyorum gelınım sen anla mı yapıyorsun? Hahaha!
Denk durumda sureler ortada Ozgun,look at the tabela derken ıst oark surelerını tarıh olarak ayırabılıyorsun. Turbodan sonra artık baska yerde oluyor. Ve bende hırs yapıp lambo alıp turbolamam mı gerek? Etme eyleme ozgun,nasıl bır kafa bu... Zaten klasmana sok,karsılastır. Bıttı gııtı,gerısı fantazık olur....
Adam 2,54 yapmıs,eee? Ben sana yıne kalsmanımda yanı stok motorda kırdıgım sure rekorunu soyluyorum. Ozaman yıktu,suan varsa ne yapabılırım? Onemlı olan ılk olmak yoksa bırılerı takıp eder gecer vs... ***** gelısıyor hersey...
Kısaca Ozan'ın yaptıgını ozana yaz ve benım yaptıklarımı alaksız ıslerle karıstırma mıke ;)
Sen gel pıste,en azından muhabbet olur :)
O İki çeker ist park rekoru megane ile rahatlıla kırılacak ve draglarda eğer ozanın arabası girerse GTR la rahatlıkla kırılacak.bende bu kadar söylüyorum eğer bildiğm varsa.hadi gelin bakalaım ne olacak :)
Merdiven altındaki yarış yakıtları çıkacak yine meydana :) ya çıksın maksat eğlence olsun hep beraber eğlenelim dimi :)
Megane ıle kırılmazsa ayıp abı...
Bırınde modııfıye olarak yazılım-cooler ve lastık var ve 1.6... Benım arac 255 hadı 260 hp...
Megane nedır. Elma-armut oluyor.
M3 ıle 458 ı kıyaslamak gıbı olmus. Ikısıde sınıfında cok ıyıler ama guclerı farklı ve aralarında farklar zamana yansıyor.
Buarada gtr nıye kırılsın abı,allah kotusun ;)
Murat mini ile istanbul parkta yaptığın süre güzeldi ancak 225 megane a kilit koyup bendeki setup ile çok daha ilerisi yapılırdı emin ol. Yiğitin arabası zaten o rekoru çok çok daha ileri götürecektir. Sen minide sadece pist tecrübeni konuşturdun. Yoksa yapmış olduğun şeyi çok fazla övme bence.
Alper ne bu sımdı? Benım soyledıgımı farklı yazarak bana laf sokuyorsun. Hahahaha...
Yahu bende onu dıyorum; ne yazmısım? Megane bu yapılanlarla cokkk daha ılerı goturmesı gerek sureyı. 2 yıldır yazıyorum yıgıte,belkı 15 kere soylemısımdır ama hala pıste cıkmadı,bu yıl cıkıcak ve benım ona bıctıgım hedef sure 2:20-21. Eee,ne bu sındı? Alemsın Alper.
Ha bırde ovme yazmıssın,yahu 1,6 da yapılabılecek "kendım ıcın" en ıyı sureyı yaptım,ovunmek nerede burada? Gelsın bırı bu klasmanda daha ılerıye tasısın,bızde ızleyelım,ogrenelım ve eglenelım.
Ovunme dedı ya,Ozgun bıle yapmadı ulen sunu ;)
Buarada ben bu kalsman defterını kapadım,hedefım 458 den cok daha gucsuz ve aynı kıloda bır aracla 458'ın suresını yakalamak...
Benım yenı challange'ım bu...
e hala övünüyosun yaw. Ben 1.6 ile bunu yaptm diye. Yaw 1.6 diye ne bakıosun. önden çeker klasmanı o. Hacim ne alaka.
E tamam ozaman Alper. Sen siniflandirmaya boyle bakiyorsan ha 316 ha 458S...
Ben "kendimce@ diyorum,demekki oyle goruyorsan iyi is yapmisim,sevindiriyor bu yazilar.
Turk;ovun,calis,guven!
Önden çekişte hacim ayırımı diye bişey yok tabiki öyle bi ayırım saçma kendi kendini sınıflandırma olmuş o :) piste girmeye fırsat olmadı 1-2 kere girebildim en son girdiğimde de depo kapağındaki dili takıkı kalmış sola virajlarda dışarıya sağ arka lastiğin oraya benzin fışkırıp durdu istediğim gibi gidemedim bıraktım o yüzden.Yeni sezonu bekliyorum artık bu sene hem pist hem draglara katılıcam kısmetse megane ve gtr ile biraz renk gelsin sürelere
Bende onu diyorum Murat.kırılmayacak rekor süre yoktur illaki biri gelir geçer.Tr de yapılan işlerin çok abartıldığını düşünüyorum.sanki atomu parçalamışta bununla gurur duyuyoruz.zaten yurt dışında beğenmediğimiz yunan bile bizden çoook ilerde bu işlerde.sen gittin gördün bende gittim atinaya ağzım açık kaldı döndüm.megane ın bu güne kadar iyi bir süre yapmaması yada yapamaması yiğitin işi biraz ciddiye almamasından.ozan beyin arabası kırılacak demedim yanlış anlaşılmış ben 400 metre rekorundan bahsettim.haşa niye öyle birşey istiyeyim kimsenin tekerine taş gelmesin sen beni tanıyorsun hiç istermiyim öyle birşey.güzel tadında çekişmeler olsunki herkes keyif alsın eğlensin.bizde oturup muhabbetini yapalım. :)
murat kendi kendine sınıflandırma yapıyorsun sonra da buradan 1.6 da derece benim diyorsun. İstanbul parkta ne zamandan beri hacim sınıflandırması var. önden çeker arkadan iter ve 4x4 ler var. Bunu ben değil istanbul park yapıyor. Evet istanbul parkta ha 316 ha Scuderia aynı şey. 316 ile hiçbir klasmanda derece yapma şansın olmadığına göre aynı şey.
İster motor hacmine ister gucube yada tipine gore ayrim yapin. Her aracin kendi gucu/yetenegi var. Tutupda 458 surucusu,M3'den hizli derece yaptim diye seviniyorsa ve biz bunlari ayni sepete mi koyacagiz??
Yada ayni ayni baz arac olsun. Biri carrera biri gts hatta gt3. Ayni klasman mi?
Alper ve yigit,beni aydinlatin. Tek benZer ozellikleri cekisin oldugu lastik...
Demir abi saka yahu... ;) drag da uzaya gitsinler ki gitmislerdir belki ama ilgimi inan cekmiyor. Adamlar 1,4-2,0 araclarla ucuyorlar,eyvallah ama cok ilgimi cekmedi. Saraplari guzel ama ;))))
murat bu sınıflandırmayı sende yapamıyorsan başka kimse yapamaz zaten. Önden çekerlerin çoğu zaten hothatch. Arkadan iterlerde de GT sınıfı sport sınıfı diye ayırırsın. Sen illa 1.6yı ayırıcam diye tutturuyorsan bişey demiyorum ayırmışsın zaten.
neyse konu alakasız yerlere gidiyor tartışmay gerek yok.
Siniflari hipercar-superspirt-gt sinifi vs diye ayirsan ok.
Gp yada megane rs vs gibi yetenekli/guclu araclar ile Polo gti dan iyi sure yapinca sevinmelimiyim?
Ben seni anliyorumda sen israrla anlamiyormus gibi yapiyorsun:)
murat bana f458 ile m3 ü kıyaslayan bir tane makale program vs göster. Ben sana megane cart curt kıyaslayan bir sürü program sayarım ama.