5. ve 6. Vites oldukca guzel. Yuksek hizlarda guzel ivmelenmeye devam ediyor
Yakiti pek kasmam ama merakimdan denedim bi kac kez.
Dp sonrasi sabit 110 km/h da 3.6-3.9 arasi yakiyor
Tsk ederim bu arada :)
Printable View
Hyundai' nin dizelleri gerçekten çok güzel ve randımanlı bence. Bende de İ20 vardı 75 PS olanlardan, o bile bana yetiyordu :) Yol tutuşları oldukça zayıftır ve yolda stock hali ile çok sekme yapıyor bunlar, dikkat edin. Araç gerçekten koşuyor resmen.
Maşallah 2.0 dizellerin korkulu rüyası olacak nitelikte.. Çok düsünmüstüm bi aralar blue yu sonradan kısmet olmadı. Top speed konusunda hep kulaktan dolma bilgiler geliyor dogru duzgun bir video bulamadm. Bi top speed videosu cekip paylasrsan cok sevap kazanirsin ozellikle benden :)
Yol tutusu olarak bi sikinti yasamadim durmasinla alakalida bi sorun yok
Ayni segmentte cok fazla degisik model arac kullandim onlara gore eksigi yok hatta bazi durumlarda fazlasi var :)
Tesekkur ederim :)
Aracta fabrika cikis 199 da limitor mevcut.
Soyle anlatayim
6. Vites devir 4400 lerdeyken 220 km/h in altina iniyor fakat devir saati ilerlemesine ragmen hiz sayaci ayni yerinde :)
Yani 240-245 yapiyodur 4750 devirlerde falan
Eski kasasıda böyle giderdi :) çok seri lakin, frenleme ve viraj konularında temkinli olun , pek güvenilir değilller ...
maşallah yaptığınız setup tamamlanınca 100-200 sürenizi bi ölçün 18. gibi sürelerin altında koşarsanız sayenizde herkezi Accent blue sahibi yapabilirsiniz :D
Benim 2.0 dizel cruze dada aynı şey oluyordu 220 km nin yaklasik 10-15 km altına inip km kaliyordu devir saatide devam ediyordu da müsait bi zamanda top speed videosu cekebilirsen cok sevinirim en azindan benim 200 km den sonrasi icin cok merakim var
cooler dedin ya beni benden aldın güven.
elm ile bir denemeye çıkta topspeed,basınç,iat bilgilerini bizlede paylaş.
bu arada oil catch tank iş yapar bilgine.pek yaglı filtre tavsiye etmem, oem kuru filtre en iiisi.
blue aldırırsın adama :)
fren mesafesi diğer arabalara göre baya uzun olduğunu okudum 42.9 mt olarak vermişler.
Kaynak zeperfs'te genelde 38 - 39 mt civarında duruyor çoğu araba. Kazasız accent blue bulmak çok zor gibi :D
Bu hali ile gayet yeterli gidişi var bence. Cooler eksoz falan bence hiç bulaşma zira bu işin sonu yok.
Maaşallah diyelim tekrar ,, Güle Güle kullan inşallah.
Bence viraj olsun fren olsun basarili
Tesekkurler :)
O sureler olcak gibi duruyor suan fiyatlar keske 25 lere falan dussede isteyen istedigi gibi alsa :)
Tesekkur ederim :)
200 den sonra cok guzel ivmeleniyor cekerim en kisa zamanda :)
Sende isik goruyorum abi sanki bi blue gelicek sana :D
Hepsini paylasicam abii :)
Evet bende arastirdim ilk cikanlar 42.9 ama mazda 3 olsun cruze olsun onlarda 42-43 civari idi
Suan blue larin testleri 39 gosteriyor ama bu herseye gore degisir
Dogru lastik secimi bile cok etki
Polat abi der ki 'sonunu dusunen kahraman olamaz' :D :D
Saka bi yana merakta var hani daha neler cikar bakalim
Sagol abimm benim arabam senin araban
Hepsi icin gecerli
Tarla tapu falan icinde gecerli :D:D
Hocam para harcadıkca neler neler çıkar. Turboyu büyütürsün vs belki 300hp bile alabilirsin. Ama mesele şu değer mi değmez mi ? Bir de ne için yapıldığına da bağlı. Cupraları Gti ları geçmek için yapılıyorsa, geçersin kıstas aldığın arabalar bir tık üste çıkar. Sonu yok dediğim bu.
Zevk için yapıyorum dünya'ya bir daha mı gelicez modunda yapılıyorsa bir anlamda doğru mantık. Ama arabasını seven birisiysen yazılım bile yeterice canını alıyor arabanın, daha fazla basınç daha fazla modifiye ile üzülür caanım araba.
Şu haliyle gayet hoş.. Ve trafikte 170hp üzeri standart araç pek yok. Yani güç yeterince tatminkar bunu anlatmak istedim :) Güle güle binin..
Kesinlikle yanlis anlamadim sizi ama insanoglu iste yetinmeyi bi turlu bilmiyoruz :)
Bi araca tabiki deger veriyorum ama sonucta teneke parcasi bi canliymis gibi baglanmiyorum :)
Bana keyif versin yeterli :)
Bi hobi olarak goruyorum cogu kisi gibi baska biseye yonelmezsem bu sekilde kalir :)
Tsk ederim bu arada sagolasin ..
güle güle kulan güzel olmuş,,,
Güze indiriyo. :) Kazasız belasız
Güzel oldu kadam. Güle güle koştur. Stock cth denemesini merak ediyorum bende
Maaşallah güzel şaka yapar yolda.