M bence daha özel makina keşke biraz daha ona yogunlassaydiniz.Onun dışında başarılı bir çekim olmuş.
M bence daha özel makina keşke biraz daha ona yogunlassaydiniz.Onun dışında başarılı bir çekim olmuş.
Mustang sevmem ama, bu ateş ediyor harbiden.![]()
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
100 km 5 litre ortalama nın cevabı 28lt duyunca kahkaha attım)
Videoyu iyi besliyorsun, hiç boşluk yok..
Buğra yine muhabbet sohbet .mına koymussun izlettriyorsun![]()
Senin kafa bu konularda harbi zehir ilerde daha iyi şeyler olucaktır hem cekim hemde fikir olarak.
Elleme Sekelesin...
bu hayvanları gündüz çekilse bir o kadar daha hayvanı gorme şansımız olurdu
çok hayvanımsı çok güzel başarılarının devamını diliyoruz çok iyidi yine
gündüz olsun bir sonraki bölüm![]()
Yine cok cok guzel olmus Bugra. Her videoda ustune konularak gidiliyor. Nacizane tavsiyem arada biraz daha alt tabakadan araclar secerek her kesime cok daha etkili hitap edebilirsin.
aksiyon kameraları bence daha güzedi ses bile bana çok tiz geldi belki benden kaynaklıdır. küfürleri bibsiz duymak daha güzel geliyo bana nedense bazılarını en azındanbu nasıl bir numara birader ? de yıkıldım
video dolu dolu ve git gide bu işde ne kadar iyi olduğunu gösteriyosun elnur her videoya gelsin ve o gülümsemeyi yapsın
ek olarak yazı stilini begenmedim
takipdeyiz eline koluna sağlık...
Çok iyisin yine üstadMustang'e daha çok yoğunlaşman bence daha güzel olmuş.Sonuç olarak yeni tanıdığımız bir araç.Devamını dört gözle bekliyoruz
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Tanıtım 10 numara.
Yalnız Mustang da ki ses nedir arkadaş. Tüylerim diken diken oldu
teşekkür ederim
haliyle. eğlenceli oluyor, makara yapıyorum. sonuçta benim işim otomobil test etmek değil. maksat muhabbet, sohbet olsun. gülelim ve eğlenelim. The Makina'nın asıl konsepti bu.
aslında slowmotion (1000fps) çektim. hatta burnout yaptı Mustang. ancak kamerayı daha yeni tanıdığım için istediğim gibi olmadı maalesef, o yüzden içeriğe dahil etmedim.
bir de şöyle bir şey var; ben her bölümde farklı bir konsept yapmaya çalışıyorum, deniyorum. süre gelen ya da sıkıcı içeriklerdense, bu tarz eğlenceli farklı tarzları yaratmak daha çok öznel oluyor diye düşünüyorum. teşekkür ederim.
Eline sağlık severek takip ediyorum böyle devam![]()
41 UU 106 Peugeot 106 gti 2001
34 YKN 76 Citroen c3 2010
34 YKN 89 Vw Transporter T5 2005
Ellerine sağlık, takipteyim keyifle.
Lakin alt tabakaya ne zaman iniyoruz alt tabakaya :P)
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)