7.500 TL tanesi bizim değişti geçen sene :) şu anki kurla 10 u zorluyordur.
Printable View
Oh ne ala
Kaskoyada zaten 6500 vermiştim
Ofisin sokağını ...tiler yapacağız diye arabayı yola bırakıyorum mecburen bu danalar bitirene kadar , inşallah başına bir iş gelmez o zaman anasını satayım...
Ne yani şimdi farlara yanarlı dönerli folyo çekince arıza ışığı mı yakacak? :)
yok ebesinin dıdısı
ulan bende diyorum bu E sesini niye hiç gözümü almıyo diyorum
E serisinde de var dimi bundan
https://www.youtube.com/watch?v=90cMdeeoMCU
VAG daha önce yaptı bunu sanırım
Benim aracımda da (2015 e250) intelligent light system var inanılmaz şeyler düşünülmüş ben istanbul içinde çok anlayamamıştım işlevselliğini ama bu yaz köye gittiğimde gerek uzun yolda gerek karanlık köy yollarında kendi kendime ulan yok artık dediğim çok oldu. Adamlar bu işi biliyor, far konusunda mercedes ve audi üstüne tanımam
Soldak sinyal kolunu ileri itekleyince otomatik uzun fara geçiyor
Göstergedede yuvarlak içinde A harfi yanıyor
Sonrasında zaten görüyorsun sağ sol farları tek tek yaktığını , yukarı aşağı yaptığını vs
Hı adıda intelligent led system idi sanırım
Tam emin değilim ama paket olarak almayıp da kendiniz kombinasyon yapınca Mercedes , Bmw'de falan opsiyon olarak geçiyor standart olarak hepsinde yok yani
TR paketli gelenlerde bulunuyor : Connecting site...
Bunda yok mesela : Connecting site...
Coupe ve cabrionun farları zaten farklı sedanlardan
zengin olan yazıyor çiziyor konuşuyor gariban fakir okuyor bakıyor..
bunlar atla deve teknolojiler değil digital yazılım sistemlerle zaten araçlara tracking modu eklendi..
tracking modunda yoldaki şeritleri track ederse şerit takip sistemi
farda yol takip sistemi
cruiseda adaptif araç takip sistemi..
FCWS (Forward Collision Warning System)
LDWS (Lane Departure Warning System)
Driver Fatigue Alarm gibi sistemlerin alayı özünde basit tracking takip moduna dayalı sistemler..
vay be elin oğlu ne yapıyor diye bakıcağınıza aracınızın önüne bir kamera yerleştirin android yada ios store da zaten bu tip eklentiler mevcut kullanabilirsiniz.. yani mucizevi şeyler değil fabrika arabaya entegre etmiş o kadar..
sonradan takılan xenona bende karşıyım heleki mercek yoksa farda ama farda mercek varsa ve xenonu takan kişi bilinçli aklı başında yolu görmek için takıyorsa zaten 4300k yada 5000 k bilemedin 6000k takar onun üstünü takmaz.. mercekli fardada o katiyen göz almaz..
Ya arkadaş bu nasıl bir yorumdur ya Allah aşkına :D:D:D
Bunu bile zengin fakir edebiyatına bağlamak nedir yani :D:D:D
Ben dolmuşla gezerkende bilgi sahibi isem eğer yine yazıyordum , şimdi yine yazıyorum
far konumunu auto yapıp sılecek kolunu ılerı ıterek uzunları sabıtlersenız otomatık uzun far aktıf olur..
ama far konumu kısadaysa sılecek kolunu ılerı ıtersenız dırek uzun farlarınız yanar..
otomatık uzun far devrede olduğunda göstergede uzun far logosunun ıçıne A harfı düşer..