güzel denemeler olmuş :) ;)
Printable View
güzel denemeler olmuş :) ;)
Maşallah iki aracada. M3 İbrahim'in mi? Cenk abi basınç kısık yürüyorsun sanırım. Maşallah valla :)
Tesekkurler arkadaslar, Z4 bu sezona hazir olucak, turbo sokuldu supercharger a gecildi. Korfez pistine ozel hazirladigim subaru ile mesgul gecti bu sene. 19 Nisana yetistirdik.
güzel kaliteli denemeler maşallah..
Başar olm sende z4m i yapacaktın. Bak ne güzel olmuş m3
Öylesine bastık araba ibrahimin olunca yarış muhabbeti yok öyle bir muhabbet olsa kılıcı kuşanırım Yanımda Bmw yi yapan Gökhan usta var birinde 1.5 ta denedik onun turbo ufak olunca lagta kalıyorum ben sonra 1.7 açtım yine çok denk getiremedim :) hafiflik çok önemli güç kadar arada 500 kilo fark var benim yürüdüğüm yer 200-300 arası onuda ancak Enka koşullarında yapabiliyorum gerçek denemeyi Tohan ile yaptık İbrahimin araba 1.3 barda gerçekten sıkıntılı yürüyor 40 ayarında bir turbo ile 1.5-1.7 arası yere tutunursa en önemlisi o beni üzebilir m makinanın kapak çok iyi çok güzel güç çıkartıyor ama benim fikrimdir m makinayı turbo yapmam Charger koymam atmosferik yürütürüm mühendis onu atmosferik yürüsün diye tasarlamış başar sana da tavsiyem o olur
Abi Tohan ile videonu gördüm zaten o yüzden basınç kısık kesin dedim. Senin araç bir acaip gidiyor zaten. İbrahim'in aracı benimkiyle denemek lazım. Utkuya bir vereyim eksiklerimizi ayarımızı yapalım deneriz onunla olmadı. Tohan ile denemende ne basıyordun abi 2+ mı? Maşallah tekrar araçlara :)
2 bar 125 shot nos bastım Tohan ile araba bir yerden sonra 2 bar basmıyor 1.5 a Düşüyor turbo yetmiyor nosu 150 den sonra basıyorum sarıyor diğer Türlü aslında Sinan motor 3 ncü senesine girdi eski verimi yok 100 bg kayıp var bence sadece nos yiyince hakikaten beni şaşırtarak gidiyor bu şekilde gidebildiği kadar gitsin 86 mm turbo takacaktım turboyuda aldım ama şu an için beklemeye aldım böyle binecem ibrahimle denemeniz zevkli olur bencede
Asıl biz teşekkür ederiz böyle bir video için :D :D
benim debriyaj sorunu vardı cenk ile denerken 5. vites e geçmiyordu bizde ogün iki kişi 100-200 kmh 4,8 - 4,9 çıkarttık :)
2 ay falan oldu heralde dostum.
Tohan abi bak ne buldum kafa tutar mı dersin sana ? :)
https://www.facebook.com/TheBMWMPowe...8281804206253/
m3 turbonun az çok setabını bilen varmı ?