bomonti Nickli Üyeden Alıntı
Sayın hocam,
Elbette pistte denemedim ancak 10-20 dakikalık test bir araba ile ilgili aşşağı yukarı bir fikir verir, yakıt sağlamlık konuları hariç,,,
Ancak ben 10-20 dakika değil, belki 1,5 saat kadar test ettim,, Testin sonunda ise görüntüsünün arabası olmadığına karar verdim,, Yerden yere vurmuyorum sonuçta bu arabaya para verip alan severek binen insanlar var,,,
Test aracının lastikleri Turansa ER300 dü,, Bir çok kişi beğenmese de benim favorimdir b6-b7 passatta, sonatada son olarak focus araçlarımda kullandım,,
Hergün aynı lastiklere ve daha ufak ebatlara sahip aracımla girdiğim viraja leonla girdiğimde kafa açıldı gitti,,, Anlık bir açılma düşüncesiyle el freni gibi bir müdehalede bulunmadım ama iş o kadar ciddiydi ki 1,5 şerit açıldı kafa ve istikrarlı bir şekilde devam etti,, El freni kullanarak arkayı kaydırıp esp nin devreye girmesiyle yola öyle oturdum,
Sonuc kısmı şu benim alacağım dönemde 65 bin gibi bir fiyatı vardı,, Parasına göre donanımı olsun görseli olsun FP anlamında 1 numaradır,, ancak benim önceliklerim daha farklı,:)