youtube videosu yok mu :S
Printable View
youtube videosu yok mu :S
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27282173/detay
bu gücü hissetmek isteyene
dalgalı kurdan ilan da dalgalanıo :D
Youtube a da düşse de izlesek facebook kullanmıyoruz.
stok - Typer ve leon cupranın denemesini merak ediyorum ikiside 2 litre turbo bakalım nasıl yürürler :)
Bende yeni kasasini begenmedim ama denemek isterim gidisini cok merak ediyorum
Atmosferik olarak dolu ep3 lerle yeni typerın denemesini bende çok merak ediyorum
Valla yeni lasa typer sahibi varsa seve seve denerim ne oluyo ne bitiyo gormek acisindan
katalizatoru üstünde oem filtre oem egzost oem header tamamen standart ep3 varsa yeni typeR ile denesin bende bunu çok merak etmekteyim. Acaba nooolur :)
yeni typeR ı geçince değerimi düşer ki , düşerse iyi olur aslında. Bencede 1100 kg 250 hp ep3 ile 1450 kg yeni typeR deneyelim çok heeyecanlı olur.
yeni typeR ı alan kişi tüh boşa para verdik dermi acaba dermiki ? Derse çok zevk alırmıyız ki.
100-200 süresi eğer gerçekten eğim kurtardığı yerde 11.3-11.7 arası bişeyse bence deneyebilir 250hp. ep3 fn2 ile çekişmelide olur gibi.
Muharrem valla yeni typer cok basarili bir arac ama senin bu soylediklerin biraz degisik olmus. Benim denemek istememin amaci yeni typeri gormek nasil gittigini nasil hizlandigini gormek gecmek gecilmek yada aman gecelim boklayalim degil bu benim dusuncem tabiki ama etraf oyle dusunuyorsa onuda bilemem.
Demissin ama stok ep3 ile denesin ne olur diye bunu gercekten demene sasirdim sonucta bunu herkes gayet iyi biliyo boyle birsey olmiyacagini (hos stok bi ep3 olsaydida denemek isterdim acikcasi)
Yani kusura bakmada olmamis o soyledigin neyse maksat denemek yoksa altinda birsey aramak degil sonucta biri fabrikasyon 310 hp digeri o degerlere ulasmaya calisan bu ep3 dimi baktigin zaman o yuzden zevkini cikarmak lazim zaten yeni typeri yukledigin zaman neler olabilecegini herkes az cok tahmin edebiliyo
Debriyaji bitik feh bi s2000 i 4-5 boy zor gecmis nasi 11 saniye yuruyor bu type-r ?
Neresi bitik debriyajin ? Hicmi ses dinlemedin ibo, ben kulagima bakarim, bitik mitik hikaye
Tamam feh s2k yi zor gecmis o zaman 11 saniye yürüyen araba aynada kaybeder s2k yi
@iynn-RS
yeni type-r konusunu takip etmişindir, orda denedi aracı M.engin bende ordan referans aldım. 11.3-11.7 arası bişeyler yapıyormuş, eğim vs.bilgim yok. bu videodaki aracı bilmiyorum.